Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, holky. V srpnu čekáme druhé miminko, synovi bude v té době 16 měsíců. Zvažuji koupi této vložné tašky: http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…pro-kojence/ Bydlíme ve 3. patře bez výtahu, kočárek nechávám dole pod schody. Syna jsem loni prvních pár měsíců odnosila do schodů v babyvaku (taky emitex). A teď řeším jestli nepořídit spíš tu tašku. Klady vidím v tom, že bych nemusela malého cpát do vaku, jen bych ji zvedla a přenesla, mohl by klidně dál spinkat. Ale je to jen na prvních pár měsíců a není zrovna nejlevnější. Taky mám obavu, aby mu v kočárku a ještě v té tašce nebylo moc horko, když se má narodit na přelomu července a srpna. Tak a teď mi to pomozte rozhodnout. ![]()
Máte zkušenost s Emitex Mumie 2012?
Přidejte zkušenost s Emitex Mumie 2012Mam kocarek s tou taskou, originál..nemyslim si ze by mu v te nasi bylo teplo..kocarek prodavam za 1500
Ja mela podobnou tasku do golfek (nejezdil nam prvni dva mesice po porodu vytah)…cerven, cervenec. Kluk v tom byl v pohode, mela jsem vrsek odepnuty. Jen je teda fakt, ze je to mensi. Pro predstavu tady ve dvou mesicich (na dylku tam jeste misto bylo).
U nas je ta taska dost velka do pul roku se tam vlezl i s fusakem..
Ja mela dite na zimu, tak jsem teplotu neresila, ale za me uricte! ja mela jeste dvojkocar, takze bych ji tam potrebovala tak jako tak, tam kde mimi lezelo, tak to byl vlastne sportak.
bez ni si to neumim predstavit, dala jsem syna do ni, polozila na zem, oblekla dceru a pak jsme sly dolu (nemame vytah), kolikrat jsem vybehla napred, syna postavila pred dvere a sla honit dceru na schodech.
Na balkone jsem mela kocarek, tak kdyz spal, tak jsem ho plynule vrzla i s taskou do kocarku, co jsem mela po dceri. Teda bylo to fakz jen par mesicu, pak se mi zacal budit, jakmile jsme dejeli domu, asi nejakej radar.
ja nemela teda emitex, ale jakousi starou tasku z jednoho kocarku co nam nekdo dal. Koukni na bazar, jestli nekdo neprodava.
kdyby bylo teplo, tak tam nedas tu slidu, mimi prykrejes plinkou a idealne kdyz das dospod ovci kozich, na tom se ditko nepoti.
A malej bude mit za 2mesice,2roky a jeste ted v tom kocarku spi, teda bez tasky..dost velkej kocarek a i ta taska
@mar elinka píše:
Tak ta nase ma 70cm, takze dost velka..
70 cm maji snad vsechny
Neni to nic moc, ale na ty prvni mesice to staci.
@asha tak ty jsi napsala, ze vase mela jen 30-40cm..tak jsem jen podotkla, ze jsou i vetsi..a nas malej tam byl dlouho..
@mar elinka píše:
@asha tak ty jsi napsala, ze vase mela jen 30-40cm..tak jsem jen podotkla, ze jsou i vetsi..a nas malej tam byl dlouho..
Ma neco pres 70cm, malej byl tlustej a malej, takze to slo..Sorač nejak jsem to nepochopila s tema cm..uspavala jsem u toho psani prdolu a nejak mi to nedocvaklo..
asi bych uz mela jit do prace nebo me z te materske klepne.. ![]()
@mar elinka píše:
Mam kocarek s tou taskou, originál..nemyslim si ze by mu v te nasi bylo teplo..kocarek prodavam za píše: Více
Hele a to máš tašku v hluboké vaničce? To vidím prvně, co to je za značku? ![]()
@araw ono je to pod taskou sportak a ta cast u nozicek se da dat pryc..je to JEDO FREE LINE
Taky máme podobnou tašku přímo ke kočárku a momentálně jí velmi využíváme- je super, že se mrňous při vyndavání z kočárku a přenášení nevzbudí.
Toho léta bych se nebála- ty nejteplejší měsíce bude ještě hodně maličký-tudíž i taška volná a pak až povyroste, bude se mu hodit, že ho taška zahřeje. ![]()