Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rosnatka nicméně to je jedno
připadáš mi jako rozumná ženská a chápu, že jsi přednostně máma, jen jsem chtěla nastínit i ten druhý pohled, když se podívám, co se stane běžně lidským agresorům a co lidi běžně navrhují jako trest pro psa a jeho majitele, tak mi to občas příjde značně nevyvážené a při tom je to úplně stejný živý tvor a pro někoho je to úplně stejný člen rodiny ![]()
@Nimie chápu tebe a chápu i rosnatku. Máme doma taky psa a i moji rodiče psy mívali na zahradě. Mám ráda zvířata a proto moje děti mají na balkoně králíka a doma fenku křížence bígla. Ale přesto bych tomu psovi, co mi napadl syna, piškůtečky nedonesla. I když je mi jasný že chyba je v páníčkách co se o psa řádně nepostarají.
@Anna766 píše:
@Nimie chápu tebe a chápu i rosnatku. Máme doma taky psa a i moji rodiče psy mívali na zahradě. Mám ráda zvířata a proto moje děti mají na balkoně králíka a doma fenku křížence bígla. Ale přesto bych tomu psovi, co mi napadl syna, piškůtečky nedonesla. I když je mi jasný že chyba je v páníčkách co se o psa řádně nepostarají.
@Anna766 píše:
@Nimie tak se klidně pobavkluk už je dobrej.Jen že papír na druhý vyšetření psa po 5 dnech nemám. Pes není, telefon majitelé neberou, barák prázdnej, zřejmě všichni odjeli na dovču k příbuzným na Slovensko, nebo kam.??Nechám to na policii.Pro mě je hlavní že kluk je v pořádku.
Tak to je dobře, že je klučina v pořádku. Už včera jsem si vzpomněla. A říkala jsem si, že písnu a zeptám se na něj. ![]()
No, však trest si zasloužil hlavně majitel a myslím, že proplacení těch nákladů ho docela zabolelo. Vychoval ze psa bestii (už několikátého) a přitom na něj nedokázal dát bacha.
A ano, v první chvíli se zdálo, že se k tomu postaví čelem - to když si myslel, že mi vrazí tisícovku a tím to celé smáznem. A já bych to taky dál nerozmazávala, jenže když se z toho potom vyklubala několikaměsíční léčba s operací a jízdami na druhý konec republiky, čekala jsem víc vstřícnosti.
Já chápu, co chceš říct, ale jsem v tom prostě osobně a hlavně citově zainteresovaná, takže rozhodně ne nestranná. Láska ke zvířatům je fajn. Taky máme bafíka, ale já prostě nejsem z těch kdo staví na roveň lásku ke svému psu a lásku ke svému dítěti.
Přeji pěkný večer bez zběsilých zvířat a zákeřných lidí. ![]()
@rosnatka píše:
No, však trest si zasloužil hlavně majitel a myslím, že proplacení těch nákladů ho docela zabolelo. Vychoval ze psa bestii (už několikátého) a přitom na něj nedokázal dát bacha.
A ano, v první chvíli se zdálo, že se k tomu postaví čelem - to když si myslel, že mi vrazí tisícovku a tím to celé smáznem. A já bych to taky dál nerozmazávala, jenže když se z toho potom vyklubala několikaměsíční léčba s operací a jízdami na druhý konec republiky, čekala jsem víc vstřícnosti.Já chápu, co chceš říct, ale jsem v tom prostě osobně a hlavně citově zainteresovaná, takže rozhodně ne nestranná. Láska ke zvířatům je fajn. Taky máme bafíka, ale já prostě nejsem z těch kdo staví na roveň lásku ke svému psu a lásku ke svému dítěti.
Přeji pěkný večer bez zběsilých zvířat a zákeřných lidí.
Jo, však každý na to máme svůj pohled a je moc fajn, že k tomu přistupuješ takhle ![]()
@rosnatka přesně tak.Taky máme psa. Máme ho rádi všicí. Ale láska k dítěti je nepoměřitelně jiná. Mnohem větší.
Taky jsme zažili napadení psem zrovna včera. Malý vyvázl „jen“ s otiskem zubů na boku. Jakoby nad plenou. Krev mu netekla, ale v těch jakoby tečkách po zubech má sedřenou kůži. Byl to malý nevycvičený podvraťák nevastní dcery šéfa mého manžela. Ten pes je absolutně nevychovaný, její metody nechápu
když zlobí, hází po něm (vedle něj) svazkem klíčů, ať se uklidní
každopádně vůbec nevím, jak se to řeší, hlavně v Německu. Nejradši bych byla, kdyby ten pes nebyl, protože už vyjel i po mě, ale já jsem ho odkopla, bohužel nejsem jediná, kdo si stěžoval na jeho agresivní chování. Pes který štěká nekouše? Pěkný blábol
dala bych ho na salám tak akorát.