Nápady na výlety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24777
2.4.25 16:33

@carsa494 jasně, že to může být vše OK, jen mi šlo o to, aby pak nebyla zklamaná, kdyby nešlo vše, jak si maluje, on život nejezdí podle toho, jak si přejeme ;) samozřejmě určité aktivity můžou být i v tomto složení fajn..
já jsem třeba extrémně výletová a dovčová, ale spíš na pohodu a relaxačně, pár km nachodit mi úplně stačí, nemusí to být rovnou 30km štreka po kamzičí stezce :mrgreen: ale psala jsem hned v prvním příspěvku, že tohle má každý jinak..

dostkrát jsem na různých festivalech, rukodělných jarmarcích a podobných akcích viděla maminy s velmi malými dětmi v šátku a obvykle to působilo roztomile a pohodově ;)
jen k tomu ještě uhlídat ty dva čtyřleté divochy, ono se jejich chování po porodu sourozence totiž taky může změnit, ale jak říkám, nesýčkuju, jen vím, že je život pestrý a že jestli chceme „pobavit Pána Boha, máme mu povědět o svých plánech :mrgreen: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
2.4.25 22:52

V sestinedeli bych nikam netrajdala, od toho se to jmenuje sestinedeli, ze má mamina byt doma a dávat se dohromady. Když jsem v sestinedeli jela na 100%, odnesla jsem to pak častou nemocnosti v následujících měsících a letech. Neni tudíž vůbec kam spěchat. Program pro dvojčata lze vymyslet i doma, tak bych si hlavně sehnala do zásoby nějaké nápady a materiály, co dělat, vyrábět, nějaké nové stavebnice a podobne. Ne vždy asi bude možné byt od rana do večera venku, takže hlavně, aby se kluci nenudili doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.25 17:09

Ahoj, úplně chápu, že s novorozencem a dvěma čtyřleťákama to nebude úplně jednoduchý, ale rozhodně to neznamená, že musíte celé léto sedět doma. 😊 Za sebe bych doporučila Svět medúz v Praze, je to fakt krásná a klidná expozice na Arkádech. Medúzy svítí, pomalu se vznášejí ve vodě, děti to vždycky hrozně baví, a zároveň je tam příjemně i pro miminko, klimatizace, výtahy, přebalovací koutek, možnost si někde sednout a odpočinout si. Když budete mít ještě sílu, můžete to spojit s procházkou na Vyšehrad, je to pár zastávek metrem, krásný park, výhledy, hřiště a spousta místa na běhání pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
19.4.25 21:44

Můžu za nás (7 a 4 let) doporučit i Galerii Harfa v Praze, je tam teď znovu otevřený Dinopark, fajn dětský koutek Harfiště, spoustu dobrého jídla, každou středu v bambuli tam bývaly dílničky, takže děti si vždy něco hezkého vyrobily. :) Je tam dost vyžití pro děti a za rozumnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
16.8.25 21:47

Za mě - levný výlet se dá udělat v Praze, můžete se jít projít po památkách, auto nechat zadarmo nebo za 100 Kč/den V galerii Harfa a spojit to, pokud vyjde počasí s Dinoparkem, ten je skvěle pro děti udělaný. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.