Náraz do břicha v 13. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
7.5.12 11:32

S největší pravděpodobností se nic nestalo, v 10.týdnu je děloha ještě hluboko a schovaná za sponou stydkou.

A i kdyby se stalo.. co si myslíš, že by s tebou dnes, zítra, ve středu u lékaře dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.5.12 11:33

@matetka

mě taky skočil pes už asi 2× plnou váhou tlapkama přímo na podbřišek…naštěstí mě potom nikdy nic nebolelo, ani žádný špinění nebo tak něco, ale strach jsem měla…ale nějak jsem to neřešila, jen mi mamka říkala, ať si dávám větší pozor a že se snad nic nestalo… doufám, že jsem nic nezanedbala :roll: jo a mimochodem zácpou trpím taky a pořádně a teď mám obzvlášť bolavý střeva, je to hrozný… možná, že to bude taky ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
7.5.12 11:36
@Karleon píše:
S největší pravděpodobností se nic nestalo, v 10.týdnu je děloha ještě hluboko a schovaná za sponou stydkou.A i kdyby se stalo.. co si myslíš, že by s tebou dnes, zítra, ve středu u lékaře dělali?

To je taky pravda. Já věřím, že je to ok, jen se vážně trochu bojim, ale to asi neovlivním. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
7.5.12 11:44
@matetka píše:
To je taky pravda. Já věřím, že je to ok, jen se vážně trochu bojim, ale to asi neovlivním. :oops:

Bát se teď budeš už pořád. A ten strach nebude menší, naopak. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
7.5.12 11:45

@MarinkaCu
Máme 2 beaglíky (pěkná střeštěná stvoření vážící okolo 20Kg) Díky moc za uklidňující řádky :lol: . Věřím, že to bude v pořádku a opravdu si po této zkušenosti budu dávat na ty chlupáče velký pozor! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
7.5.12 11:54
@matetka píše:
@MarinkaCu
Máme 2 beaglíky (pěkná střeštěná stvoření vážící okolo 20Kg) Díky moc za uklidňující řádky :lol: . Věřím, že to bude v pořádku a opravdu si po této zkušenosti budu dávat na ty chlupáče velký pozor! :mrgreen:

Bud v klidu, to bude dobrý, miminko je opravdu dobře chráněné :hug: Na mě už několikrát skočila moje 45kilová obludka, ale domluvila jsem mu, tak na mě magurek skáče zezadu, jak kdyby zto snad pochopil, že zepředu ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.7.12 08:52

Tlak na břicho v 11tt

Ahoj holky, včera jsem se na balkoně 2 x nešikovně nahnula přes zábradlí, že jsem si pořádně zmáčka břicho, chvíli bolelo, ale už je vše v pořádku. Myslíte, že se nemohlo nic stát? Stále si říkám, že mimčo je malinké (4cm) a schované. Náraz to nebyl. Děkuji za reakce, potřebuji uklidnit, na UTZ jdu až 17.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.12 08:23

Ahoj holky, jsem v 18.tt a dnes ráno jsem nesla těžší krabici, narazila jsem nešikovně do futer a roh krabice jsem si vrazila přímo na horní část dělohy, kde mám placentu. To místo mě chvíli bolelo, pak už jen podbřišek, nešpiním. Mám plašit a jet k Dr??? Dokrora mám daleko, nemám dnes auto a musela bych jet i s kočárem busem 25km… :nevim: Děkuji za uklidnění, popř. za vynadání

• Citovat
  • Upravit
8996
11.12.12 08:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem v 18.tt a dnes ráno jsem nesla těžší krabici, narazila jsem nešikovně do futer a roh krabice jsem si vrazila přímo na horní část dělohy, kde mám placentu. To místo mě chvíli bolelo, pak už jen podbřišek, nešpiním. Mám plašit a jet k Dr??? Dokrora mám daleko, nemám dnes auto a musela bych jet i s kočárem busem 25km… :nevim: Děkuji za uklidnění, popř. za vynadání

Hm tak mně se stalo to samé cca ve stejném týdnu jako tobě. Náhoda je blbec fakt. Mně teda hned zachvátila panika a rozbrečela jsem se na místě jak malá holka. Řekla jsem si že doktorovi zavolám a on mě jistě uklidní že se nic nestalo a už budu v pohodě. Namísto toho mi řekl ať okamžitě přijedu na kontrolu. Chtěl vidět jak se miminku daří a jestli se mi tím nárazem neudělal hematom. Naštěstí bylo všechno v pohodě - jen mi předepsal magnézko. Takže já radím jet. Náhoda je blbec a lepší jet zbytečně než to zanedbat a pak brečet. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
11.12.12 08:29

Ahoj já bych raději pro jistotu jela, taky jsem měla pár nárazů, jeden celkem veliký, v obchodě mi důchodce neuhl s vozíkem a vpálil mi do břicha, tak jsem letěla jestli neodumírá placenta, měla jsem jí na přední stěně, udělali mi UTZ a poslali mě zase domů, měla jsem lepší pocit když jsem věděla že je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
11.12.12 09:01
@Pettule69 píše:
Ahoj já bych raději pro jistotu jela, taky jsem měla pár nárazů, jeden celkem veliký, v obchodě mi důchodce neuhl s vozíkem a vpálil mi do břicha, tak jsem letěla jestli neodumírá placenta, měla jsem jí na přední stěně, udělali mi UTZ a poslali mě zase domů, měla jsem lepší pocit když jsem věděla že je vše v pořádku :hug:

Tak z obchodů mám největší strach. :,( Čím větší bříško, tím víc se bojím, že do mě někdo vrazí vozíkem, protože někteří lidi jsou fakt šílenci. :,(
Zakladatelko, radši se nech prohlídnout, ale když nekrvácíš a nic, určitě to bude dobrý. Moje teta spadla asi v šestém měsíci z balkónu, asi čtyři nebo pět metrů, na zadek. Vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
11.12.12 09:10

@Cuarentena byl to mazec, šla jsem jen na rychlý nákup a tak to dopadlo že jsem skončila na pohotovosti…něktří lidi fakt nečumí a jedou a jedou…a pak ti ještě nadávají co jim lezeš do cesty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.12.12 09:54

@Cuarentena Jo a moje máma spadla někdy v osmém měsíci přímo na břicho a taky v pohodě. Naproti tomu sestra zvedla v práci ve druhém trimestru těžší krabici a hned měla hematom na děloze jak prase. Je to hrozně individuální, takže tím, že se někomu stalo něco horšího a bylo to v pohodě bych se neuklidňovala. Náhoda je blbec a tak bych na kontrolu jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
11.12.12 10:01
@Lynette píše:
@Cuarentena Jo a moje máma spadla někdy v osmém měsíci přímo na břicho a taky v pohodě. Naproti tomu sestra zvedla v práci ve druhém trimestru těžší krabici a hned měla hematom na děloze jak prase. Je to hrozně individuální, takže tím, že se někomu stalo něco horšího a bylo to v pohodě bych se neuklidňovala. Náhoda je blbec a tak bych na kontrolu jela.

No tak jasně, proto píšu, ať se zakladatelka nechá prohlídnout. Ale zároveň jsem ji chtěla trošku uklidnit, ne? Ta pravděpodobnost, že by se něco stalo, není zase tak veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.12 10:06

Ahoj, když jsem čekala druhé dítko tak jsem jen tak ležela u telky a přiběhla má první 2 a půl letá dcerka a pridce si mě sedla na břicho :(byla jsem v 7 měsíci a dost jsem se polekala tak jsem okamžitě jela k dr. a na ultrazvuku bylo vše ok :)Eliška poklidně spinkala jako by to vůbec nevnímala. Každopádně nic za to nedáš když půjde za svou gynekoložkou aby ti udělala ultrazvuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí