Náraz o roh stolu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.9.11 23:12

Náraz o roh stolu

Ahoj Holky.Malá 7měsíců se dnes večer narazila o roh stolu má bouli a krvavou tečku krev netekla.Myslíte že bych raději měla zavolat dr zítra ráno?Mám docela strach abych něco nezanedbala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
15.9.11 23:19
85LENISCHKA píše:
Ahoj Holky.Malá 7měsíců se dnes večer narazila o roh stolu má bouli a krvavou tečku krev netekla.Myslíte že bych raději měla zavolat dr zítra ráno?Mám docela strach abych něco nezanedbala..

Ahojky!
Myslím, že to bude v pohodě, ale pro Tvůj klid a jistotu si doktoru zavolej, uvidíš. Pořád lepší zbytečné vyšetřit než něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.9.11 23:20

Ja bych ji asi sla nekam ukazat. Par padu uz jsme taky meli, jinak vzdycky se doporucuje dva dny sledovat, jestli nezvraci, reakci zornicek, jestli dite neni prilis spavy. S bouli ale zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
15.9.11 23:22

Pokud má jenom bouli, tak to nic není. Náš kluk měl hromadu nehod, když se učil chodit a párkrát nám i sletěl z gauče. Ze začátku jsme z toho byli vyjukaní, ale když mu nic nebylo, tak už jsme se tak nebáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.11 23:27

No raději dr,zítra zavolám jistota je jistota je to náš první pád a mám docela strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
15.9.11 23:29

Taky jsem hned žhavila PC a psala dětský, když mi prcek poprvé spadl. Jak říkám, lepší zavolat a něco udělat, než pak něco zanedbat a vyčítat si to. Ale určitě to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
15.9.11 23:30
Lucie196 píše:
Ja bych ji asi sla nekam ukazat. Par padu uz jsme taky meli, jinak vzdycky se doporucuje dva dny sledovat, jestli nezvraci, reakci zornicek, jestli dite neni prilis spavy. S bouli ale zkusenost nemam.

To máš pravdu, náš pediatr mi přesně tohle říkal, když jsem tam s klukem přilítla, když sletěl ze židle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.9.11 23:32

Já bych nikam nešla, ale jestli tě to uklidní, MUDr. zavolej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.11 23:46

Sem zvědavá co mi dr.řekne..Malou hlídam jak se da ale tohle sme nějak s manželem nevychytali :-(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.11 23:50
fragola píše:
Já bych nikam nešla, ale jestli tě to uklidní, MUDr. zavolej :wink:

Jj projistotu zavolám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.9.11 23:50

Neboj, to bude dobré. Nechci to zlehčovat, ale takových pádů ještě bude… Bohužel :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.11 23:59
fragola píše:
Neboj, to bude dobré. Nechci to zlehčovat, ale takových pádů ještě bude… Bohužel :-?

Určitě padů bude ještě spousta je to první mimi tak to asi moc prožívám ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.11 00:01

Holky děkuji za podporu,zítra písnu co nám dr.řekla.doufám že to bude ok .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák