Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj Holky.Malá 7měsíců se dnes večer narazila o roh stolu má bouli a krvavou tečku krev netekla.Myslíte že bych raději měla zavolat dr zítra ráno?Mám docela strach abych něco nezanedbala..
85LENISCHKA píše:
Ahoj Holky.Malá 7měsíců se dnes večer narazila o roh stolu má bouli a krvavou tečku krev netekla.Myslíte že bych raději měla zavolat dr zítra ráno?Mám docela strach abych něco nezanedbala..
Ahojky!
Myslím, že to bude v pohodě, ale pro Tvůj klid a jistotu si doktoru zavolej, uvidíš. Pořád lepší zbytečné vyšetřit než něco zanedbat.
Ja bych ji asi sla nekam ukazat. Par padu uz jsme taky meli, jinak vzdycky se doporucuje dva dny sledovat, jestli nezvraci, reakci zornicek, jestli dite neni prilis spavy. S bouli ale zkusenost nemam.
Pokud má jenom bouli, tak to nic není. Náš kluk měl hromadu nehod, když se učil chodit a párkrát nám i sletěl z gauče. Ze začátku jsme z toho byli vyjukaní, ale když mu nic nebylo, tak už jsme se tak nebáli.
No raději dr,zítra zavolám jistota je jistota je to náš první pád a mám docela strach..
Taky jsem hned žhavila PC a psala dětský, když mi prcek poprvé spadl. Jak říkám, lepší zavolat a něco udělat, než pak něco zanedbat a vyčítat si to. Ale určitě to bude dobrý.
Lucie196 píše:
Ja bych ji asi sla nekam ukazat. Par padu uz jsme taky meli, jinak vzdycky se doporucuje dva dny sledovat, jestli nezvraci, reakci zornicek, jestli dite neni prilis spavy. S bouli ale zkusenost nemam.
To máš pravdu, náš pediatr mi přesně tohle říkal, když jsem tam s klukem přilítla, když sletěl ze židle.
Já bych nikam nešla, ale jestli tě to uklidní, MUDr. zavolej ![]()
Sem zvědavá co mi dr.řekne..Malou hlídam jak se da ale tohle sme nějak s manželem nevychytali
..
fragola píše:
Já bych nikam nešla, ale jestli tě to uklidní, MUDr. zavolej
Jj projistotu zavolám..
Neboj, to bude dobré. Nechci to zlehčovat, ale takových pádů ještě bude… Bohužel ![]()
fragola píše:
Neboj, to bude dobré. Nechci to zlehčovat, ale takových pádů ještě bude… Bohužel
Určitě padů bude ještě spousta je to první mimi tak to asi moc prožívám ..
Holky děkuji za podporu,zítra písnu co nám dr.řekla.doufám že to bude ok .