Náročné dítě & živé dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
17.11.12 19:27

No vidíš, takovej plán mám taky, otvíraj u nás taky odpolední školku, takže v létě tradáááá, za pokus to stojí, až mu padne 2,5,tak půjde, právě se děsím toho, aby ho tam uhlídali, nebojím se toho, že by ubližoval, má rád děti, ale hrát si s nima nemusí, nevyhledává to, ale společnost dětí mu vyhovuje, spíš se bojím toho, že se začne převádět(a to on velice rád) a pak je jak neřízená střela, nevidí, neslyší, nevnímá :nevim:
co se týče chození za ruku, tak to jsem taky minulý týden chtěla oslavit, to máš pravdu, sjou si kluci nějak moc podobní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
17.11.12 19:30

@Alenka21
A jak je na tom Tvuj chlapecek s mluvenim? Muj nerika vubec nic. :think:
A kdy se zacalo zlepsovat to dorozumivani, jak jsi pred tim psala? Syn sice rozumi, ale ze bychom se mohli na necem dohodnout, tak to ne. Jako ze bych treba rekla, ze kdyz sni veceri, tak mu pustim pohadku, tak by me nepochopil. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
247
17.11.12 19:30

@Scarlett2011 no konec, nekecám, ale přesně jako u nás :lol: blbnou to ano, lechtat, honit se, bafat na sebe, prostě dělat věci, který podle mě nerozvíjejí schopnosti dítěte, ale jsou to u nás jedinný činnosti, který děláme spolu :potlesk: a co se týče druhého…u nás je to to samí, hlavně ale i já na to zatím nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
17.11.12 19:31

@Alenka21
A syn ma taky rad spolecnost, ale radsi si hraje sam. Taky neublizuje, k detem se chova moc hezky.
Neboj, oni si s nim poradi, maji na to vzdelani. :)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
17.11.12 19:33
@Alenka21 píše:
@Scarlett2011 no konec, nekecám, ale přesně jako u nás :lol: blbnou to ano, lechtat, honit se, bafat na sebe, prostě dělat věci, který podle mě nerozvíjejí schopnosti dítěte, ale jsou to u nás jedinný činnosti, který děláme spolu :potlesk: a co se týče druhého…u nás je to to samí, hlavně ale i já na to zatím nemám :(

Ja bych teda taky druhe dite nezvladla. A to jsme se snazili od konce sestinedeli do 7. mesice syna o druhe. :zed: Nastesti se nepodarilo a vcas si to rozmlysleli. :mrgreen:
Spis me mrzi, ze manzel rika, ze uz nikdy v zivote. :)
Ale treba si to rozmyslime, az se syn trochu uklidni a zmoudri. :)

• Citovat
  • Upravit
247
17.11.12 19:33

@Scarlett2011 no když srovnám ostatní děti jeho věku(23měsíců),tak mluvej podstatně líp, opakují slova, co slyšej a tak, náš zas tak moc nemluví, hlavně vyžaduje i přes den dudlík, takže jsem si myslela, jestli to není taky tím, že toho zas tak nenamluví, no ale co se týče hatlamatilky, tak „hubu“nezavře a neustále víská, takže je ho všude hodně. No a co se týče dorozumívání, taky by mi asi nerozuměl, cos psala, ale některý věci už pochopí, rozhodně víc, jak v šesti měsících, ale to je jasný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
17.11.12 19:36
@Alenka21 píše:
@Scarlett2011 no když srovnám ostatní děti jeho věku(23měsíců),tak mluvej podstatně líp, opakují slova, co slyšej a tak, náš zas tak moc nemluví, hlavně vyžaduje i přes den dudlík, takže jsem si myslela, jestli to není taky tím, že toho zas tak nenamluví, no ale co se týče hatlamatilky, tak „hubu“nezavře a neustále víská, takže je ho všude hodně. No a co se týče dorozumívání, taky by mi asi nerozuměl, cos psala, ale některý věci už pochopí, rozhodně víc, jak v šesti měsících, ale to je jasný :P

Tak to je u nas asi podobne. Ma svoji hatmatilku, ale nechce se mu ani nic opakovat. :nevim:
Zamava mi tak jednou tydne a pak se vzdy jen podiva, jako at s tim zas neotravuju. :lol:
A o vriskani mi ani nemluv. Chudaci nasi sousedi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
247
17.11.12 19:36

@Scarlett2011 hele já říkám, že si půjdu odpočinout do práce :lol: a pak možná, ale nevím, dost mě vyštavil mladej, navíc byl jako malej strašně vzteklej, to je taky hlavní důvod, ted se sice vzteká taky, ale už si tu zábavu dokáže najít sám, takže vztek tak jednou denně, když se zadaří, tak i častěji, ale je to mnohem lepší, než když byl miminko, já si ho vůbec neužila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
17.11.12 19:38

@Scarlett2011 no chudáci všichni, kam příjdem, to mi věř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
17.11.12 19:39

@Alenka21
Tak to nas Dominic se moc nevzteka. :think:
Je to hodne pozitivne naladene dite, takze se porad rehta. Za to jsem opravdu hodne rada. Ale jinak stejne zavidim v centrech ty holcicky, co si v jeho veku modeluji nebo maluji. :)
A ja do prace zatim nepujdu, ale v rijnu zacinam studovat, tak i to pro me bude tak trochu relax. :)

• Citovat
  • Upravit
247
17.11.12 19:40

Hele budu muset frčet, mám dnes „vycházky“,ale ráda bych si s tebou jestě napsala, jsem mile překvapena, že se tu konečně našla spřízněná duše, která má doma malýho neposedu, jako já, ju? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
17.11.12 19:41
@Alenka21 píše:
Hele budu muset frčet, mám dnes „vycházky“,ale ráda bych si s tebou jestě napsala, jsem mile překvapena, že se tu konečně našla spřízněná duše, která má doma malýho neposedu, jako já, ju? :dance:

Napis kdyztak zpravu, jo? At tu tolik neblokujem diskuzi. :mrgreen:
Coz uz jsme stejne udelaly. :)

• Citovat
  • Upravit
247
17.11.12 19:43

:lol: fajn napíšu, určitě, zatím pa a hezký zbytek večera :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
17.11.12 19:56

Ahoj, tak to jsme na tom dost podobně. Mám syna, teď je mu šest měsíců a kousek. Už když byl v břiše jsem věděla že to bude raubíř, nebyl okamžik kdyby mě něčím nekopal a nešťouchal. Přetáčel se už ve dvou a půl měsících, leze od pátého měsíce (sice má tedy takovou zvláštní metodu). Zabavovat? Ani nevím, nic zvláštního nedělám, v ohrádce ho to sice už moc nebaví, ale mám ještě o tři roky starší raubířku, která by ho (být na zemi) okamžitě zmasila, takže zatím pořád v ohrádce… Akorát je dobré uzpůsobit mu výhled tak, aby mohl sledovat dění kolem sebe, to je pak šťastný. No a když už je opravdu mrzutý a unuděný tak zabírá jen vzít ho do náručí a honit se s dcerou :-)) anebo tancovat, to se pak směje na celé kolo. Ovšem co je o nervy je kojení - při něm mě celou dobu kope (pak se hrozně diví že mu prso vypadlo), mlátí mě a škrábe ručičkama, tahá za vlasy, prohybá se. Pořádně se nají jen když je unavený a usíná u toho… Děsím se až začne chodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.11.12 21:28

Já mám hodně „náročné děti“ ale kluci jsou už o něco starší. Myslím, že u tvého malého je náročné hlavně to, že už v tomto věku si stoupá atd. Přijde mi, že čím je dítě mladší, tím víc padá, protože ještě nemá tolik zkušeností, ti co začínají až kolem roku teprve se stoupáním, tak už mají to tělíčko více zocelené, takže radím hlavně hlídat pády a věci, které ho zajímají dávat třeba na zem, třeba to aspoň trochu pomůže udržet ho při zemi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák