Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to se takhle choval od začátku vztahu? Jestli ano tak se divím, že jsi to s ním tak dlouho vydržela a pokud ne tak by mě zajímalo, co se změnilo.
Mně je úplně špatně jenom z toho, co píšeš. Podobná věc se mi stala ale bylo mi náct. Mezi 20-30 už bys fakt měla zažívat jiný přístup.
Nevím, jaké hledáš tady řešení. Píšeš, že o tom mluvíte a posun nikde.
![]()
Já když manželovi něco řeknu, tak se mu to taky nelíbí, chvíli se cuká ale nakonec se snaží do příště, protože to prostě není úplně nevyspělý klučina.
Já to mám stejně, když mi něco vyčte.
@Peta94 píše: Více
Spíš ja si uvědomila, ze sex nemusí být nutně nepříjemná záležitost. Asi jsem mela pocit, ze takhle je to správně. Takže se něčí změnilo ve mě. On je pořad stejný. A tím, jak se to změnilo mně, změnil se celý náš intimní svět.
Nechápu, proč jsi s někým, s kým je to sex od začátku nepříjemný ![]()
Největší problém je to, že on nic měnit nechce. Jinak by na tom pracovat šlo…takže nic jiného než rozchod nevidím.
Btw mě zas nebaví ta omáčka okolo, mám raději hned na věc a rozjet to, omáčka okolo zdržuje. Tím chci říct, že prostě nemusíte být kompatibilní.
@debra.morgan píše: Více
Jasny rozumím, ale vždycky mě to trochu fascinuje, jak se jako vzrušíš? To musíš prostě ten den cítit chuť a být celý den tak nějak nažhavená. Nebo máš doma nějakého fakt sexy chlapa. A netýká se to především dnů v ovulaci?
@Anonymní píše: Více
Už teď ti to vadí a lepší to nebude. Tvé potřeby ho vůbec nezajímají. Nejste kompatibilní.
@debra.morgan píše: Více
Jasny, zkoušeli jsme. Ale jak už jsem psala, u mě jde hodně o tu emoční stránku. Muže to jít s lehkostí, ale jakmile to necítím po psychické stránce, je konec.
Však já ti to neberu, prostě nejste kompatibilní, ty něco chceš, on to řešit nechce, buď se s ním rozejdes nebo ustoupis. Když on to řešit nechce tak ho těžko donutis.
Každá žena je jiná. Některá má takový problém s vaginální suchostí, že to musí řešit u lékaře. Každá jsme fakt unikát ![]()
Už dávno by to byl ex-přítel. V posteli se chová jak prase a předpokládám, že i v ostatních věcech to bude podobně.
Co by Tě mělo fascinovat? Každý jsme prostě jiný.. Co je pro jednoho rajc, pro druhého třeba až nepříjemné. Je úplně jedno, jak to kdo má. Důležité je, že máš doma chlapa - mizerného milence, ignoranta, hulváta a sobce. Jasně, někdy trvá, než se lidi „sladí“, aby si vzájemně působili tu největší slast, ale tady není na čem stavět, když neslyší na Tvoje přání, ignoruje nepříjemné a bolestivé, o změnu se nesnaží. Rozchod, co jiného. Nevěřím, že tenhle kousek bude jinak báječný, ohleduplný, pečující partner. Šanci jsi tomu dala, je čas jít dál. Ztrácíš čas, ničíš si život. On jiný nebude.
Jinak proč by musela být celý den nažhavená? Mám to podobně - někdy předehra, jindy ne, rychlé vzrušení, akce. Prostě normální funkční intimní život, kdy děláme, co se nám navzájem líbí. Přeju Ti, abys to poznala ![]()
Rozvedeš to? Já sice asi tuším kam tím míříš, ale i tak.