Následný den Lidl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
4.8.19 15:37
@ka2ka píše:
někteří důchodci fakt bezmocní nejsou to by jsi viděla jak se umí " slušně" chovat

A někteří jsou. Ještě nevíš co ti bude a jak se budeš chovat ty, až budeš stará. Všechny negativní vlastnosti se věkem zhoršují. Staří lidé jsou jako malé děti. Ještě jsi to neslyšela? Zamysli se trochu.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
4.8.19 15:41
@Kresatkovi píše:
Já sem byla zaměstnancem Lidlu, ale vůbec teda nevím o co jde. :think:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
27693
4.8.19 16:39
@Uslava píše:
A někteří jsou. Ještě nevíš co ti bude a jak se budeš chovat ty, až budeš stará. Všechny negativní vlastnosti se věkem zhoršují. Staří lidé jsou jako malé děti. Ještě jsi to neslyšela? Zamysli se trochu.

no neboj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
4.8.19 19:06

@Uslava Taky byla rec o tech, co se perou v Lidlu o akcni zboží a ti fakt slabi nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
4.8.19 19:09

To mi připomnělo, jak moje známá s IQ 60 nastoupila do Lidlu, aby se pak nechala vyrazit, prootže neudělala jakés zkoušky. No a pak šla dělat finančního poradce, to o něčem vypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 19:48
@Zumpa píše:
To mi připomnělo, jak moje známá s IQ 60 nastoupila do Lidlu, aby se pak nechala vyrazit, prootže neudělala jakés zkoušky. No a pak šla dělat finančního poradce, to o něčem vypovídá.

Jaké zkoušky? Že by měl Lidl tak vysoké požadavky? :lol:

• Citovat
  • Upravit
23966
4.8.19 19:52
@Uslava píše:
Taky budeš starej a nebudeš mít peníze. Možná se toho nedožiješ a tak budeš ušetřen. Je trapné se vysmívat někomu, kdo je slabý. :zed:

Ti tvoji slabí důchodci srazili při jedné akci mého tátu vozíkem až spadnul.
A oblečení si vyrvávají z ruky, škubou obaly…

No slabí a k politování v tu chvíli opravdu nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat