Našli jsme pejskovi nevěstu, co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6569
22.5.13 11:04
@lucie.t píše:
@Angua ja mam uplne stejny nazor jako ty, i ten Hitler me hned napadl, procitam to tu a snazim se to pochopit, ale moc mi to nejde. Nasi maji fenku „vorecha“ a taky chteji, aby mela jednou stenata :nevim: jako proc by nemohla..Příspěvek upraven 22.05.13 v 10:09

Srovnávat Hitlera s lidmi, kteří se marně snaží přemlouvat množitele vořechů???
Umíš vnímat psaný text??? Přečti si argumenty lidí, proč vořechy nemnožit!!! Všem jde o ta potenciální štěňata!!! A to je kurňa antihitlerovské. BOŽE, za co??? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
22.5.13 11:04

Tak zrovna pitbully v lásce vůbec nemám. Je to slátanina všeho dohromady a nevěřila bych jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.5.13 11:05
Srážka s blbcem vždycky bolí, no :nevim: a navíc nejde zvítězit :mrgreen: takže klííííd
@Ester13 píše:
Umíš vnímat psaný text??? Přečti si argumenty lidí, proč vořechy nemnožit!!! Všem jde o ta potenciální štěňata!!! A to je kurňa antihitlerovské. BOŽE, za co??? :roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.5.13 11:06
@Ester13 píše:
Umíš vnímat psaný text??? Přečti si argumenty lidí, proč vořechy nemnožit!!! Všem jde o ta potenciální štěňata!!! A to je kurňa antihitlerovské. BOŽE, za co??? :roll: :roll: :roll:

Toho Hitlera jsem psala první já, jednalo se o nadsázku, dala jsem tam tři smajlíky Bylo to málo? Měla jsem dát celý řádek, aby to bylo zřejmé? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.5.13 11:07
Víš co, byl to ten nejhodnější a nejlepší a nejoddanější pes na světě, byl to mazel, byl poslušný, vycvičený. Ale u těch obzvlášť skedovat rodokmen, páč nakřížit too s nevhodnou povahou, je průšvih. Jinak to byl miláček. Ale takový pes je zodpovědnost.
@Shellyss píše:
Tak zrovna pitbully v lásce vůbec nemám. Je to slátanina všeho dohromady a nevěřila bych jim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.5.13 11:10

Nechte Hitlera Hitlerem, on se vlastne jen snazil o to, co delaji chovatele zvirat stovky a tisice let… Jenze u lidi je to proste nepripustny. Takze je to naopak, ne, ze chovatele jsou jak Hitler, ale Hitler chtel provadet to, co chovatele. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.5.13 11:12

@asha Koukala jsem na ten článek a nejradši bych si jednoho vzala domů :mrgreen: Ale takové lidi bych nechala střílet. Hovada. Tohle je naše smečka, 3 papíráci a jeden ten můj bez PP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
22.5.13 11:13
@Shellyss píše:
Tak to mě pos. r. Koukám, že tady je to jedna špičková chovatelka za druhou. Pokud máte zájemce a jedná se o stejné plemeno, tak čubinku normálně nechte nakrejt. Ne každej vyloženě prahne po tom mít papíráka. A hele princezny co máte pejsky pouze s PP by jste asi valili oči co lidí chce psa bez PP. A jde vidět, že do útulku moc nechodíte, tam jsou většinou právě ty kříženci a né čistokrevní psi.

Prý princezny :D Mám vořecha a papíráky. Miluju je všechny stejně. Ale NIKDY bych nedopustila rozmnožení vořecha. Bože, tady jde fakt o ta štěňata. Já podepisovala smlouvu, že se zavazuji k tomu krmit kvalitní stravou, že majitelka bude vyžadovat pravidelné informace, že pokud bych se o psa nemohla starat a chtěla ho dát pryč, musím ji kontaktovat. Jako bonus je mi podáván chovatelský servis. Chovatelka má skoro jistotu, jak se jejímu vrhu daří. Afrodith je navíc z 9 štěňat, jak by asi skončili bezpapíráci??? A neumím si představit podepisovat takovouto smlouvu u vořecha :roll: Kurňa tady jde především o ta štěňata!!! Co je na tom nepochopitelného?
OK, chtějí psa bez PP. Tak ať si vyberou útulkáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
22.5.13 11:14
@Angua píše:
Toho Hitlera jsem psala první já, jednalo se o nadsázku, dala jsem tam tři smajlíky Bylo to málo? Měla jsem dát celý řádek, aby to bylo zřejmé? :lol:

Proto jsem nereagovala na Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.5.13 11:18

@Didian :)
No ja jsem ze spasitelskych sklonu uz vylecena, takze ja si ted fakt dukladne vybiram :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.5.13 11:20

@asha :mrgreen: To chápu. Já bych si asi dalšího psa nevzala, i s tím jedním je práce až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.5.13 11:23

@Didian Tak u nas uz vic nez jeden pes nehrozi a i tak to neni jednoduchy prosadit… 3 deti, byt 2+1, i kdyz velky, proto taky furt vybiram, podminky se nam jen za posledni rok docela zmenily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
22.5.13 11:36

@Ester13 ale já neříkám, že jsem zastánce rozmnožování vořechů, jsem zásadně proti tomu aby se kříženec křížil s jakýmkoliv jiným psem. Jen chci říct, že nevidím důvod proč by se nemohli nakrýt psi stejné rasy bez PP, pokud jsou zájemci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
22.5.13 11:42

@terinka4444 přesně jak píšeš, psi typu pitbull musí mít člověk který tomu rozumí a umí si s ním poradit. Vždy je to jen o výchově a přístupu člověka ke psu. Jednou v parku jsem viděla slečnu na podpatkách v minisukni a vlála za pitbullem, ten pes si dělal absolutně co chtěl, na první pohled šlo vidět, že ho slečna nezvládá, kolem šla paní s jezevčíkem a jen tak tak utekla jinak by ho ten piťas sejmul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
22.5.13 11:45
@Shellyss píše:
@Ester13 ale já neříkám, že jsem zastánce rozmnožování vořechů, jsem zásadně proti tomu aby se kříženec křížil s jakýmkoliv jiným psem. Jen chci říct, že nevidím důvod proč by se nemohli nakrýt psi stejné rasy bez PP, pokud jsou zájemci

u psa bez PP nelze mluvit o žádné rase, když nemá PP, tak nelze nijak dokázat, že nebyl kdysi křížen s něčím jiným, proto i tyhle psy nazývám voříšky. A jinak o tom co jsi psala o pár stránek dozadu…já nikdy neměla papírového psa, vždy jsme měli jen voříšky, i teď máme psa bez PP a miluju je stejně, je mi jedno, jestli je to voříšek nebo nějakej šampion. Nikdo tu nemá nic proti psům bez PP ale jde o lidi, co tyhle psi množí a ti pak často končí bůhví jak. Samozřejmě to tak není vždy ale nikdo z nás neví dopředu, co se může stát. My si teprve teď budeme brát psa s PP, zejména kvůli problémům s tím naším posledním. A opravdu si nepřipadám jako „princezna“ jak jsi psala, fakt si nebudu připadat lepší, že mám psa s PP, jde mi prostě o nějaké jistoty a o plemeno…a to že jsou útulky plné voříšků - o to tady právě jde, to se tady snažíme celou dobu vysvětlit. Protože u většiny papírových psů funguje to, že když bych se o něj náhodou nemohla postarat, tak ho vrátím chovateli, to u psů bez PP asi funguje v minimu případů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný