Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše: Více
GPT mu da na tu otazku obsahlou odpoved, ale to on nechce, on se zenami potrebuje mluvit o tom, co mu chybi… vy je tak rady kmite, proc? ![]()
@My Melody píše: Více
S některýma ženama bych normálně fakt v klidu pokecal. A nejlepší je, že ikdyby měli 80kg na 160cm tak věřím, že se do sebe,,zamilujeme" ![]()
@My Melody píše: Více
Mně je to celkem fuk…
Však já moc dobře vím, že se u toho baví, asi stejně tak, jako zrovna já. Nebo on teda možná i o něco víc…
![]()
@Venetia píše: Více
Plivat by teda nemusel.
Nechci tu přiživovat úchyla, ale přijde mi tak nějak normální, že si chlap nasliní prsty při tom začátku. Není to o tom, že by se chlap vrhnul po pozdravu
Jsou situace, kdy to je to neplánované bez nějakého ležení v posteli a nějaké předehře nebo situaci, která k tomu vede. Co si budem, třeba po letech spolu nezvlhnu pohledem
A když mi chlap zajede pod kalhotky jen tak, tak jsem vděčná, když si ty prsty nasliní a netře mi klitoris na sucho.
Právě mi přišlo zboží, tak mám aspoň lehčí téma ![]()
@nikitice píše: Více
Tak možná to tak někdo dělá, já to naštěstí neznám
Tak obráceně je to také slinění. Jako, když začnu já u něho. Tak mi to nepřijde jako něco nechutného. Ty moje sliny se pak stejně dostanou ke mně.
Já nesnáším, když si v krámě někdo olízne prsty aby se mu lépe a rychleji podařilo rozevřít sáček na uložení pečiva. To je však jen o něm. Vyšší level hnusu je, pokud ochmatá pečivo holou rukou a nechá tam…
Jako, že si slinis předtím ruce nebo mu na něj plives?
@Pedro867 píše: Více
Já tyhle oslintavace mám teď denně v práci…
Myslím tím, že mu ho vezmu do pusy, olizuji. Takže sliním vlastně. ![]()
No to ano…ale ti je rozdíl než kdybys sis na něj předem flusla ![]()
Tak o tom žádná. Tak mě taky nejčastěji sliní jazykem, ale i si naslinil prsty. No to je téma ![]()