Nastoupit do práce, nebo zůstat s dcerou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
7.1.15 21:27

Kdyby toho bylo na tchyni moc, tak das vypoved. Rodicak ti pobezi ted normalne dal, takze budes mit jak plat, tak prispevek a v nejhorsim se vratis jen na prispevek, vyzijete z toho, tak nevidim problem.

Pokud se s tchyni shodnes alespon ramcove na vychove, strave a celkove na pristupu k diteti, tak jdi, dcera to urcite zvladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
7.1.15 21:27

@dendule4 já teď dala dvouletou do školky a vůbec si to nevyčítám, je jí mezi dětmi dobře. Možná i líp, než kdyby byla doma jen se mnou, popř. s někým jiným :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
7.1.15 21:28
@kacz píše:
@dendule4 mně by třeba bylo hodně proti srsti někomu takhle hodit na krk dítě. Ale to si zvaž sama.

samozřejmě by se střídala s manželem, podle toho jakou bude mít směnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@kacz píše:
@dendule4 mně by třeba bylo hodně proti srsti někomu takhle hodit na krk dítě. Ale to si zvaž sama.

Ale když žijí od výplaty k výplatě, tak bych se vůbec nerozmýšlela… A babičky budou určitě rády za to, že mohou být s vnučkou :-)

• Citovat
  • Upravit
17565

Jestli bude tchýně s hlídáním souhlasit, tak to zkus. Koneckonců máš zkušebku na to, abys viděla, jestli to funguje, nebo ne. Časem můžete tchýni kombinovat s nějakou paní na hlídání, pokud tedy její hodinová sazba nebude vyšší, než ta tvoje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
7.1.15 21:29
@Bibi239 píše:
Kdyby toho bylo na tchyni moc, tak das vypoved. Rodicak ti pobezi ted normalne dal, takze budes mit jak plat, tak prispevek a v nejhorsim se vratis jen na prispevek, vyzijete z toho, tak nevidim problem.Pokud se s tchyni shodnes alespon ramcove na vychove, strave a celkove na pristupu k diteti, tak jdi, dcera to urcite zvladne

Výpověď není třeba, stačí nástup na RD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
@1Luca píše:
@dendule4 já teď dala dvouletou do školky a vůbec si to nevyčítám, je jí mezi dětmi dobře. Možná i líp, než kdyby byla doma jen se mnou, popř. s někým jiným :nevim:

kdyby byla možnost jí dát do školky, vůbec neváhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
@Krasavicaa píše:
Ale když žijí od výplaty k výplatě, tak bych se vůbec nerozmýšlela… Ababičky budou určitě rády za to, že mohou být s vnučkou :-)

A na to jsi přišla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
7.1.15 21:30
@kacz píše:
A na to jsi přišla jak?

:nevim: :nevim: :nevim: Většinou babičky chtějí trávit čas se svými vnoučaty… aspoň ty normální :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
7.1.15 21:30
@kacz píše:
A na to jsi přišla jak?

Ty musis mit rodinu teda :roll:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
7.1.15 21:31
@sissi79 píše:
Ty musis mut rodinu teda :roll:

Taky jsem si to pomyslela…

• Citovat
  • Upravit
7904
7.1.15 21:32

@sissi79 já mám rodinu úplně normální, ale prostě nepovažuju za samozřejmost někomu, navíc v důchodovém věku, dát dítě a ať se stará…

No to je jedno, zakladatelce doporučuju hlavně důkladně zvážit, jestli to tchýně zvládne a jestli to nepoškodí vaše vztahy. Protože povinnost hlídat určitě nemá.

Když babička chce cestovat, studovat, má svůj program, tak podle vás není normální, jo? Celý život pracovala, konečně se dožila důchodu a teď se zcela nenormálně třeba chce starat taky o sebe…

Příspěvek upraven 07.01.15 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847

Já si myslím, že pokud by to tvé tchýni nevadilo, ráda dcerku hlídá, tak bych to určitě zkusila a upřednostnila bych teda hlídání od tchýně než školku, na školku se mi zdá malá. Navíc se Vám zlepší finanční situace, i si oddychneš. Já taky půjdu do práce ve dvou letech syna, na jednu stranu mě to mrzí, ale na druhou stranu je to potřebné, důležité pro mě je, že vím, že bude o něho dobře postaráno a to je hlavní… taky u nás bude hlídat tchýně, která je v důchodu, na půl s manželem, který pracuje na směny…takže se netrap, prober to s tchýni a pokud na to kývně, tak směle do toho..maximálně, kdyby to neklapalo se vrátíš zpátky na mateřskou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@Krasavicaa píše:
Taky jsem si to pomyslela…

Jedina tu ryje.. mozna ji vadi idealni prilezitost kterou ona nemela :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4658
7.1.15 21:33
@Krasavicaa píše: :nevim: :nevim: :nevim: Většinou babičky chtějí trávit čas se svými vnoučaty… aspoň ty normální :kytka: :kytka: :kytka:

tchýně jí miluje, už několikrát mi říkala, at si najdu přivýdělek, že s malou bude ráda…aby nedošlo k omylu, babička je v invalidním důchodu
(má operované rameno)..ale je jí 52let, je hodně vitální

ono jde asi spíš o mou psychiku no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat