Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@smile_xxx no ja mam zitra nastup a operaci pozitri. Zas bych tam nerada nocovala zbytecne
achjo
Já bych to teda neriskovala a nahlásila a řešila, jinak že jsi prošla přes anesteziologa nic neznamená ten ti koukal do krku z jiného důvodu než aby hledal jestli jsi nebo nejsi nemocná
Ja jsme byla, ale párkrát jsem přes den lehce zakaslala že mě ještě lechtalo v krku, nic dusivyho. Řekni to při příjmu a uvidí se.
Nahlas to při příjmu. Ale pokud to už odeznívá, neměl by to být důvod pro rušení operace. Naláduj se céčkem. Taky můžeš mít nervy, které tvůj subjektivní pocit zkreslují.
@lucad77 snad mas pravdu diky. Volala jsem jim tam a rekli mi, ze mam prijit ze se zitra uvidi. Nervy pracujou solidne, chci to mit za sebou a predstava, ze se to posune me stresuje. Tak snad to nakonec dobre dopadne
@Anonymní píše: Více
Byla jsem na TEP kyčle 20.10., takže vím, jak se cítíš. Mně se zase před operací pořád zdálo, že se mi klube opar, no nemám ho doteď. Prostě nervy. Držím palce!
@lucad77 Snad operace pomohla. Pojedete po operaci do lázní?
@lucad77 Tam budete určitě spokojená - nejlepší jsou slatinné koupele. Jedete do Aurory nebo do Bertiných lázní?
Ahoj chci se zeptat zkušenějších. Na začátku příštíhoho týdne mě čeká ortopedická operace. Minulou nedeli před týdnem se mi začala projevovat lehčí viróza (bez teplot, bez rymy). Prošla jsem předoperačním vyšetřením i přes anesteziologa (koukala do krku). Říkala jsem že byla na začátku týdne viroza, ale že se cítím už dobře, ale před ní sem nezakašlala. Jde o to, že po ránu docela kašlu. Vlhkej kašel, ale nic nevykašlu. Přes den docela ok, ale to dráždění na kašel tam cítím. Snažím se teď hodně odpočívat. No a teď teda nevím co s tím. Operaci potřebuji, ale není akutní. Samozřejmě to, že bych na ni teď nešla by byla komplikace (v praci domluveno, o děti postaráno..). Ale prostě to ve mě hlodá. Za úplně zdravou se dneska ještě nepovažuji. Byl jste někdo na operaci s doznívající virozou?