Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
mě by trefil šlak po pravdě, i kdyby to udělala moje mamka
ale zase bůhví, jak to myslel, jestli neměl pocit, že pomáhá, u chlapa nikdy nevíš..a stopro to bylo naposledy, co tam byl, tak držím palce, ať to rozdejchávání netrvá dlouho ![]()
jako taky by mi to asi vadilo, ale podle mého to myslel dobře. Mě by taky asi bylo blbé sedět v cizím bytě a nic nedělat, tak bych se asi taky pokusila poklidit. Ale jelikož jsem žena , tak bych měla hranice trochu jinde než on a určitě bych nesahala na prádlo. Možná bych mu mezi řečí něco naznačila, ale určitě na něj nějak nevyjížděla… Když necháš někoho ve svém bytě tak s tím musíš tak trochu počítat…
Podle mě chtěl splatit, odčinit, že u vás byl. No, byla bych naštvaná, ale nehrotila bych
A to ja bych mu klidne kocku sverila i priste, nakonec ukol splnil dobre. Jen bych ho upozornila, ze opravdu nesnasim, kdyz se mi nekdo hrabe v suplikach a ve skrinich. Je to chlap, ti cekaji jasne instrukce, ne naznaky.
To máš jako s výměnou manželek. Když si pustíš cizí ženskou do bytu je to jen a jen tvoje riziko. Nikoho jiného. Takže, když ta „nahradní“ manželka nejenom, že vypere, uklidí a uvaří a ještě se vyspí s tvým manželem, je to jen na tvé triko. Aspoň si můžeš říct, že manžel během tvé nepřítomnosti příliš netrpěl.
Chlap krásně uklidí a ženská se ještě naštve
. Jste ho tam neměli pouštět a dovolit mu pařit hry na PC ![]()
@Russet já jsem na tohle hrozná cíťa. Všeobecně ale nemám ráda lidi v mém prostředí a svůj byt beru vyloženě jako moje „království“. A představa že mi tu někdo leze bez mojí přítomnosti mi vadí.
@sunshine125 píše:
jako taky by mi to asi vadilo, ale podle mého to myslel dobře. Mě by taky asi bylo blbé sedět v cizím bytě a nic nedělat, tak bych se asi taky pokusila poklidit. Ale jelikož jsem žena , tak bych měla hranice trochu jinde než on a určitě bych nesahala na prádlo. Možná bych mu mezi řečí něco naznačila, ale určitě na něj nějak nevyjížděla… Když necháš někoho ve svém bytě tak s tím musíš tak trochu počítat…
Já bych zase měla tendenci z cizího bytu rychle odejít. Nakrmit kočku a jít. Neuklízela bych nic. Natož spoďáry.
@lachtanice86 píše:
@Russet já jsem na tohle hrozná cíťa. Všeobecně ale nemám ráda lidi v mém prostředí a svůj byt beru vyloženě jako moje „království“. A představa že mi tu někdo leze bez mojí přítomnosti mi vadí.
No, já paní na úklid stoprocentně mít nikdy nebudu ![]()
@Russet píše:
Já bych zase měla tendenci z cizího bytu rychle odejít. Nakrmit kočku a jít. Neuklízela bych nic. Natož spoďáry.
Ale jsi zenska a bydlis ve svem, nejsi rozvedena a nebydlis se spolubydlicim, kde se mozna necitis uplne doma.
Vadilo by mi to. Ale my bysme mu nedovolili hrat ani hry na pocitaci atd. Chranime si soukromi.
@mroe píše:
Ale jsi zenska a bydlis ve svem, nejsi rozvedena a nebydlis se spolubydlicim, kde se mozna necitis uplne doma.
Tím spíš se nebudu hrabat v cizích věcech jen pro pocit, že tam se cítím nějak líp, protože tam bydlí rodina. Cizí věci prostě nehrabu.
@debra.morgan nejsi jediná ![]()
já nedokážu říct, že by mi to nevadilo vůbec, svým způsobem asi trochu jo… jsem v tomhle svá a hodně věcí musím mít po svém… ale na druhou stranu bych se v tom snažila vidět ten dobrý úmysl… a příště bych si to asi lépet rozmyslela - vzhledem k této zkušenosti…
@Russet píše:
Tím spíš se nebudu hrabat v cizích věcech jen pro pocit, že tam se cítím nějak líp, protože tam bydlí rodina. Cizí věci prostě nehrabu.
Ale on chtel jen uklidit… ![]()
Asi bych byla zaskočená, ale ob to uklizeni asi nemyslel spatne. A byla bych rada, ze uklidil koupelnu ![]()