Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud to není gay, tak je to cajk
- mám už těch LGBT a parade pride, který si honí veřejně ego a mindráky už úplně všude, plný zuby - nějakej hetero kemo, kterej se přehrabuje v šuplících, je mi oproti těmhle čunačinkám docela sympatickej ![]()
@Anonymní píše:
Manzel to ptadlo neresi, to je mu fuk, nakonec s nim mluvil, byl nastvany kvuli pocitaci. Ze mu jen rekl at si neco pripoji na tv nebo donese vlastni notas, ptal se ho proc nam lezl do pc a mazal historii, smazal i cookies a manzel zapomnel jednoho heslo k nejakemu uctu, llus tam ma slozku mych fitek, ktere jsou trochu drazdive, nevysvetlil, jen ze ho potreboval, a decak mu vadil taky, vlastne i to, ze tu fakt bydlel celych 14 dni, seznamil se s nasimi sousedy pres balkon, se kterymi se vybavoval a ti se na nej ptali, ted si lajkuje vsechny nase rodinna fota a oznacuje se na nich na fb, i tam kde nenimanzel ho zna z prace 3 roky, obcas chodi na pivko, do kina, vetsinou nam hlida nekdo z rodiny, ale on se na rhl, ze bydli za rohem, manzel ze ho zna.. Mne nesedi, natoz ted s tema fotkama, nevim co si o nemmyslet a. O od nej cekat.. Klice uz nedostane.
Hustý
tak už jen to, že bydlí někde po spolubydlení o něm něco vypovídá…
@debra.morgan píše:
Mně by to treba nevadilo vůbecale asi budu jediná.
Taky by mi to nevadilo.
Klíče bych dala opravdu jen dobrýmu kámošovi. A, i když já bych se takto v bytě kamarádů nechovala, toto bych brala tak, že si azyl chtěl zasloužit. Myslel to dobře. Nic tak šíleného na tom nevidím.
@Bubla_Bučková o je divného na spolubydlení, když je nezadaný a bezdětný, to mi fakt vysvětli..dneska je to uplně běžná věc, já dokud byla svobodna cca do 26-27 jsem taky bydlela ve spolubydlení,stačil mi pokoj,bud jsme byla venku, v práci nebo na cestách po cizině, na to jsme fakt nepotřebovala si pronajímat celý byt,nehledě na to, že člověk ušetřil a mohl spořit nebo cestovat..