Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Teď si užívám klidu, malý je na tabletu…se snazim, aby na něj moc nechodil, zvlášť když jsme teď doma, tak aspoň teď
Učitelka nám mailem poslala, co má doma dělat za cvičení, tak jsme už něco zvládli. A kašle a kašle ![]()
@sonci82 Manzel ma azoo, takze bylo mese/tesa a z prvniho IVF mame triletaka. Spermie mame zamrazeny a ted bychom radi poridili sourozence.
Co tebe privedlo k IVF?
At je malej brzy zdravy!
@Zikynka manžel má asthenozoospermie, nebo jak
já jsem v pohodě, dle všeho zatím…navíc malýho jsem měla s bývalým a ihned po vysazení HA ![]()
@sonci82 Ty chlapi!
Ja jsem taky dle vseho OK.To je vase prvni IVF? Nezlob se, urcite uz to tu nekde je, ale asi bych se toho dopatrala tak za rok ![]()
@Zikynka spokojená jo, ale nevyšlo nám 3 ivf ani 4 iui a prostě sem potřebovala změnu. Nemáme žádný katastrofický výsledky…tak chodíme v Plzni na náměstí…tak uvidíme ????
@Zikynka jojo první IVF…měli jsme jedno IUI, bez úspěchu a víc jsem zkoušet nechtěla.
Dneska se mi špatně pichalo, nějaká depka na mě padla, manžela jsem odehnala…:(
@sonci82 Ja se taky musim strasne premlouvat na to pichnuti, vydrzim sedet s Gonalem v ruce treba minutu.Uz i malej se mi smal, ze se mi nechce (musi mi nutne asistovat
) Zadna depka, pozitivni mysleni, nas zensky jen tak neco nedostane, ne? ![]()
@Zikynka nam take syn asistoval, ale pichal me pokazde manzel a pak me malej hladil a neboj maminko to neboli ![]()
@Jiřinkka Jsou to zlaticka ty deti
Kdyz se treba spatne trefim a udela se mi modrinka, tak pry : neboj mami, zahoji ![]()
Tak malej to neviděl, tak kéž by ani neviděl, on je takovej cita ![]()
V neděli dopoledne jdu na kontrolu do Natu, tak jsem zvědavá, jak to ve mě bude vypadat ![]()
Ahoj holky, od utery jsme doma a je to dost hekticke ![]()
Navic kazdy resi moje kojeni… se rekne kojit a uz mam vyrazku. Prisati k prsu probehlo pozde a ze zacarku jsem nemela mleko a nyni sice tece, ale odsavam… takze odsaji a krmik z lahve materskem mlekem… a vsichni at zkusim kojit, jenze mne teklo dnad vice krve z prsu nez mleka a mala se prisaje, ale jen na chvili… mleko tece dost ztuha, parkrat cucne spise na prazdno a to je vse ![]()
@Aniga a když to nepůjde, tak to nehrot a na okolí se vyprdni…hlavně ať jste spokojené…