Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aniga cozeee??? Taková rychlovka
každopádně obr gratulace a ať jste zdravé!!!
![]()
Bylo to rychle.. a ve finale ok, i kdyz chvili jsem myslela, ze je vsechny zabiju -tlacte tlacte… a jak asi v bolestech
@romik0013 na ten aniball atd se vyprdni, myslim, ze efekt je nulovy. Proste tlacis jako pri zacpe, zadny jiny tlaceni neni ![]()
@Aniga a máš teda siti? A celkově porod hodnotis jak?
Zvládlas to, tak paráda viď
A máš malinkou u sebe?
Fotecky
Holky snazilky, stoji to za to… i podstoupeni ivf rozhodne za ten uzlicek stoji ![]()
@Aniga je to krásná princezna ![]()
Ty jo, a já dneska nespim asi od čtyř
Jsem ne a ne a nemohla zabrat, až někdy asi po šestý a v sedm zvonil budík.
@Aniga moc gratuluji.to sla teda rychle.mala ja nadherna
pekne si spolu uzivejte a at ste obe v poradku
@Aniga moc gratuluji, to je kočička malinkatá. Hlavně, že jste obě dvě v pořádku, byl to teda fofr.
když si vzpomenu na svých 11hod, tak jsem zvědavá, co mě čeká teď
užívej si Anicku ![]()
@Aniga gratuluju k princezne
jinak ja se byla ve stredu domluvit v Natu ohledne ivf…koncem rijna jedu pro injekce a zaciname
priplatime si balicek k ivf, tak snad to k necemu bude, kdyz tam pisou, ze je sance vyssi o 10% ![]()
Holky, odpovim hromadne.
Mala po porodu se nenadechla, museli ji dat kyslik a pomoci, ale hnedka se chytla..takze na telicku jsem ji mela sekundu. Taky museli dat vyzivu na glukozu, do pusinky.. ale taky super
, vse spapala. Uz je v poradku, ale maji ji sestricky. Jeste jsem nekojila, ale zkusime to jak prinesou. Nastrih neni vubec citit, ja mela jeste esteticky problem na pochve.. zbytky pannenske blany, v tehu vylezla a vypadala jako maly penis, tak mi umrtvili misto a udelali jeste „estetickou plastiku“. Siti snad tricet stehu nebo co ja vim
, aleze pry kvuli „i plastice“, ze zacatku siti v pohode, pak uz mi vadil sebemensi dotek od doktorky. Zatim sedim na zadku
a dobry ![]()
Tatinek to zvladl, ja jej vubec nevnimala, pro mne dulezita byla naprosto skvela porodni asistentka… zenska k nezaplaceni, tu jsem poslouchala ![]()
@Aniga jeee,moc gratuluju
je krasna, az mi je do breku
taky bych ji uz chtela mit u sebe..hlavne, ze je v poradku..tak.si mela krasny porod, ja ti tak zavidim.. ![]()
@sonci82 z porodniho hlediska by mi pustili zitra.. ale ja nekojim a jsem drevak… takjak nevim, zda zitra pusti
snad to pondeli klapne