Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, holky kolik prosím v Natalartu stojí KET? Rozmrazování, vložení, léky apod. Děkuji ????
@Hanka_S_V možná pochopila špatně. Nevím. Jsem říkala, že je to divné, že rozmrazují jen jednou… Tak nevím… S hyperstimulákem to prý hraničilo, dávali jí malé dávky hormonů a i tak jich tentokrát měla hodně…
@suzzikk my platili KET s léky něco přes deset, ale zamražení v tom není, to se platí při IVF
@suzzikk ahoj, my teda platili do 4 tis. Přesně si to nepamatuji, možná 3500. Ale jà to měla bez léků ( kromě utrogestanu).
@Hanka_S_V tak nespletla. Dvakrát jí to ta embryoložka potvrdila, že to budou dělat tak…je to divočina
@sonci82 ted to bude teprv tyden. Otestuju asi v pondeli, abych vedela jestli muzu vysadit gynprodyl.
@suzzikk no ja myslim, taky kolem 4 tisic, mela jsem k tomu gynprodyl, estrofem, ale ten je zdarma…AH uz byl v tom..
Ach jo holky..zacina mne vsechno sr*at
priserne mne boli v noci zada, ja spim jenom na boku, jenom se furt prevaluju..do toho se mi nejak blbe dejcha, musim si asi vic podlozit hlavu nebo co..vsichni na mne cumej, protoze ke svy postave mam to bricho fakt extremni..uz i dr mi koukala pro jistotu na plodovku, ale je ji normalne..jsem fakt zvedava na vahovy odhad..do toho koukam na ty maly lasky a mam z toho tak akorat strach
jedine, co mne tesi je, ze uz mi. prije jenom par veci a snad budu pripravena ![]()
@romik0013 to mi povidej… u mne jeste vse horsi ![]()
Termin sice za tri tydny, ale pry to muze prijit kdykoliv. Mimi je uplne nizko, do mocaku mi hlavou stoucha, ze bolesti v noci se plizim na zachod. Dokonce jednou jsem si asi i trochu cvrnkla do kalhotek, jak jsem v noci vstala a jak to bolelo ![]()
Mela jsem kvasinky, takze do toho pichani v deloze, mam hrozne vytoky, ktere si pletu s hlenovou zatkou
a do toho s tim balonkem mam nacviceno jen 19,5 cm a myslela jsem, ze se pri tlaceni po… pritom bych mela mit nacviceno dle ostatnich tak tricet
, uz necvicim, proste to nedavam.
Uz chci to mit za sebou, tak snad to prijde brzy ![]()
@Aniga to je neco
jeste chvilku a mas to za sebou
jo mocak mne zacal taky dost bolet, hlavne kdyz nejdu hned, ale drzim to..tasku mas zbalenu? dneska jsem cely den akorat stenala..
jo a jeste mohe kamaradka zacpa
takze nestaci, ze mam bricho velky jak 3 melouny, jeste sem i nafoukla
dikybohu, ze nechodim do prace ![]()
@romik0013 jasny, tasku do porodnice uz radeji sbalenou mam
,i kdyz do terminu porodu je jeste dle vypoctu dvacet dnu.
Tvoji kamaradku zacpu taky mam, jak jim to zelezo, proste se dostavuje, i kdyz se snazim hodne do sebe cpat ovoce a zeleniny.
A desne blbe spim
,je to jak priprava na kojeni, kazdy snad tri hodinky jsem vzhuru…vetsinou to pak dohanim pres den, kdy se mi usina lepe. Snazim se jeste se hybat, chodit na prochazky, i kdyz mohu jen kousek, pak zase letim domu na zachod ![]()
A kdy mas nastoupit na materskou?
Porad mam takovou divnou obavu z porodu, strach z neznama…ale na druhou stranu se uz moc tesim a premyslim o tom, jak bude miminko vypadat ![]()
@Aniga ja nastupuju nejakyho 20 rijna..uz aby to bylo..jo o zachodu mi nemluv, ja chodim jenom bud do mesta, nebo nekam, jde jsou kere, prozoze za hodku a pol prochazky jdu 3 krat na malou
asi to bude tim zelezem ja ho zobu od zacatku..taky mam obavy, hlavne jak to s takovym malym miminem zvladnu
jsem posledni dobou hrozna, vsechno mi pada, zapominam, do vseho vrazim…vcera jsem vylila lavor s vodou na plovoucku
muz mi pekne vynadal a taky nevi co s tou malou budu delat ![]()
Holky, to tak utíká
Zachvili tu budou miminka
Doufám, že pak dáte brzo vědět, až porodite ![]()
Já si taky rikam, že na Malé lásky koukat nebudu a stejně mi to nedá…jen chudák ta policajtka naposledy… ![]()
@sonci82 no ja si to rikam porad a pak na to stejne cumim…jako ta policajtka ma fakt vystrasila..ale vzdyt vedela uz z utz, ze bude velky, proc ji hned neudelaly cisarsky..ja bych teda nechtela, aby me takhle trapili, takovy bolesti..to bych tam snad ani toho manzela nesnesla
@Aniga jo a malinik uz pijes? A lnene seminko? Tak za 3 tydny sa sa uz do toho pustim, treba to taky k necemu bude
holky pila jste nektera po porodu kontryhel? Kvuli deloze? zeby ji to pomohlo se dat dohromady? Jo a na hojeni hraze ste neco nemely? Ja si asi koupim hemagel, docela si ho chvali ![]()