Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky chtěla bych se objednat do Natalart Plzeň poprosím vás ó zkušenosti jaké tam jsou doktoři sestry a zadařilo se??? Děkuji ![]()
@Sandra5291 zatím se mi nestalo, že by byl někdo nepříjemný, všichni jsou moc fajn ![]()
Objednej se co nejdřív, na první návštěvu jsou delší objednací lhůty. My zatím chodíme na IUI.
@Mako17 ani mi nerikej..mala nejvic kope v noci a nad ranem, takze kdyz du zakazdym na malou, tak vzdy cekam az se sklidni..nejvic teda mlati do jednoho boku
popravde mam malo spanku od zacatku, jedine stesti, ze nejsem moc unavena, kdyz nemusim do prace..neumim si predstavit byt 4 krat za noc vzhuru a vstavam v 5 do prace…tak to by te cekal cisar, vid? Neboj, to uz date i bez nemocnice…mama, tchyne by v nejhorsim. nepohlidali? Ja jsem zvedava jak to po porodu vsechno zvladnu..rodice nemam, a stejne by byli vsichni na slovensku, a tchyni to moc nezajima, jeste jsem od ni nedostala pro malou ani plenu..nechce se ji delat a zajima ji akorat kde si pujde zabehat, posedet na vino atd
ale nevadi, manzel mi pomuze ![]()
@romik0013 právě, že moji rodiče pracují, takže ti by nemohli. No a tchýně…twl. jako to bych určitě porodila dřív a manžel by přišel o poslední vlasy
a malý je zavislak. Ale doufám, že to vše proběhne v klidu. Právě, císař a v celkové narkoze
Já teda nejsem tolik unavená jako s malým. To jsem přišla z práce, musela se jít natáhnout a v devět večer už byla zase tuhá…
@Mako17 no ja usinam az ve 12
mam teda hodne energie furt, doufam, ze mi vydrzi
urcite to uz doklepes bez hospitalizace, neboj
hlavne nezved3j nic tezkyho, var si tehotenske caje, ja je piji na litry ![]()
@romik0013 ony jsou tehotenske čaje? Jà tu mám jen zásobu kojicich ![]()
@Sandra5291 za sebe mohu jen doporučit. Doktoři i sestřičky super. Vždy příjemní a ochotní. Máme z 1.IVF skoro 2,5 letého chlapečka a teď čekáme druhého ![]()
@Mako17 jo jsou
od lerros maji v dm a dva druhy maji v lekarne ???? kojici si pak taky koupim…
@romik0013 ty jo, jsem si ani nevšimla…a to jsem v dm neustále. Děkuji, to si hned musím koupit. Ty ovocné mi už lezou i ušima.
@Sandra5291 vsichni jsou moc prijemni, u nas se zadarilo na 1IVF - na ET. Za mesic bych mela porodit holcicku ![]()
@Aniga moc děkuji zkusím se tam objednat a moooc gratuluji přeju hlavně hodně zdravíčka ![]()
@Aniga Moc Ti přeju mou porodní asistentku Adélu, co odrodila naši Adélku, byla naprosto úžasná… ![]()
@ivre budu rodit ve Stode… jsi tam take rodila? Vsichni to tam chvali, tak jsem zvedava..doufam, ze to pujde vse rychle a co nejvice v pohode ![]()
Jj, ve Stode
bohužel porod jsem neměla rychlý, ale PA Adéla mi strašně pomohla (ujala se mně po dlouhé noci sotva nastoupila do práce), když jsem byla fakt na pokraji sil a myslela jsem, že to nedám, dokázala jsem to díky ní… Neboj se, uplne chapu, co ted prozivas, jdes do neceho, co si neumis ani predstavit, ale oni Ti pomuzou a az budes mit malou v naruci je to nepopsatelny pocit, vzdy mysli na ni, to bylo to, co me vzdy nabudilo a ten pocit, kdy mi ji hodila na bricho se neda popsat… sice jsem po vice nez 15ti hod. byla znicena, ale tenhle okamzik me probral a jeste na porodnim sale jsem rekla, ze bych sla do dalsiho porodu, stoji to za to… Tak se neboj (i kdyz to se neda, chapu), ale proste se tes na to, jak budes malou mit u sebe v naruci… A jak tu uz nekdo psal, opravdu byl zvlastni pocit par dni, ze uz mě nekopala v brisku ![]()
Drzim palce, at mas porod rychly a co nejmene bolestny a hlavne, at jste obe v poradku… Kdyby ses na neco chtela zeptat, tak napis soukromou zpravu, moc sem nechodim, ale mrknu se, jestli jsi nepsala, diskuzi ctu vzdy jen kousek a po hodne dlouhe dobe