NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
13.9.17 08:46

@Aniga tak 16 cm taky dobrych, ale myslim, ze to das pomalinku, uvidis..ja si ho teda koupim, kdy si zacinala? Ja zacinam byt pekne dusna, nekdy se mi fakt blbe dejcha a mam to bricho uz obr :zed: obvodni si myslela, ze sem tesne pred porodem :mrgreen: vsechno mam v nem, az se nekdy desim…@luciiin jak je kocko? Co mimca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
13.9.17 08:58

@romik0013 jsem dneska 34+6 a zatim jsem cvicila asi tusim 4× za tyden. Vetsinou jeden den, druhy zase vynecham.
Pocitej s tim, ze ten balonek neni zadna kvalita, ale na tu chvili postaci. Myslim, ze snad napina hraz a o to tu asi jde…
a jak rikal gynekolog, neni to dulezite, kdyz to nepujde, proste si z toho hlavu nebudu lamat ;)
Mne se zatim dycha dobre, ale mam skoro nulovy pohyb, chodim jen po meste po rovine.. Po schodech atd nechodim, jinak bych taky byla jak lokomotiva :mrgreen:
Mne moje brisko pripada mega, nemuzu si ani oholit nohy :mrgreen:, intimni partie jsem vzdala davno :), ale ostatni rikaji, ze jej pry mam male… i kdyz mne pomalu „lezi“ pri sezeni na stehnech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
13.9.17 09:25

@Aniga ja sem mu rekla, ze kdyz nebude na ten zakrok jit, tak ze to nevadi.ze za kazdou cenu nemusim mit druhy dite i kdyz bych moc chtela.bude to pak na ne. i kdyz doufam, ze do takove faze se nedostaneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.9.17 09:46

@Aniga no zkusim to s nim…ja teda chodim furt, pesky, kam se da, a posilovani na cviceni..a masaz hraze nedelas? No ja jsem si merila a mam 97 pres bricho, pritom nohy a ruce jak pavouk :mrgreen: chjo..jinak, jeste nejake drobnosti a vybavu mam celou :mrgreen: ale teda utratila jsem kopec penez :zed: kupovala si i lahvicky dopredu? Ja mam zatim jednu od mam antikolikovou, mela jsem daky kupon na slevu v dm…a jake mas plenky na zacatek? Ja jsem koupila v dm -ku babylove…uz se ti to blizi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
13.9.17 10:06

@romik0013 ja mam brisko nejakych cca 105cm, ruce porad stejne, zato stehna..to jsem pribrala.
Lahvicku mam jen jednu, kdyz nebudu moct kojit, taky teprve dokoupim dalsi. Plenky jsem nakoupila v akci tesco pampers (jednicky jedny a dvoje dvojky…takove ty lepsi, jak je videt prouzek zda jsou pocurane) a z dm mam taky asi dva baliky jednicek (ale jen asi po 25ks nebo tak nejak). Jinak napr. odsavacku na rymu, odsavacku na mleko apod nemam…dokoupim az pripadne bude potreba. Jen mi chybi jeste monitor dechu.
Z kosmetiky mam jen : detske mydlo, lih na pupik a nejaky krem a pak sudocrem a ubrousky na zadecek a to je vse.
Pro mne zatim tri baliky poporodnich vlozek a jedno baleni (5ks)kalhotek.
V lidlu jsem kupovala kojici podrsenky..i kdyz spodni obvod mam 82cm, prijde mi, ze i 90podprsenka mi skrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.9.17 10:19

@Aniga ja podprdy kupovat nemusim :mrgreen: ty kojici jspu vsechny velky na muj pidi hrudnik :mrgreen: mam nejake sportovni s odepinacimi raminkami..jo monitor dechu, ten jeste nevim jestli novej, nebo si zapujcim, na pil roku je to nejakych 900,tady v Plzni..jo, cetla jsem si o tom prebalovani a prej po pokadeni umyvat pod tekouci vodou, neumim si to teda predstavit v noci, jak pak usne..a koupat se ma prej jednou za 2 az 3 dny, jinak jenom omyvat zinkou a vodou..no od 25 mi zacina 5 lekcii predporodniho kurzu po 1,5 a doufam, ze se tam. vsechno dozvim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
13.9.17 11:47

@romik0013 kamaradka na utirani zadecku pouziva medvidka.je to olejicek a redi se vodou a utika normalne kapesnickama.je to prirodni. koukni na net.my sme myli od den a pak asi v mesici koupali kazdy den, aby si zvyknul na rezim, ze se pak chodi spinkat ;) kazdy den sme ho teda nemyli mydlem, ale jen se cachtal ve vode :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
13.9.17 12:01

@romik0013 :mavam: jedno je o neco menší, tak nas teď budou hodně hlidat. Jinak kluk na 100% a holčička stále nepotvrzená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.9.17 12:22

@luciiin tak drzim palce, at je vsechno ok:mavam: a co jmena, uz mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.9.17 12:24

@Jiřinkka tak ja kouknu na toho medvidka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
13.9.17 12:27

@Jiřinkka tak pro nás to byla jediná šance najít dobré spermie. Nebylo co řešit. A po pravdě, celé IVF je zdravotní nápor hlavně pro ženu. Její tělo dostane zabrat. Proti tomu je malé riznuti a trocha bolesti prd. Ale každý tohle vnímáme jinak ;) já jsem třeba byla šťastná, že manžel souhlasil i s darcovskou spermií. Naštěstí to nebylo potreba :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
13.9.17 12:31

@luciiin jee, to bude určitě parecek. To bych byla šíleně napnuta, kdybych to nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
13.9.17 12:35

@romik0013 Já používala jen ubrousky a když se zasviknul fakt hodně, tak šel pod vodu a v noci jen ubrousky. U těch holek je to ale asi lepší pod vodou…taky jsme koupali každý den kvůli režimu, ale mýdlem ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.9.17 12:56

@Mako17 diky holky, snad nebude v noci kadit a zvladnem to ubrouskana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
13.9.17 12:57

@Mako17 to je jasny, kdyz nebyla jina moznost.my uvidim. zatim nad tim moc nepremyslime. uvidime az po kontrolnim spermiu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí