Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanka_S_V my jsme tenkrát žádný ceník nedostali. Jen nám bylo řečeno, co kolik stojí. Což jsem já do další návštěvy zapomněla.
takže vždycky kartu s sebou a bylo ![]()
To mě nenapadlo jak se to dělá s penezma. To se platí po částech? Nebo nějak najednou?
Ceník…já si pamatuju, že říkal,7tis za ISCI,3 tis. AH, 3tis.PK,3tis. zamrazeni…vic nevím…a ó tom balíčku mluvil.
Odpoledne jsem byla s kamarádkou venku co tam taky chodila, má skoro 2letou holčičku, tak jsem se jí vyptávala a taky si to zaplatili vše…a vyšlo hned.
Ceník nám nedali, ale měli jsme balíček za 12 tisíc-icsi, hatcing a prodloužená kultivace. Potřetí jsme měli pcsi a hatcing a to stálo 17 tisíc. Doktor rokyta je moc fajn. I když jsme centrum vyměnili, tak jsne tam byli spokojený. Chybu u nás vlastně pořádně nikdo nenašel. Tak už se mi začíná honit hlavou, jaké bude 4.ivf? Bude někdo z vás v blízké době začínat se stimulaci?
@koblizeq @sonci82 aha, díky. Ale to asi ještě není pak celková cena ne? Ještě nejspíš léky a nebo ještě něco? Připravuju se kolik si mám začít šetřit
Já právě to ISCI nevím, když máme spermie v pořádku, zrovna je to jedna z nejdražších věcí ![]()
@Hanka_S_V Ještě léky, to bylo cca 4000 tisíce. A pak zamrazeni…
Ahoj, ja to spočítala celkem i z leky tak na 23.000.Kc
Měli jsme taky vsechno, prodlouženou kultivaci, asistovany h.
Prostě vše sme zaplatili… Akorát přežili jen 2vajcka. Ale první byl zamlkly potrat(leden 2017) a teď už jedem 11tt
![]()
@Hanka_S_V My jsme dali za IVF (ten balíček), léky a zamrazení celkem cca 20.000 Kč.
@Kacka Koci : tak to velká gratulace
a užívej si těhu, než se naděješ, budeš přemýšlet o porodu ![]()
@Kacka Koci super, další Mimi
gratulka ![]()
@Aniga tady se nespí
Muž odešel do práce a já mám budík za půl hodiny, ale cítím, že už neusnu ![]()
@Hanka_S_V neco pres 20000 sme platili.my pujdeme nekdy na zacatku pristiho roku. @Kacka Koci moc gratuluji.at je vse v poradku a ty si muzes uzivat tehotenstvi
@sonci82 to sme na tom stejne.ja dneska uz od pul paty vzhuru a ne a ne usnout. manzel sel uz do prace a v postely nam spi malej
@Jiřinkka jen kdybych nemusela do práce
Ve družině jsme byli v 6:02
Ale tak zas zítra nejdu, tak můžeme vstávat AZ v 7
Navíc muž má čt+pa dovolenou, tak nás ani nebude ráno budit, to spíš my jeho ![]()
Včera mi i právě ta kamarádka říkala, že při píchání škoda, že nebyla tenkrát doma, že ji dost nafouklo břicho. To se fakt tak nafoukne? ![]()
@sonci82 ja mela treba bricho nafoukle a uz nesplasklo.byla sem tehotna ![]()
@Jiřinkka jo mi tenhle rok jeste zkusime ty dve iui a pak kdyztak pristi rok taky to ivf.
Holky, tak dneska nad ranem jsme vstavaly asi vsechny
…mozna to bylo tim uplnkem ![]()
@sonci82 take jsem byla jako @Jiřinkka dost nafoukla, mela jsem pocit, ze pri injekcich mam v brisku nafoukle speky a telo zadrzuje vodu. preslo mi to az v cca 14tt -az kdyz jsem prestala do sebe rvat hoŕmony ![]()