Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mamou.cz/2014/12/jak-si-ulehcit-porod-jak-ho-prezit.html?m=1holky,tu jsem nasla celkom dobrej clanek ![]()
@Aniga gratuluji k „volnosti“
Můžeš ted, kam chceš ![]()
Fakultka v Plzni má porodnici pěknou. Já v tom Nymburce byla paf, komunismus hadr… Ale personál to srovnal, tak to bylo fajn. Tam to bylo že v jedne místnosti jsi „Hekala“, na samotný porod se muselo PREJIT vedle na salek
To starý křeslo, ten doktor s pláštěm…uaaáaaaá ![]()
Já dnes jela k našim, tak na vesnici je tu kliiiid a pohoda, zvlášť když rodiče odjeli a jsme tu se ségrou a dětma. Jen ty, kdyby věčně nejecely…
Holky pomooc
zkusili jsme s muzem odpoledne sex, nic velkyho nebo dlouhyho, chtela ajsem mu udelat radost..vsechno ok, a pak po par hodinach po malej na toaletaku 3 kvapky krvi..nic netece, jenom po malej kvapka krvi
nic me neboli, mala kope, rano asi zajdu na gyndu..ve stredu jsem byla na kontrole a vsechno ok…
@romik0013 myslim, ze se nic nedeje. Muze to byt dle meho praskla zilka v pochve. To se pry v tehu stava- pisi o tom zeny hlavne s pouzitim aniballu
@Aniga no tak to si ho urcite nekupim, a zo sexom som skoncila
taky doufam, ze to bude rano ok, stejne se asi moc nevyspim, uz se bojim jit na wc ![]()
@romik0013 neboj, to bude dobry… pokud to bylo jen par kapek, myslim, ze neni ceho se bat. My taky uz da se rict nesexujem… nyni zase nemuzeme kvuli memu vytoku. Dostala jsem na nej nejake globule a pochopitelne se nema pri tom uzivani mit styk.
A pak preci brisko je dost veliky a ja mam z toho takovy divny pocit ![]()
@Aniga no,to ja taky, ale my sme za cele tehotenstvi sexovali jen jednou, nejdriv sem se bala a pam to manzovi uz prislo takovy divny s brichem..jeste kdyz musel na vse davat pozor…no a ted uz na to kaslem…
@romik0013 já teda s tím zkušenost nemám, ale může to být. Stává se to. A jestli to bylo jen tak málo, tak bych se nestresovala. Uvidíš přes noc a ráno. Pro tvůj klid bych zavolala do ordinace a řekla to sestricce a uvidíš. Ale neboj, mohla to být jen nějaká zilka. A hlavně, kdyby něco hrozilo, tak by ti doktor na kontrole sex zakázal. Tak neboj ![]()
@romik0013 : doufám, že je vše v pořádku ![]()
Já dneska jedu odpoledne se podívat do Stoda na porodnici, sama se tedy na to ptát nebudu, ale třeba nějaká maminka se tam zeptá na Aniball a dle toho se rozhodnu, zda tedy zakoupit originál nebo sex. pomůcku za pár korun nebo se na to vykašlu úplně
. Ani masáž hráze asi u mne nebude probíhat, to taky se mi moc příjemné nezdálo ![]()
Každopádně jsem 32t+6, tak bych jsem se už pro něco měla rozhodnout ![]()
@Aniga Tak vypada to, ze je to v poradku, v noci jsem to po malej kontrolovala a rano mivam silny vodovy vytok a ani nespinim..
tak ani nebudu volat..se mi o tom i zdalo
ja nevim, ta masaz hraze nevypada vabivo, ale asi ju zkusim a s tym aniballom pockam na tebe
u toho sexu i u vysetreni naposledy jsem mela pocit, ze se mi tam ani nemuze dostat, jak to je stahnuty, neumim si predstavit jak projedou raminka a hlava ![]()
@romik0013 tak jsem byla dneska na tom setkani tehotnych ve Stode…akorat probihal na sale porod, tak jsme se tam nedostaly. Jinak to bylo da se rict o nicem, i kdyz ve finale jsem rada, ze jsem se tam jela podivat…
Objednala jsem tu sexualni pomucku ten balonek, podam info az prijde
, taky nevim, jak vlastne s nim budu cvicit, kdyz mam problem strcit tam i ten vaginalni cipek ![]()
Spoleham zatim na to, ze telo se samo pripravi ![]()
@Aniga jee,tak to je skoda, mohli vas pustit k porodu
ja uz se budu tedkom bat vseho vevnitr
ale rada by jsem se pripravila..no ale u mne funguje zakon schvalnosti, takze se skvele pripravim, nafouknu na 30 cm a bude otocena zadkem a jsem vybavena ![]()
@Aniga @romik0013 holky, ja sem nemela zadnej anibal ani nic jineho a porodila sem rychle. neznam nikoho ve svem okoli, kdo by ho pouzival. nebojte pujde to. jinak holky my sme sexovali normalne a moc se nam to libolo. manzela sem strasne pritahovala, kdyz sem byla tehotna.tak doufam, ze ho budu jeste jednou takhle pritahovat ![]()