NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
23.8.17 11:49

@Aniga no aspon budes mit detsky pokojik :mrgreen: ja to budu muset narvat do naseho 2+1 :mrgreen: ja uz se dlouho chystam na vecsi uklid, at mam dost mista ve skrini :mrgreen: a celkove si udelam vsude poradek, vanocni uklid delat nebudu, tak at to mam z krku..na konci zari mi zacane kurz, to budu nejakej 30 tyden, tak jsem na to zvedava..v zari by jsem toho chtela mit nachystaneho co nejvic, ja furt resim co kdyby jsem musela do nemocnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
23.8.17 11:55

@romik0013 to mi povidej…jsem nervni, ze nemam vubec nic pripraveno. Kdybych musela do porodnice uz nyni, nemam jeste vypranou ani nocni kosili :roll:.hnedka jak se to tady dostane ten bordel z nejhorsiho, musim si pripravit alespon neco do tasky :lol:. Byt chci taky uplne uklidit, mame 4+1,dve koupelny…bude muset pomoci chlap, sama takovy prostor uz nedam s tim briskem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.8.17 12:11

@Aniga to jo..dve koupelny? Tak to mas dobry :mrgreen: my mame jednu a ledva se v ni otocim :mrgreen: ja jeste kosile ani nemam koupeny, mam jednu, ale je bez knoflicku, to by pak.asi neslo moc kojit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
23.8.17 12:16

@romik0013 ja kosile taky nenosim, doma spim v pyzamu a tedka jako tehu jen ve velkem tricku. Kosile vyhrabala doma moje mamka, vypadaji dost otresne, ale maji knoflicky…asi budu v nich dokonale strasit, jedna je ruzova s ruzemi, druha zelena se zeleninou a treti vypada taky desne :mrgreen:. Mame docela velky byt, v jedne koupelne mame velkou vanu 180 cm, pracku, susicku a umyvadlo a v druhe sprchac a umyvadlo. Ty male zakladni panelakove koupelny jsou des..to se uz pomalu ani nemas sanci sehnout k pracce s tim brichem aniz by jsi nenarazila do umyvadla :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.8.17 12:31

@Aniga Mi povidej :mrgreen: ale jsem rada, ze sme ho tady v Plzni koupili jeste pred tim, nez sly nahoru :zed: to by jsme mozna ted mely 1+1..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
23.8.17 14:54

@romik0013 @Aniga holky, vy teda makate. Já se pořád premlouvam něco udělat. Místo toho odpocívám, když malý spí. Zítra nám, ale už přivezou jeho novou postel. Tak jsem zvědavá, jak dlouho tu budeme skákat přes krabice než se složí. A budeme muset předělat pokojíček a brouček uvolní postylku pro brášku. Jinak pro mimco ještě nic nezarizuji, říkám si, že až na podzim. ( abych něco nezakrikla ). Jinak jsem byla nechat fotit malého a nechala si s ním taky fotku a to jsem cumela. Tak to břicho pěkně vyniklo. Je už obří :jazyk: To jsem za 14 dní na kontrole zvědavá na ty míry…hlavně svojí váhu :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.8.17 16:09

@Mako17 tak to ja mam porad trochu strach, ale rikam si, ze se neco muze stat i pred porodem :nevim: snad by jsem to pak vsechno. prodala nejak…ja zase toho tolik nedelam, jenom porad rikam, jak to budu delat :mrgreen: a ono, kdyz mas uz jedno ditko je ro asi o dost narocnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
23.8.17 17:34

@romik0013 to jo, hlavně ten strach porodem nekončí. Spíš naopak. No, náročnější, to bych ani neřekla. Náročnější to bude hlavně po porodu. Spíš jsem líná a když malý spí, tak si taky lehnu. Ale to spíš kvůli té placente. Věci určitě prodáš. Já to prodala všechno. Ty malé vecicky se prostě neznici. Já toho už moc pořizovat nebudu. Když, tak dokoupim co bude aktuálně potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.8.17 17:41

@Mako17 a co ta placenta, dobry? Holky, budete porizovat dopredu odsavacku? Videla jsem akci ba rucni dvoufazovou Medelu, jsou tam i nastavce velikosti S, co by bylo idealni :mrgreen: jen nevim jestli to.ma cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
23.8.17 19:34

@romik0013 právě, že nevím. Na kontrolu jdu za 14 dní. Tak doufám, že se vytáhne. Odsavacku vůbec nebudu pořizovat. Nase dětská lekarka ji půjčuje a i váhu, když je potřeba. Mě ve finále stejně nejvíc vyhovovalo odstrikavat rukou. A stejně později je to podle mne k ničemu. Dítě si vezme mléka kolik potřebuje. A když si budeš muset odskočit a bude hlídat manžel, tak se dá v klidu odstrikat ručně. A nebo ji koupit časem, když bys měla pocit, že bez ní být nemůžeš. Já ji teda pořizovat nebudu…a to doufám, že tentokrát nepůjdu z porodnice s um. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
23.8.17 22:24

Tak co holky, koukáte? Zatím to vypadá dobře a jsou tam všichni celkem v poho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.8.17 22:55

@sonci82 nene,ja koukala na fotbal :mrgreen: ale manzel mi zrovna dneska rikal, ze minimalne milion by mu museli dat, aby mu to stalo za ty emocionalni vylevy v tv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
24.8.17 08:01

Holky, ja sem koukala.maji to krasne udelany, porad sem brecela.kdyz si vezmu, ze sem tam pred necelymi sesti tydny lezela o patro nebo dve vys a delali mi revizi, tak to na me zase padlo a myslela sem si, ze se z toho vyspim a skoro sem nespala :,( snad to bude dnes lepsi. myslela sem, ze sem se z toho dostala a asi jeste ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
24.8.17 09:39

@Jiřinkka nemela jsi na to koukat :hug: nesmutni, mas doma krasnyho klucinu a urcite bude mit i sourozence :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
24.8.17 10:46

@romik0013 me to prave zajimalo.ono neni ted ani cas na to nastesti myslet. zamestnava me ten malej rostak :lol: za chvilku de do skolky, tak si ho jeste musim uzit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí