Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin mě všechno řekla sestra, když mi dávala prukazku. A nikdy nevíš, co se může přihodit, tak je lepší to mít.
Ahojky ![]()
Tak na ten pořad Malé lásky se těším, já ráda ty nemocniční dokumenty atd.
Já chvíli s malým chodila k dr.na Americké, ale pak jsem našla u nás v Sokolovske, máme to za rohem a mladá šikovná doktorka.
@sonci82 asi jo. To jsem viděla jednou jeden díl. Já tohle nemusím. Ale každému se líbí něco jiného. Nechci to odsuzovat, když jsem to ani neviděla. Ale já bych do toho nešla a nemyslím si, že takové pořady do nemocnic patří. Ale to je jen můj názor
![]()
Mě se čtyři v tom moc líbilo, ale to bylo o celém těhotenství, tohle bude jen o porodech. To spíš bude podobné tomu dokumentu Pět zrození, ikdyž ten byl zrovna dost účelně sestříhanej, aby z toho vyšla nemocnice blbě, tak na to si teď už určitě dali pozor ![]()
@sonci82 no me to prave jako dokument nepripada
uz jen, uz jen, ze je to na nove ![]()
Zdravím děvčata
snad mi některá z vás odepíše.. je tu prosím někdo kdo stimuloval k iui gonalem nebo něčím podobným? budeme to zkoušet ještě touto cestou.. děkuji!!!
@romik0013 škoda
zajímalo by mě jestli někomu pomohlo touto cestou.. když se rapidně zvýší šance..
@Pavouček1994 no u tebe se tim asi hodne zvysi, kdyz bude vic vajicek..on je problem u tebe? Kdy na to jdete?
@romik0013 u přítele špatná morfologie, u mě jen horší štítná žláza.. snad se zvýší no.. doufám.. zítra volám k dr, bohužel jsem ho ani jednou nezastihla.
snad už se povede dovolat.. ms je tu do dvou dnů, tak at mám vše za sebou.. hlavní je, si teda fakt myslím, že na něco takového jdu, když mám už pohodovou práci a nestresuji se..
@Pavouček1994 a kolik mate morfologii? My.meli 1-2% a tam by nam nepomohol ani gonal
vzdyt staci, kdyz se s nimi domlucis na recepci.ne?