NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
9.8.17 21:08

@romik0013 mě dělal utz můj doktor dnes jsem 21+4. A právě mě poslal na srdíčko. Já byla preventivně i s malým…ale nevím, zda vsichni doktoři posílají…no, část cesty byla dost svižná, to když jsem tlačila malého v kočárku :lol: takže ještě s pořádnou zátěží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
9.8.17 21:23

@Mako17 @romik0013 on prave muz mysli i na me, abych byla v poradku, kdyz budu podstupovat dalsi ivf a abych byla po fyzicke a psychicke strance v poradku. vanoce budou v klidu a pak se do toho vrhneme.snad tam nejakou spermii vydolujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.8.17 21:23

@Jiřinkka Nejdůležitější je, že máš v manželovi oporu a že víš, že jste na to dva. Určitě se to povede. Budu tam moc držet palce. Promiň, nečetla jsem starší příspěvky… Ale víte v čem je problém, že otěhotníš, ale miminko se neudrží?
Mně řekli čtyři doktoři z pěti, že přirozeně nikdy neotěhotnim. V půlce října mi říkal doktor, že až budu chtít mít druhé dítě, že mám přijít a zase s tím něco uděláme… V listopadu jsem mu nakráčela do ordinace s pozitivním těhotenským testem. Tenkrát mi řekl, že teď už věří všemu…

@romik0013 Tak on měl pořádnou i placentu. Museli ji držet dvě sestry :mrgreen:
Vůbec nechápu kam se mi to všechno do břicha vešlo. Je teda pravda, že se mi spousta lidí ptalo jestli nečekám dvojčata, ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.8.17 21:47

@Mako17 no mne prave poslal rovnou na genetiku kdyz jsem po ivf, normalne to dela i on..i jsem byla rada, preci jenom, ten jejich utz je bezkonkurencni a tak nejak mi tam prijdou jako profici :mrgreen: tak se tam objednej, kdyz je to jen na srdicko, to bude rychly :palec: @pajisek90 no to ma podrz :mrgreen: prej dve sestry :mrgreen: to bych ji chtela videt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.8.17 21:55

@romik0013 já to asi špatně napsala. On má ultrazvuk super, dělá si všechna vyšetření sám. Ale preventivně mě poslal přímo ke kardiologovi. Mě spíš zajímalo, jestli to dělají i ostatní doktoři nebo ten můj je až tak pečlivý, když jde o IVF.
@pajisek90 ty jo, tak to jsi se pronesla. Ze mě zase ta placenta vylitla tak rychle, že jí nestačila pa chytit a válela se na podlaze. Ty koukaly 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.8.17 23:08

@Mako17 jo aha, tak to si myslim, ze rovnou ke kardiologovi asi tehotne neposilaji… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
10.8.17 07:37

@pajisek90 byli sme na imuno po prvni revizi a nevydarenem ketu a mam protilatky proti vajicku.dala mi doktorka medrol do vysledku krve. musim ji zkusit napsat co se stalo, jestli bude treba nejaka dalsi konzultace nebo něco. treba brat dyl medrol na no ja nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
10.8.17 07:48

Dobré ráno holky,
tady se to rozběhlo, že ani nestačím odpovídat :mrgreen:
@pajisek90 : máš nádherné mimi, je to fakt velký kus chlapa už nyní :lol:
Obdivuji vás všechny, jak jako těhulky chodíte ty „maratony“…to já mám pohybu oproti vám dost málo a taky je to bohužel znát na mé hmotnosti :roll: (váhu jsem nikdy neřešila, patřila jsem mezi ty hubené, co se cpaly a nepřibraly), abych vůbec pak měla fyzičku porodit děcko :oops:
Celkově ty horka jsem vůbec nedávala, jen ležela a pnulo mi celé tělo (nejhorší to bylo nahoře na bříšku pod prsy a pak ten můj slavný žaludek, který bolí už několik měsíců a nic na něj nepomáhá, bolí i když nejím, prostě tam je něco někde blbě skřípnuté). A to mi teplo nikdy tolik nevadilo :nevim:
Jste holky všechny moc statečné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
10.8.17 09:14

@Aniga statecna si spis ty :hug: ja. prave chci drobet tu fyzicku udrzet, at ten porod nejak zvladnu a pak az budu chtit zase sportovat, at to mam aspon drobet jednodussi..ani na tehu cviceni nechodis? Ale ja nemam zadnej problem, teplo mi nevadi, dokonca jsem se byla. parkrat opalovat,nic.mne neboli, krom obcasneho pichani v podbrisku;ale to bude normalni..az mam strach, at se mi to bezproblemove tehotenstvi, musim zaklepat, nevrati treba na konci nebo u porodu.. :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
10.8.17 13:43

@romik0013 : jak je to horko, tak jsem se právě vykašlala i na to cvičení a nechodím :?
Ale na předporodní kurz se chystám - ten je u nás ve dvou lekcích až kolem 34.týdne (to mám ještě 3 týdny čas)
Občasné píchnutí v podbřišku je normální, to taky mám ;).
Už se těším na den otevřených dveří v porodnici - ten máme na konci srpna a pak pro jistotu už zabalím a dokoupím na začátku září tašku do porodnice, ať jsem v klidu, že je vše připraveno :mrgreen: alespoň pro mne, myslím, že mimi dostane stejně na ty tři dny erární oblečení a pak jen přiveze tatínek věci na převoz domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.8.17 12:07

Ahoj holky, tak na kardiologii vše v naprostém pořádku. :srdce:
@Aniga buď v klidu, já jsem celé minulé těhotenství necvicila ( teda kromě asi 12ti lekcí tehotenske jógy ) jinak jsem to prosedela v kanceláři. A jak jsem přijela domů, flakla se na gauč a psala jsem. Jak jsem byla těhotná přes zimu, tak mě to ven ani netahlo. A ten "11ti hodinový " porod jsem zvládla ( teď s odstupem času, dá se říct v pohodě ). Sice, když jsem se pak viděla v zrcadle, tak jsem se lekla :D ty už jdeš fakt skoro do finále. Kdy máš přesný termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
11.8.17 12:24

@pajisek90 teda to jsi porodila poradneho kouska :) Hodne zdravicka preji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
11.8.17 13:10

@Mako17 Tak to je super, že :srdce: je v naprostém pořádku :hug:
Termíny mám spočtené na 18.10 a 20.10., sama jsem zvědavá, kdy to ve finále bude.
Už se ale nemohu dočkat až vyrazíme kočárkovat, jsem na to zvědavá. Jak je to naše první miminko, tak asi plno věcí mám zkreslených a nedokáži si vše představit :lol:
Nyní, jak se dneska ochladilo, to je lahoda, hnedka je mi o 300% lépe :dance:, horka mi normálně tolik nevadí, ale jako těhu to nedávám.
Pokud bude zítra taky takto, dám se trochu do uklízení.. jsem to tu zanedbávala a začíná mi vadit jak všude je prach a hromádky co chtějí uklidit. :roll:
Ještě chceme přestěhovat ložnici do jiného pokoje (vč. podlahy, výmalby) a ložnici přeměnit na dětský pokojíček, snad to do porodu dáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
11.8.17 13:18

@Aniga tak to mas vlastne uz jen 2 mesice pred sebou :) To budete mit super, bude krasny podzim, venku s kocarkem :)
Dneska je opravdu hnusne, ja jsem zatim doma, ale zachvilku razim na odpoledni. Vubec se mi do toho deste nechce. Hlavne, kdyz se da dychat a normalne fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
11.8.17 13:24

@sonci82 Moc rychle to uteklo, než se naději, tak dva měsíce budou za mnou.
Jsem si říkala na začátku, jaká je to ještě doba než porodím a ono to už bude za chviličku 8)
Nejhorší byl asi první trimestr, to jsem se o miminko bála a mne bylo docela zle, druhý trimestr byl super, to byla pohoda a teďka si říkám vydrž, jdeme do finále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí