Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@romik0013 já bych se spíš zkusila domluvit s doktorkou, že tam potřebuješ jet, jestli by ti v případě kontroly nenapsala že si byla u ní.
Holky, kolikaty den po iui jste si dělali testy? Dneska jsem 20Dc…dělalo se 12.den…možná to ale vydrzim jestli dostanu MS… ![]()
Predevcirem se byvalymu manzelovi narodila holčička, aaach jo…tak jsem byla tak zdepkovatela…co spolu nejsme ma druhy dítě a já porad nic…ale věřím, ze taky přijde ![]()
Dneska jsem konečně zas doma uklizrla, už bylo na čase, když porad někde trajdame…včera u příbuzných u Tábora a tedka se chystame do zoo. Snad nechcipnem vedrem ![]()
@sonci82 naposledy jsme tu začaly desátý den, ale byly jsme obě neúspěšné, tak nemůžu říct kdy to bude vidět. Ale počkala bych aspoň do toho 10. dne, to už se někdy duch chytit dá (hodně velké výjimky i dřív). Držím palce, musíš nám tu tu iui statistiku vylepšit ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem nic nepsala, ale čtu vás a držím všem moc palce. My čekali na dárkyní a v červnu nám volal Švábek že už se jedna rýsuje a že by jsme to mohli kolem půlky července zkusit, ale od té doby se už neozval tak nevím co se děje. Ještě se i ptal jestli nebudeme na dovolené tak fakt nevím. ![]()
@Luci92 ahoj, určitě tam zkus cinknout ať víte… Zkoušeli ste i Smetanku?
Luciiin Zkusím tam příští týden zavolat. Smetanku jsme ještě nezkoušeli
@Luci92 ahoj vy čekáte na dárkyni vajíček?? Ty jo to je zajimavé. Ty nemůžeš mít svoje? Mohu vědět důvod?
![]()
@luciiin jo? Tak to ich cekam zitra
dneska to mam jeste psany na ty chate..mozna prijedou 19.01 ![]()
@romik0013 dneska toho tady měl v baráku fakt hodně. Možná tě vynecha ![]()
@luciiin
ja zapomela, ze dneska to mam jeste na cely den v tom Borku, to si. myslim, ze to by tam asi musel zajit nekdo z Tachovska..tak spis zitra
to jsou. magori, v sobotu…
@romik0013 zkouší asi jestli lidi nevyráží na víkendy ![]()
Co se stane, když někoho nezastihnou, vezmou mu nějaký procento?