NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
9.8.17 14:29

@romik0013 já bych to nazvala porodním pokojem, ale je to sál. Můžeš se podívat na stránkách fn. A při tom kurzu nás tam pa vzala se podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.8.17 14:35

@Mako17 tak doufam, ze moja princezna bude drobec, ja sem totiz hodne drobna, nerada by jsem se natrhla az po zada :mrgreen: a mas ji jakoby i pres branku? Ona se klidne jeste muze vytahnout neboj.. :hug: moc netahej nic tezkyho…jo googlovani by meli zakazat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.8.17 15:16

@romik0013 tak mě je kus 182cm a 74 kg před tehotenstvim. A manžel je kus chlapa 190cm a postava hromotluk. To nemám. Fakt víc jsem byla potrhana vevnitř. Malýho už raději nepochovam. A do září jí budu každý den přemlouvat, aby se vytáhla. S malým jsem jí už měla vysoko a na zadní stěně. A teď na přední a hluboko v dds. Fakt je každé těhotenství jiné. Google už mám od manžela zakázáno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.8.17 17:57

@Mako17 no muj taky nesnasi, kdyz to vsechno procitam…ja mam taky na predni stene, ale nezasahuje..muj muz ma taky pres 190,ale je hubenej a ja mam sotva 164 a 55 kilo tedkom, tak snad bude po mne :mrgreen: ja budu muset asi skratit prochazky, kdyz chodim dlouho a do kopce, tak mne nwjak tahne bricho dolu..a zacla jsem doma nosit podpurne pancuchy na krevni obeh, movam navecer v posteli jaksi nepokojne nohy, a obcas k ranu krece a nechci prijit ke krecakum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
9.8.17 20:24

@pajisek90 moc gratuluji.kdyz budes mit nejakou fotecku, podelis se snama vid. chtela bych se pokochat. :lol: to mas teda obrika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
9.8.17 20:28

@Mako17 jj zahojena na tele a docela i na dusi. udelala sem za tim opet tlustou caru.ono to ani jinak nejde. jinak manzel o vikendu rekl, ze semnou pujde do dalsiho pokusu a vcera kdyz sem rikala, ze muzeme jit za rok nebo dva, tak rekl ani nahodou.ze chce jit co nejdriv.tak me moc potesil. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.8.17 20:36

@Jiřinkka @Mako17 Holky děkuji :-)

Je to můj brouček. Dneska jsme byli u doktorky a má ve třech týdnech 5460g a 61cm :-)
To měla Juli ve třech měsících :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.8.17 20:42

Jinak jsem byla dneska s dětmi u nové doktorky a má ordinaci na Lochotíně v budově, kde byl dřív Natalart. Tak jsem si vzpomněla, že už to jsou čtyři roky co jsme tam tenkrát přišli s nadějí, že nám pomohou mít dítě a jak se toho tolik od té doby změnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.8.17 20:43

@romik0013 tak to jsi drovek oproti mě :jazyk: Takurčitě bude štíhlá a vysoká ;) Já procházky dávám v pohodě. A to jsem teď na dovče dala 20 km výlet. Ale to už jsem nohy soupala :D křeče nemám, ale prý je na to dobré ten magnosolv. Nebo ti na to doktor může něco napsat. Já se teď ještě musím objednat na srdíčko. Tak snad tam nebudou mít dovcu. Musím to stihnout do 24tt. Taky tě doktor poslal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
9.8.17 20:45

@pajisek90 to je kus chlapa.je nadhernej. to mas co nosit a bude hur.je dobre, ze takhle prospiva. kazdy dite je jine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.8.17 20:45

@pajisek90 to je kulíšek. A daří se mu dobře. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.8.17 20:48

@Jiřinkka jsi silná :palec: To jsem moc ráda že do toho půjdete hned. Myslím, že na psychiku by to čekání rok dva asi bylo horší… Takže můžete za 3 měsíce znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
9.8.17 20:53

@Mako17 tak musim byt silna, ale bez manzela a maleho bych to nedala.tak brzo asi ne.spis nekdy na konci roku nebo na zacatku dalsiho. musime nejak vyresit ty spermie a aspon nejakou najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.8.17 21:00

@Mako17 jojo,na genetice jsem byla…myslim, ze 20+5..koukal ji od hlavy k pate.. :palec: to ti zavidim 20 km prochazku, ja davam.tak 7-8 km denne rychlym krokem..a. trochu procvicuju doma nohy kvuli tem krecim… @Jiřinkka ja to rikam furt, ze ono, jak chlap vidi, co musi vsechno zenska podstoupit, tak to vse prehodnoti :palec: @pajisek90 jezis,to je medvidek :mrgreen: je videt, ze ho placenta dobre vyzivovala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.8.17 21:04

@Jiřinkka tak to jo. Doufám, že najdete! Tak i tělo si odpočine a Vánoce budou hezký v klidu ;) prostě, když má člověk oporu v milující rodině, tak se všechno zvládá lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí