NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
11.8.17 13:35

Jo holky, dneska jsem to dostala ( jsem rada, ze aspoň normálně),volala jsem do Natu, tak na 4.9. jsme objednany na další konzultaci k tomu umelku. V srpnu už nás nikam nenacpala, ale tak neva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
11.8.17 13:36

Včera tu na Severce tramvaj srazila chodkyni, koukali jsme z okna, ale teda nevideli jsme primo, jen ze stojí tramvaje…a ted jsem četla, ze ještě večer zemřela. Já když vidím poslední dobou chodce…ono teda ridici aut taky žádná sláva…Kam každý tak spěchá… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.8.17 11:59

@Aniga s ničím jiným jsem ani nepočítala. Byla to jen preventivní prohlídka. To už máš fakt za pár. Mě se to teď nějak vleče, tak doufám, že mi to zase začne uprasovat ;) jà měla hodně krušných prvních 5 měsíců, takže teď raději počítám s tím, že to zase bude peklo. Ale holčičky jsou hodnější, tak neboj ;)
@sonci82 září je tu coby dup…do té doby odpočívej a teš se. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.8.17 20:25

Ahoj holky tak jsme se byli v centru zeptat a máme opravdu dárkyni vybranou, ale onemocněla tak čekají až k nim přijde na kontrolu a proto se neozvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
13.8.17 20:37

@Luci92 to je dobre, ze se nasla.za chvili bude zdrava a vy se vrhnete do ivf a urcite se vam zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.8.17 20:40

@Luci92 tak to jsou supr zpravy :) zeptam se blbe, kdyz je darcovstvi, tak muzes od jakekoliv darkyne, nebo to je omezene treba krevni skupinou a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
13.8.17 21:15

Ahoj děvčata :) tak se hlásím také po dlouhé době. zítra budu volat do natalartu. nevíte jak je zítra dr. Rokyta? budu volat po 12.. potřbeuji se domluvit na stimulaci k iui.. chceme zkusit ještě stimulovanou iui (mám na mysli gonal, co jsme s dr probírali vloni) a do konce roku chceme stihnout iui s dárcem, pokud bude třeba.. díky za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
13.8.17 22:38

@Luci92 Tak to je vlastně skvělá zpráva. Jà o víkendu mluvila s kamarádkou, která má po IVF v Brně a říkala jsem jí, že jsem netušila, že se tak dlouho hledá darkyne. Říkala, že v Brně to trvá tak 2 měsíce (asi jak je tam více center, tak mají více darkyn…nevím ) tak to jen tak pro info. Ale snad to nebude potřeba a dopadne to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.8.17 17:14

Hanka S V Dárkyně musí mít stejnou krevní skupinu, musí jí být od 18 do 35 a tak.
Mako17 Nám právě hned na začátku řekli, že budeme čekat dlouho. V Brně mají víc dárkyň ale zase je to pro nás daleko jsme z Plzně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
14.8.17 20:43

Holky, co máte nebo budete kupovat zimni fusak 3v1, obdobi jaro - podzim budete resit jak? Deky apod. nebo na tohle období koupíte 2v1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
14.8.17 22:02

@luciiin ja to budu resit dekou urcite..na jaro a podzim nebudu kupovat fusak..jeste budu mit u sportaku nanoznik, kdyz dam do toho deku, to musi stacit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
14.8.17 22:13

@luciiin já mám jarní po malém ( narodil se na konci dubna) outlast a jde rozložit na deku. A zimní mám emitex taky po malém, ale ne do velkých mrazů. Ten jsem kupovala když už chodil. Takže teplejší už kupovat nebudu. Bude pořádně oblečený a ještě mu tam dám deky. Stejně s novorozencem nemůžu ve velkých mrazech být celý den venku. A doufám, že zima bude mírná :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
14.8.17 22:14

https://www.kukacka.cz/…tmavy-cuculo koupila jsem, ale olivovo zeleny, at mi ladi s kocarkem:mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
14.8.17 22:17

@Mako17 jestli bude zima jako minuly rok, tak nebudu potrebovat ani ten zimni fusak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
14.8.17 22:17

@romik0013 ten je pěkný. Tam můžeš mimco strčit jen v overalku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie