NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
22.8.17 13:56

@romik0013 v patek nastupuji na materskou, tak konci domaci vezeni :mrgreen:
Uz se tesim, ze dopoledne budu moct jit ven a nebo se poradne vyspat bez toho, aniz bych jsem se bala, ze neuslysim zvonek :lol:
Tak dej vedet, jak velka bude zitra Marketka ;), u mne mimi je uz hlavickou dolu a pry uz malinko leze dolu, ale na porod to pochopitelne neni ;)
Brali mi taky krev a ster na streptokoka… jen mi zase trapi vytok, tak jsem dostala bobule na noc :?
Ja toho obleceni mam hodne malinko. Nosim to same dokola… u nas je to jedno a jak do prace nechodim, takze to neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.8.17 14:16

@Aniga ty brdo, už 1840g? To je nádhera. Takže jsi 34. nebo 32. týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
22.8.17 14:18

@luciiin jsem dneska 31+4. Jsem myslela, ze uz budu chodit casteji, ale pry je vse ok a staci abych prisla za mesic, to uz budou mi napojovat na monitor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.8.17 14:25

@Aniga to už je nádhera. Já jdu na kontrolu příští čtvrtek, taky snad budeme měřit :) Ještě ale musím pro žádanku na diabetologii, prý ten cukr nemám úplně ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
22.8.17 14:34

@luciiin tak snad ten cukr bude jen. Irne zvyseny a bude pripadne stacit omezit slazeni ;). Uz se na male taky tesis???a vis pohlavi??? Ja uz posledni dobou zacinam se tesit az to brisko necham v porodnici, alespon cast toho briska…uz mi pomerne tizi a to mam jen jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.8.17 14:56

@Aniga snad jo, je fakt, že se vůbec neomezuju a sladký mám rada :oops:
Jj, těším moc. Ještě to nemáme potvrzeny na 100% ale vypadá to na chlapečka (ten tedy potvrzeny je) a holčičku :D
Jsem ve skupině dvojčat a hodně se rodí už po 30. týdnu (někdy i dřív, ale to i kdyz je jen jedno, samozřejmě…), tak snad vydržíme co nejdyl. V tom 34. týdnu si asi pěkně oddychnu.
Resila jsi postylku, aby splňovala normy pro malé děti apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.8.17 14:59

P. S. ono pry na stravě nezáleží, znám holku a ta se sladkého skoro nedotkne a ma ji… ale pak se musí omezit no… uvidíme co mi reknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
22.8.17 15:20

@luciiin coze??norma na postylku? Postylku jsme sundali z pudy po mne, takze je stara tricet let a vypada porad pekne. Do ni koupili novou matraci. A myslim, ze pred triceti nejaka norma snad ani nebyla a dle pohledu se mi zda bezpecna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
22.8.17 15:31

@Aniga ja mam vytok od zacatku, ale neresim to :nevim: zitra chci at mi zmeri cipek at mam klid.. @luciiin ja dostanu zadanku zitra, doufam, ze to bude ok..ja resila jen kalhoty, trika nam furt svoje a kazdu chvilku kavickuju s kamaradkama, tak at vypadam drobet :mrgreen: @luciiin ja kupuju postylku od ksmaradky, a staci mi ze je 120×60 a kolecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.8.17 15:42

@Aniga @romik0013 jj, já zase četla článek, že to strikaji strasnyma sajrajtama a děti to pak vlastně okusuji. Když se kupuje postýlka má mít označení, že je vhodná pro děti do tří let a pokud nemá, rozhodně nekupovat. Vybrala jsem si postylku, kde to není napsané, napsala asi do pěti obchodu, z jednoho odpověď, že je postýlka v pořádku, ze dvou dotaz o jakou jde konkrétně a pak už se nikdo neozval a ostatní úplně bez reakce. Vložim sem odkaz, kde je to třeba ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.8.17 15:44

Takhle to má vypadat: www.detskezbozi.com/…aci-bok.html?…
Jsou tam ty normy i označení pro děti do tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
22.8.17 15:57

@luciiin ja vubec nevim, co to ma za postylku, ale jeji deti to prezili, tak snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
22.8.17 17:47

@Aniga můj manžel jí dokonce přelakoval :D Ale malej jí teda neokusoval, nebo úplně minimálně, prostě jsme ho nenechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.8.17 10:02

Tak som po poradni, dneska sme nemerali..ale za to mi spravili krasne 3d fotky..jednu farebnu na tvrdom lesklom papiery do ramiku za stovku :srdce: akurat si chytala nosik, tak sme museli pockat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
23.8.17 11:22

@romik0013 tak to je krasne.. ja jsem si uz fotku nenechala tisknout, muj dr nema 3D a na klasickem ultrazvuku mi prijde Anicka porad stejna… i kdyz vcera mi treba ukazoval nosni dirky :mrgreen:
O vikendu snad se uz dodela nase nova loznice a pak se uz snad konecne rozestavi nabytek do detskeho pokojicku, desi mne, ze nemam vubec nic pripraveno, nic vyprano, nic uklizeno a nakoupeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí