Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@romik0013 v patek nastupuji na materskou, tak konci domaci vezeni ![]()
Uz se tesim, ze dopoledne budu moct jit ven a nebo se poradne vyspat bez toho, aniz bych jsem se bala, ze neuslysim zvonek ![]()
Tak dej vedet, jak velka bude zitra Marketka
, u mne mimi je uz hlavickou dolu a pry uz malinko leze dolu, ale na porod to pochopitelne neni ![]()
Brali mi taky krev a ster na streptokoka… jen mi zase trapi vytok, tak jsem dostala bobule na noc ![]()
Ja toho obleceni mam hodne malinko. Nosim to same dokola… u nas je to jedno a jak do prace nechodim, takze to neresim.
@Aniga ty brdo, už 1840g? To je nádhera. Takže jsi 34. nebo 32. týden?
@luciiin jsem dneska 31+4. Jsem myslela, ze uz budu chodit casteji, ale pry je vse ok a staci abych prisla za mesic, to uz budou mi napojovat na monitor ![]()
@Aniga to už je nádhera. Já jdu na kontrolu příští čtvrtek, taky snad budeme měřit
Ještě ale musím pro žádanku na diabetologii, prý ten cukr nemám úplně ok.
@luciiin tak snad ten cukr bude jen. Irne zvyseny a bude pripadne stacit omezit slazeni
. Uz se na male taky tesis???a vis pohlavi??? Ja uz posledni dobou zacinam se tesit az to brisko necham v porodnici, alespon cast toho briska…uz mi pomerne tizi a to mam jen jedno ![]()
@Aniga snad jo, je fakt, že se vůbec neomezuju a sladký mám rada ![]()
Jj, těším moc. Ještě to nemáme potvrzeny na 100% ale vypadá to na chlapečka (ten tedy potvrzeny je) a holčičku ![]()
Jsem ve skupině dvojčat a hodně se rodí už po 30. týdnu (někdy i dřív, ale to i kdyz je jen jedno, samozřejmě…), tak snad vydržíme co nejdyl. V tom 34. týdnu si asi pěkně oddychnu.
Resila jsi postylku, aby splňovala normy pro malé děti apod.?
P. S. ono pry na stravě nezáleží, znám holku a ta se sladkého skoro nedotkne a ma ji… ale pak se musí omezit no… uvidíme co mi reknou
@luciiin coze??norma na postylku? Postylku jsme sundali z pudy po mne, takze je stara tricet let a vypada porad pekne. Do ni koupili novou matraci. A myslim, ze pred triceti nejaka norma snad ani nebyla a dle pohledu se mi zda bezpecna ![]()
@Aniga ja mam vytok od zacatku, ale neresim to
zitra chci at mi zmeri cipek at mam klid.. @luciiin ja dostanu zadanku zitra, doufam, ze to bude ok..ja resila jen kalhoty, trika nam furt svoje a kazdu chvilku kavickuju s kamaradkama, tak at vypadam drobet
@luciiin ja kupuju postylku od ksmaradky, a staci mi ze je 120×60 a kolecka ![]()
@Aniga @romik0013 jj, já zase četla článek, že to strikaji strasnyma sajrajtama a děti to pak vlastně okusuji. Když se kupuje postýlka má mít označení, že je vhodná pro děti do tří let a pokud nemá, rozhodně nekupovat. Vybrala jsem si postylku, kde to není napsané, napsala asi do pěti obchodu, z jednoho odpověď, že je postýlka v pořádku, ze dvou dotaz o jakou jde konkrétně a pak už se nikdo neozval a ostatní úplně bez reakce. Vložim sem odkaz, kde je to třeba ok.
Takhle to má vypadat: www.detskezbozi.com/…aci-bok.html?…
Jsou tam ty normy i označení pro děti do tří let.
@luciiin ja vubec nevim, co to ma za postylku, ale jeji deti to prezili, tak snad ![]()
@Aniga můj manžel jí dokonce přelakoval
Ale malej jí teda neokusoval, nebo úplně minimálně, prostě jsme ho nenechali.
Tak som po poradni, dneska sme nemerali..ale za to mi spravili krasne 3d fotky..jednu farebnu na tvrdom lesklom papiery do ramiku za stovku
akurat si chytala nosik, tak sme museli pockat ![]()
@romik0013 tak to je krasne.. ja jsem si uz fotku nenechala tisknout, muj dr nema 3D a na klasickem ultrazvuku mi prijde Anicka porad stejna… i kdyz vcera mi treba ukazoval nosni dirky ![]()
O vikendu snad se uz dodela nase nova loznice a pak se uz snad konecne rozestavi nabytek do detskeho pokojicku, desi mne, ze nemam vubec nic pripraveno, nic vyprano, nic uklizeno a nakoupeno ![]()