NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
1.9.17 08:33

Holky, tak sedim na.tom ogtt testu, vypila jsem tu zbrndu a je mi pekne blbe :poblion: jeste jak naschval, jsem nemohka v noci spat, takze od pul 4 jsem vzhuru :zed: takze tu sedim, cekam jeste na dva odbery, zivam a modlim se at to :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
1.9.17 08:47

@romik0013 me bylo taky pekne blbe a k tomu byl ukrutnej hic, ale zvladla sem to.pak se pekne najis a bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
1.9.17 09:16

@Jiřinkka uz aby to bolo..dam si riadny chlebicek :mrgreen: je tu aj lehatko, tak som sa natahla a je to lepsi..akurat malu to nejak rozpumpovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
1.9.17 09:24

@koblizeq tak at to brzo vyjde!!!

@romik0013 tak at to mas brzo za sebou. Kam se na to v Plzni vubec chodi? Nebo to delaj kdekoliv v laborkach?

Ja si vzala dneska volno, lezim v pelechu a zahrivam se :D Kaslu a kaslu a kaslu, aspon ze venku je hnusne, tak ono to pocasi k nicemu jinemu ani neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
1.9.17 10:01

@sonci82 dali mi na gynde zoznam, ale doporucili mi, ze najlepsia cekarna je na Borech na 4 poliklinice, tak sem sla tam..se nedivim, ze se tomu rika zatezovej test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
1.9.17 10:10

@romik0013 malyho to taky rozpumpovalo.to vis je sama energie. malej pak byl celej den zivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
1.9.17 17:03

@koblizeq : také držím palečky, ať tento pokus je úspěšný a můžeš se také těšit na mimčo ;)
@romik0013: také jsem měla pocit, že mi malá vyskočí z bříška :mrgreen:, ale nyní Ti určitě už je dobře, viď… mne se hnedka udělalo lépe, jak jsem mohla se najíst a jít ven.
Já jsem dneska zase utrácela, objednala jsem si : http://www.kocarkyplzen.cz/…ower-531326/
Jsem to tam omrkla ve skutečnosti a poměrně se mi líbila a potřebovala jsem mini postýlku do obýváku a zároveň něco, s čím budu jezdit po bytě.
Nejprve jsem myslela, že budu „cestovat po bytě“ s postýlkou, ale to se ukázalo jako totální nesmysl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
1.9.17 18:26

@Aniga ta je pekna :palec: no, ja budu cestovat z postylkou z pokoje do obyvaku a v kuchyni mi snad bude stacit lehatko :nevim: i kdyz, v obyvaku v postylce vydrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
1.9.17 21:36

@romik0013 tak mi dneska prisel ten vaginalni balonek… nakonec jsem zkusila, ale cvicit zacnu az tak za 14 dnu v 35tt. Jak tlacit jsem si uvedomila hned, to vubec neni problem. Nakonec to bylo cca 16 cm, ale to bylo moc a slo to pres bolest ven, proste telo asi neni vubec jeste pripraveno na neco takoveho. Pro sebevedomi k porodu ale nakonec to neni spatna pomucka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
1.9.17 22:29

@Aniga opravdu jo? A jak se to presne jmenuje? Ja mam jeste cas, ale jestli ti to pujde, tak to taky zkusim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.9.17 06:32

@romik0013 http://www.erotickepomucky.net/…-kitty3.html
Myslim, ze pro predstavu je to fakt dostatecne…po porodu to poleti do kose :mrgreen:.
Jsem se uklidnila, ze vim jak se tlaci…to jsem netusila a ono je to pritom snadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.17 13:38

Zdravim vas vsechny, jdu se sem vloudit s dotazem, zda nekomu v Natu vyslo IUI a pokud ano, kolikaty pokus..? Ptala jsem se v jinem vlakne, tam bohuzel asi jiz nikdo nechodi. Preji snazilkam // ;)

• Citovat
  • Upravit
9868
2.9.17 15:00

@Aniga jo přesně ten jsem měla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.9.17 15:28
@Anonymní píše:
Zdravim vas vsechny, jdu se sem vloudit s dotazem, zda nekomu v Natu vyslo IUI a pokud ano, kolikaty pokus..? Ptala jsem se v jinem vlakne, tam bohuzel asi jiz nikdo nechodi. Preji snazilkam // ;)

jsem teĎ už asi taky moc holek co se jim zadařilo nechodí, na iui nás tu chodí jen pár. MY jdem v září na druhý pokus. Mám kamarádku co se jí tu zadařilo dokonce hned na první pokus, ale to je asi fakt velké štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
2.9.17 18:22

@Aniga a to jde jen na 9 cm? S tym aniballom se da jit az na 30 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie