NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
30.8.17 21:30

@Jiřinkka no to se mas :mrgreen: ja se bala prvni 3 mesice, pak uz si manzel asi zvyknul a kdyz narostlo bricho prijde mu to divne..ja taky tezko hledam polohu, kazdou chvilku mne nekde v brichu popichava, poboliva :nevim: ani si to uz neumim uzit…holt budeme to muset zvladnout az do sestinedeli..jestli se nebudu teda hojit pul roku :mrgreen: ja prave znam zeny z okoli co diky tomu byli bez nastrihu :nevim: ja se bojim jenom toho, ze mam docela uzkou panev..tak sem si holky objednala jednu perovou zavinovacku z fler.cz..aj s nahradnim navlekem mne vysla 1400..a. nakonec jsem koupila podzimni a jarni fusak od emitexu, mozna nebude zadna zima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.8.17 06:55

@Jiřinkka my jsme taky meli sex normálně. žádné výrazné problémy jsem neměla, tak to šlo :) Vzhledem k tomu že bez sexu jsme oba protivní, tak doufám že to půjde i příště :D

Mě dorazila dnes mrcha, tak pauza skončila a za chvílí si jdu volat na objednání utz před dalším iui :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
31.8.17 07:07

Holky snazilky drzim vam pesticky :palec:
@Hanka_S_V to je fajn, ze uz muzete jit do dalsiho pokusu :potlesk:
@romik0013 no prave, jak nesexujem, tak z toho mam jeste divnejsi pocit, ze to nedam.ten balonek prisel na 320 kc vc posty, bud to dam nebo ne…uvidim.
Jinak s tim fusakem jsi mela pravdu, zkusila jsem jej narvat do hluboke korby a opravdu ten fusak je desne siroky oproti korbe, je tam pekne zmackany a narvany uz takto bez mimi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
31.8.17 07:19

@romik0013 tak my sme taky prvni tri mesice nesexovali. a pak kdyz sme meli chut.to vis, lepsi to uz nebude. vsude bude pichat.ja pak spala na kojicim polstari a bylo to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.8.17 07:42

Chjo, tak sestřička mi nechtěla objednat až na 16 DC, když beru clostil, ikdyž jsem jí říkala že mám ovulaci kolem 20 DC :( takže tam pojedu zbytečně už 13 DC :? myslela jsem jak si ušetřím jednu cestu a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
31.8.17 07:51

@Aniga ja to uz taky zkousela, nasla jsem akci na hlubokou korbu, tak jsem ji objednala zvlast, takze jsem ji hned slozila a vyzkousela..no narvany je tam fakt dost, jeste jak je z toho pevneho nepromokaveho materialu je nepoddajnej :zed: ale zase mimi bude maly, tak to snad bude v poho..a do sportaku ho uz das v pohode? @Jiřinkka kojici polstar mi prijde dneska.. :palec: @Hanka_S_V to vis, oni si to udelaji po svym :mavam: ale hlavne, aby to vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
31.8.17 08:00

@romik0013 jsem to do sportaku nezkousela…sportak mam totiz uz sklizeny za prebalovakem, ze jej vyndame az bude potreba.tam ale pujde mnohem lepe, nebot od pohledu je sportak sirsi a vetsi. Taky jsem rada, ze se mi kocarek vejde do vytahu, toho jsem se dost bala, i kdyz jsme pro premerili metrem, stejne je lepsi jej tam zkusit :),kdyz dobre najedu, vypada to, ze nebudu muset sni sklapet madlo a pujdou mi zavrit dvere :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.8.17 08:05

@romik0013 no snad jo. Jsem jí pracně vysvětlovala, jak mám ovulaci dýl a ona že si mě pak pozve doktor znova, ale pak na konci nezapoměla zdůraznit ať sebou vezmu manžela a máme čtyřdenní sexuální abstinenci :D Ale asi beru že tam mají fakt holky co svým cyklům nerozumí, tak mi holt nevěří no :D Ale manžela sebou v to úterý brát určitě nebudu, počítám že tam pak pojedem znovu v pátek a ještě v pondělí, tak aby mi s tim pak neposlal někam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
31.8.17 08:12

@Hanka_S_V : mne jednou taky řekla, že mám přijít dříve než jsem si myslela a nakonec to bylo dobře, neboť by jinak bylo pozdě… jako na potvoru se mi zrovna ten jeden cyklus posunul dopředu :P. A to jsem si taky říkala, že je to blbost :lol:.
Manžel to bude muset přežít, i když vím, jak jsou nepříjemné ty zbytečné cesty tam a zpět… a to jsem to neměla zase tak daleko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
31.8.17 08:26

@Aniga tak ono to je o tyden driv nez mam ovulaci, takovy skok fakt necekam, ikdyz by to bylo prijemne prekvapeni. Muz by si musel zajistit v praci volno, coz by trikrat stejne nemohl, takze se mnou nepojede pokazde, aby mohl pak na tu hlavni. Ja poznam ovulaci podle bolesti a testu nekolik dni predem, takze pripadne to budu vedet a prizpusobime se. Me minule i doktor rikal at se objednam na dyl, budu mu muset rict at mi to napise na priste do karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.8.17 16:51

Ahoj holky, tak včera jsme poprvé byli v centru na náměstí, byli na nás milý. Partner šel na kontrolní spermiogram a vyšel mu v normě. A domluvili jsme se na dalším cyklu, 27.září si jedu pro léky a začneme stimulovat.Tak snad se zadari :) maji to tam dražší, ale mají metodu IMSI, lepší výběr spermijek. Zvýší mi dávky hormonů. Prvotní schůzka trvalá 2 hodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
31.8.17 21:08

@koblizeq ahoj, tak to je skvělé. Už se to zase začíná rýsovat, to je dobře. Tak doufám, že dáš vědět i potom. Budu držet pěsti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.9.17 06:25

@Mako17 děkuju :) je to pro nas poslední pokus. Další už je finančně dost nakladnej…tak teď potřebujeme už jen trochu toho štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.9.17 07:03

@koblizeq tyjo 2 hodiny? Budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
1.9.17 08:15

@koblizeq drzim pesti :palec: