Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka no to se mas
ja se bala prvni 3 mesice, pak uz si manzel asi zvyknul a kdyz narostlo bricho prijde mu to divne..ja taky tezko hledam polohu, kazdou chvilku mne nekde v brichu popichava, poboliva
ani si to uz neumim uzit…holt budeme to muset zvladnout az do sestinedeli..jestli se nebudu teda hojit pul roku
ja prave znam zeny z okoli co diky tomu byli bez nastrihu
ja se bojim jenom toho, ze mam docela uzkou panev..tak sem si holky objednala jednu perovou zavinovacku z fler.cz..aj s nahradnim navlekem mne vysla 1400..a. nakonec jsem koupila podzimni a jarni fusak od emitexu, mozna nebude zadna zima ![]()
@Jiřinkka my jsme taky meli sex normálně. žádné výrazné problémy jsem neměla, tak to šlo
Vzhledem k tomu že bez sexu jsme oba protivní, tak doufám že to půjde i příště ![]()
Mě dorazila dnes mrcha, tak pauza skončila a za chvílí si jdu volat na objednání utz před dalším iui ![]()
Holky snazilky drzim vam pesticky ![]()
@Hanka_S_V to je fajn, ze uz muzete jit do dalsiho pokusu ![]()
@romik0013 no prave, jak nesexujem, tak z toho mam jeste divnejsi pocit, ze to nedam.ten balonek prisel na 320 kc vc posty, bud to dam nebo ne…uvidim.
Jinak s tim fusakem jsi mela pravdu, zkusila jsem jej narvat do hluboke korby a opravdu ten fusak je desne siroky oproti korbe, je tam pekne zmackany a narvany uz takto bez mimi ![]()
@romik0013 tak my sme taky prvni tri mesice nesexovali. a pak kdyz sme meli chut.to vis, lepsi to uz nebude. vsude bude pichat.ja pak spala na kojicim polstari a bylo to super
Chjo, tak sestřička mi nechtěla objednat až na 16 DC, když beru clostil, ikdyž jsem jí říkala že mám ovulaci kolem 20 DC
takže tam pojedu zbytečně už 13 DC
myslela jsem jak si ušetřím jednu cestu a nic.
@Aniga ja to uz taky zkousela, nasla jsem akci na hlubokou korbu, tak jsem ji objednala zvlast, takze jsem ji hned slozila a vyzkousela..no narvany je tam fakt dost, jeste jak je z toho pevneho nepromokaveho materialu je nepoddajnej
ale zase mimi bude maly, tak to snad bude v poho..a do sportaku ho uz das v pohode? @Jiřinkka kojici polstar mi prijde dneska..
@Hanka_S_V to vis, oni si to udelaji po svym
ale hlavne, aby to vyslo ![]()
@romik0013 jsem to do sportaku nezkousela…sportak mam totiz uz sklizeny za prebalovakem, ze jej vyndame az bude potreba.tam ale pujde mnohem lepe, nebot od pohledu je sportak sirsi a vetsi. Taky jsem rada, ze se mi kocarek vejde do vytahu, toho jsem se dost bala, i kdyz jsme pro premerili metrem, stejne je lepsi jej tam zkusit
,kdyz dobre najedu, vypada to, ze nebudu muset sni sklapet madlo a pujdou mi zavrit dvere ![]()
@romik0013 no snad jo. Jsem jí pracně vysvětlovala, jak mám ovulaci dýl a ona že si mě pak pozve doktor znova, ale pak na konci nezapoměla zdůraznit ať sebou vezmu manžela a máme čtyřdenní sexuální abstinenci
Ale asi beru že tam mají fakt holky co svým cyklům nerozumí, tak mi holt nevěří no
Ale manžela sebou v to úterý brát určitě nebudu, počítám že tam pak pojedem znovu v pátek a ještě v pondělí, tak aby mi s tim pak neposlal někam ![]()
@Hanka_S_V : mne jednou taky řekla, že mám přijít dříve než jsem si myslela a nakonec to bylo dobře, neboť by jinak bylo pozdě… jako na potvoru se mi zrovna ten jeden cyklus posunul dopředu
. A to jsem si taky říkala, že je to blbost
.
Manžel to bude muset přežít, i když vím, jak jsou nepříjemné ty zbytečné cesty tam a zpět… a to jsem to neměla zase tak daleko. ![]()
@Aniga tak ono to je o tyden driv nez mam ovulaci, takovy skok fakt necekam, ikdyz by to bylo prijemne prekvapeni. Muz by si musel zajistit v praci volno, coz by trikrat stejne nemohl, takze se mnou nepojede pokazde, aby mohl pak na tu hlavni. Ja poznam ovulaci podle bolesti a testu nekolik dni predem, takze pripadne to budu vedet a prizpusobime se. Me minule i doktor rikal at se objednam na dyl, budu mu muset rict at mi to napise na priste do karty.
Ahoj holky, tak včera jsme poprvé byli v centru na náměstí, byli na nás milý. Partner šel na kontrolní spermiogram a vyšel mu v normě. A domluvili jsme se na dalším cyklu, 27.září si jedu pro léky a začneme stimulovat.Tak snad se zadari
maji to tam dražší, ale mají metodu IMSI, lepší výběr spermijek. Zvýší mi dávky hormonů. Prvotní schůzka trvalá 2 hodky.
@koblizeq ahoj, tak to je skvělé. Už se to zase začíná rýsovat, to je dobře. Tak doufám, že dáš vědět i potom. Budu držet pěsti. ![]()
@Mako17 děkuju
je to pro nas poslední pokus. Další už je finančně dost nakladnej…tak teď potřebujeme už jen trochu toho štěstí!!!