Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@romik0013 Jojo, přesně tak
A na úplně ideálně…asi těch sacharidů bylo moc…
Tak včera konečně ms dorazila, huraaaa… Tak už aby přišla další
Tak dle ocekavani zatim zadne vajicko neroste, snad uz to v patek bude lepsi. A mam malou cystu jako bonus ![]()
@Hanka_S_V půjdeš na Iui?
Ta laparka nevím…půjdeš na ni? ani nevím jestli z okolí na tom někdo byl…možná jednu si pamatuju, co měla endometriózu.
Holky, proč se před píchání injekci chodí na utz? Má se jít někdy v druhé půlce cyklu? Bouše mi říkal, že mám zavolat až po další ms, ale říkám si zda ta nezkusim příští týden zavolat, než čekat až na další…říkal, že 14 dní se čeká vyřízení od pojišťovny a to vlastně příští pondělí bude 14 dní, co jsme tam byli a já budu 10dc. Tak že by to mohlo vyjít už s další ms…
@Hanka_S_V a ta cysta vadi hodně? Budou s ní něco dělat nebo jen sledovat? Určitě doroste, je to ještě dost dní.
@Mako17 ne, je jen mala, tak snad pak odejde s ms.
@sonci82 jo na iui pak pujdem, jestli se nejake vajicko ukaze
na laparku jsem se zatim neptala.
Holky, tak sme se vcera konecne dostali na urologii a tam manzelovi rekl, ze nevidi problem proc na chvili nevysadit injekce s testosteronem a zkusit vydolovat nejakou spermii.byl nektery z vasich drahych polovicek na operaci mesa tese.
@Jiřinkka my jsme byli. A ve finále máme ještě 5 dávek zamrazeno. A to nám rovnou nabízeli darcovske spermie. Takže, já bych se nebala, že nic neulovi. ![]()
@Jiřinkka no, den před zákrokem už byl v nemocnici. Musel mít predoperacni vyšetření a jeden den po zákroku zůstal v nemocnici. Takže celkem dvě noci. Odebírají spermie z varlete, takže ho riznou. Což pak samozřejmě bolí, ale analgetija pomuzou. Manžel byl celkem brzy fit. Jen se musí dát pozor, aby si to nějak nezatrhl a nezaparil aby se to dobře hojilo. My měli pak týden dovču ( jemu totiž odebrali a jà už byla v natu a jen se čekalo na info, zda jsou spermie a mě rovnou odebirali vajíčka a dali oplodnit "čerstvě ") a po té dovče už šel do práce. Nic hrozného to není.
@Mako17 dala sem to precist manzelovi.no tvaril se divne jako kdybych ho do neceho hnala. doufam, ze to nebudeme potrebovat a najdou se spermie normalne.
@Jiřinkka : pokud do toho zákroku Tvůj muž půjde, tak klobouk dolů…
je fakt statečný a perfektní, že chce udělat maximum, aby jste mohli ještě mít jednoho prcka
.
Holky, já mám přesně pět týdnů do prvního termínu porodu… už začínám připravovat tašku do porodnice
, mimčo sestupuje, cítím, jak začíná tlačit na močák, ale nevím, jak moc je zatím nízko, takže těžko říct, zda to bude trochu dříve nebo nakonec budu ještě přenášet ![]()
@romik0013 : cvičím s tím balonkem- ale je to děsný, mám nacvičeno 16 cm a myslím, že to je maximum, jinak že se snad roztrhnu… přitom ostatní začínaly třeba na dvaceti.. takže jsem totálně mimo
- „požadovaných“ třicet cm je naprosto nereálných dle mého, pokud tělo nezačne samo povolovat a připravovat se.
I po tom cvičení cítím, že více bych nedala, abych náhodou se nezranila ![]()
Jinak za mne asi doporučuji, alespoň pro ten pocit, že něco pro to dělám, i když bez výsledku ![]()