Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka treba to ani nebude treba
ale mas hodne obetavyho muze..nevim nevim, jestli by ten muj sel do operace ted, natoz kdyz uz by jsme jedno meli ![]()
@romik0013 poprvy by sel bez vahani, ale kdyby to neslo, tak nad tim ted bude uvazovat
@romik0013 jeste jsem zapomnela odpovedet na tu hraz… ne nedelam masaz, prislo mi to takovy divny
. Mam koupeny caj z malinovniku, jeste jsem nechutnala, asi dneska ochutnam ![]()
Koupat chci spise mene nez vice, treba radeji jen osprchnout…sama totiz mam atopicky ekzem, kde se nedoporucuje moc koupat, ale je pravda, ze ja moc zmeny nevidim kdyz se koupu nebo sprchuji…nyni v dospelosti mi skvrny zmizely a mam jen extremne suchou kuzi a myslim, ze opravdu je to vada vnitrnosti jak rikaji a kuze je jen nasledek, nejlepsi lek je pro mne byt bez stresu + probiotika a je mi super
Jen je to dedicne, bohuzel padesat procent je sance, ze to bude nebo nebude mit moje decko…ale kdyz jsem o tom premyslela, neni to zavazna nemoc zase tak velika, abych si odeprela mit vlastni dite ![]()
@luciiin :pokud budete mit parecek, to vsichni budou zavidet
, to je sen kazde maminky…mas muj veliky obdiv, ja cekat dvojcata, tak jsem na praskach…ja budu mit co delat i s jednim ![]()
@Jiřinkka myslim, ze nakonec manzel tam pujde (nedavej mu to cist
), jak se krasne zachoval, kdyz jsi byla a prisla z nemocnice…myslim, ze nakonec to pro Tebe udela, nebot ty do toho davas maximum ![]()
@Mako17 mas pravdu, je to napor na zenu to IVF, ale kdyz se na to zpetne podivame, tak to tak hrozne nebylo…u mne tam nebylo nic, co bych vylozene nezvladla nebo mi bolelo…jsme statecne zeny ![]()
Tak folikul konečně trochu roste, má 13 mm, tak na iui jdem ve středu a snad Rokytovo výpočty akorát vyjdou
Jelikož to mám daleko, tak jsme to riskli, abych nemusela jezdit ještě jednou. A zjistila jsem že asi jinak patřím pod Boušeho, protože mi Rokyta říkal že kolega má dovolenou, tak mě vzal místo něj a už jsem ho měla dvakrát předtím. Ne že by mi to vadilo, Bouše je taky fajn, ale zase Rokyta i ukáže obrazovku a všechno vysvětlí. No musím se holt naučit víc ptát ![]()
@Hanka_S_V tak to snad dobre naplanoval a vyjde vam to.budu drzet moc a moc palce ![]()
Ahojky vsem, tak 3.IUI taky nedopadlo, v pondeli budu volat na termin konzultace, kde se dozvim, co a jak ohledne IVF…minule mi Bouse rikal, ze by IVF melo byt v ririjnu, tak doufam, ze vse pujde podle planu.Jsem zvedava, co me ceka a nemine ![]()
@Lussyy je, tak to je škoda ![]()
My byli na konzultaci 4.9.a píchat si začnu až tak začátkem listopadu, dle toho, jak to dostanu… Záleží až tam půjdeš, v jaké fázi cyklu budeš a 14 dnů trvá vyřízení s pojišťovnou.
@Jiřinkka snad jo, manžel už si zajistil dovolenou
akorát zrovna jako naschvál musí mamina s tatím taky do nemocnice na vyšetření, takže nemůžou hlídat malýho a budem ho muset zase vzít sebou
tak to bude asi zase o nervy ![]()
Ahoj vsem ![]()
Zacinam posledni mesic do porodu ![]()
Andulka ma cca 2500g, dle mereni na ultrazvuku je malinko mensi nez by mela byt, o par dnu, jinak se ji v brisku dari dobre ![]()
U mne taky vse v pohode, jen musim brat zelezo- mam mene krvinek, ale to pry je bezne posledni mesic.
Dle monitoru deloha zatim nevykazuje znamky, ze by se chystal porod (i kdyz nekdy se mi zda, ze mam poslicky a dost mi chvilinku boli brisko), ale hlavicka uz je dost dole, takze porod pry muze prijit klidne drive
- kdykoliv.
Ale uklidnil mi, ze i kdybych pry rodila dneska..bude vse v poradku, mala je uz dost velka, aby nebyla komplikace ![]()
Holky, kdyz mi to boleni briska na chvili chytne, docela to je fakt neprijemny a ten tlak i boli…a pritom pry to bolet nema, tak to jsem zvedava, jak porodim, kdyz nadavam i na tyto „nebolestne“ neprijemne chvilicky ![]()
@Aniga super. Tak snad už ti to uteče ![]()
Já razím zítra na IUI, nepotkám tam někoho? Ovulační test dnes pozitivní, tak načasování vypadá dobře ![]()
@Hanka_S_V to je taky skvela zprava
. At Ti zitra IUI vyjde a pak hezky odpocivej
, ja vetsinou po IUI jsem si sla na dve hodky dat slofika ![]()