NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
1.10.17 09:29

Já maliník pila asi 2× a nechutnal mi, tak jsem ho nepila. A asi ani nic jiného nebrala. A po porodu jsem taky nic nepoužívala, jsem ani nevěděla, že něco na to je. Měla jsem asi 6 stehů a dalo se to přežít. Nejvíc to bolelo asi tak týden od porodu, jak se asi vstřebávaly stehy. I se radilo koupit dětský nafukovací kruh a sedět na nem, že to tlumí bolest, ale nakonec jsem byla líná hodnocení používat. A na židli v kuchyni jsem měla polstarek, aby mi netlačila…horší bylo chodit na velkou, to jsem se děsně bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
1.10.17 10:58

@sonci82 a slo to? Boze, mne to na ty velky boli obcas i ted, natoz aaz budou stehy… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.10.17 07:54

@romik0013 ja toho uz moc nedelam… zacnu treba utirat prach a hnedka se mi zamota hlava, citim se unavena a pritom tlak atd vse v poradku.
Malinik piji, kdyz si vzpomenu, jeden hrnicek za den, chutna mi, je to jako bylinkovy caj a ty ja mam rada ;), ale pry je to takove placebo… aby to melo fakt nejaky prokazany ucinek, melo by se toho vypit hektolitry.
Nyni jedna pani rodila ve skupine termin porodu rijen, kam obcas kouknu, s aniballem snad mela nacviceno snad tusim 32 cm a porod ji trval co jsem pochopila od prvni kontrakce 15hodin. Nakonec se sama natrhla, ale jen pry kvuli tomu, ze mela velike mimco s obvodem hlavicky 36 cm. Sice po porodu aniball vychvalila, ale na to, ze to ma i porod urychlit, tak 15 hod je mazec. S mymi 19 cm mam nastrih naprosto jasny :zed:, ale nam zase rikali v porodnici, ze lepsi nastrih nez aby to prdlo samo.
Cim vice se porod blizi, tim vice to chci mit uz za sebou- to cekani je fakt hrozne :zed:

Holky, Male lasky nesleduji, jinak by to se mnou asi slehlo, kdyz mam do porodu nevim kolik :mrgreen: (oficialne dle terminu 18 dnu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
2.10.17 08:01

Tak ja dneska jedu do Natu, tak snad utz dobre dopadne :) Jsem 24dc, tak uvidim kdy dorazi ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.10.17 08:06

@sonci82 drzim palecky, at vse je dneska v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.10.17 08:14

@sonci82 jo presne, me ani tak nevadilo sezeni jako chozeni na velkou. Ikdyz nakonec se ukazslo ze ta to muze nejspis z porodu vytlaceny hemeroid. Nakonec jsem brala lactulosu, aby to slo lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
2.10.17 08:19

@Aniga prolezla jsem fotky, na ukazku fotka 9 dni pred porodem :) A malickej na 3D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
2.10.17 08:21

Ono celkove je asi lepsi pit treba ty jogurtovy napoje, jedla jsem svestkovy kompoty apod :D Aby to slo fakt lip…navic po klystyru je to telo tak vyprazdneny…a mam dokonce pocit, ze v porodce mi davali i cipky na to, abych pak na velkou sla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.10.17 08:28

@sonci82 pekne brisko jsi mela :palec:
Ja bych rekla, ze u mne je zatim trochu mensi a uz vice posunute dolu.
A kolik vazil maly pri porodu? :srdce:
U mne zatim z minuleho utery vahovy odhad 2700g, zitra cekam tak 2900g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.10.17 08:35

@sonci82 tady na ukazku moje brisko sobota pred tydnem… od te doby se mi zda, ze mala zase se posunula trochu niz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
2.10.17 08:35

@Aniga ten měl 4100 :) a narozen 39+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.10.17 08:39

@sonci82 to ani neni mozne, ze se ti tam vesel :mrgreen:. Jsem myslela, ze “cvalici” jsou ve velkych briskach :mrgreen: :srdce:
Mne dost nyni zacinaji strie, ale s tim se bohuzel neda nic delat, nez se jen snazit mazat. :(
3D fotecka ja krasna, ja takove pekne nemam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
2.10.17 08:50

Ja myslim, ze jsem mela dost velky bricho :D :D :D
Jsem rada, ze se 3D povedl a ze malej se hezky natocil a spolupracoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
2.10.17 09:05

@Aniga ja sem nemela aniball a rodila sem pres 5 hodin, nebo spis mi pichni vodu a skoro dve hodiny zadny bolesti a pak uz zacali, ale slo to. akorat posledni pul hodina byla masakr, ale slo to.nas malej mel 4150g a 52 cm. nevim kam se mi tam vesel :lol: toto bylo asi 4 dny pred porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.10.17 09:25

@Jiřinkka : taky „cvalík“ :mrgreen:, já doufám, že ta naše Andulka bude malá, tři kilča stačí :mrgreen:
To je super, taky bych chtěla to mít za sebou za pět hodin :potlesk:
Já se už tak těším a zároveň bojím… třeba si představuji, jaké to bude poprvé s kočárkem až půjdeme na procházku :lol:
Ty hormony nám pěkně motají hlavičku, už prostě cítím ten pud „zahnízďování“, který jsem před tím neměla :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí