Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 kez by co nejdriv
… jeste rovnam oblecky. Z tech velikosti jsem zmatena jak lesni vcela.. zda se mi, ze cislovani vubec nesedi.
navic mala ma tolik oblecku, vice nez my dospelaci dohromady… kam to jen dam ![]()
Tak mě dnes v Natalartu překvapili, volala jsem že jsem 1 DC, kdy si můžu přijet pro recept na clostil a oni mi řekli, že klidně hned
Hned to teda nebylo, cesta byla samá kolona, ale naštěstí měli dnes volnějš, tak mi vzali bez problémů i dýl. Jinak tedy jsem se aktivněji ptala a domluvili jsme se že zkusíme ještě jedno iui a pak kdyžtak zkontrolujeme průchodnost Hycosy. Na IVF jsem mu na rovinu řekla že budeme mít až v průběhu příštího roku, tak s tím problém neměl a do zprávy si napsal že chceme pokračovat v iui.
@Aniga jeee,to je takovej adrenalin vid
tak at je to co nejdriv
mela.si i nejake falesne kontrakce uz? ja dneska budu asi zehlit, vubec se mi do toho nechce
v tech velikostech, jak sem ustrihla stitky mam peknej misung
ale nektera 62 je malinka, nekde zase 56 je strasne dlouha, jsem zvedava co unosi..dneska jsem v pepcu ulovila pohumovane prebalovaci podlozky, mam jednu z ikea, ale tyhle vypadaji lip..jednu asi vemu sevou do porodky pod sebe ![]()
@romik0013 adrenalin to je
, jsme se domluvili, ze to ale doma nikomu nerekneme, aby jeste neplasili za nas. ![]()
No ja jsem si nejake oblecky kupovala LIDL a PEPCO, pak neco dostala - LIDL, PEPCO, KIK a od svagrove po malem mi taky privezla neco a jeste se mi povedlo koupit od holky ze zakladky co se zname oblecky, chtela za to 1500 kc a vychazi mi cca 6kc /kus a vse je jak nove
.presne tak, neco je dlouhe a uzke, nec siroke a kratke…a neco mezi tim a do toho ty starsi oblecky nemaj treba cedulku a ja vubec nevim. nakonec jsem to nandala vse dohromady, ale fakt je toho spousta az mi to desi.
Mam na obleckyIKEA MALM ctyr supikovou a to se mi tam nemuze vejit
,je asi blby mit oblecky jen na polickach bez zavreni, vid? (Ze se na ne bude prasit)
@romik0013 a kontrakci jsem asi ani falesnou nemela..mozna max jednu, dve..ale to mi prislo, ze se spise mala roztahovala nez jako kontrakce, takze nevim, co mi ceka ![]()
@Aniga no ja nevim, mne by to nevadilo, ono se zase tolik na to prasit nebude
nebo treba co je vecsi dej do neceho a schovej..my sme ted prave kupovali komodu v Mobelixe pro ni, protoze do supliku by mi to vubec neveslo, jeste kosmetika a jine kraviny..a prave tam ma same policky, tak to mi vyhovuje mnohem vic…a mas nachystanych vic tasek? Co mas zbaleno pro miminko po porodu?
@romik0013 no asi nakonec ty oblecky vyskladam tedy do EXPEDITU. Zatim ten pokojicek je takovy co dum dal, chteli bychom treba za rok-dva udelat komplet novy.
Jeste se mi u svagrove libilo, ze kazdy rok nechala na narozky dcerku a i syna fotit…a davala jim to do stejnych ramecku, takze na zdi dcera ma fotecky od 0 do 18 let a je tomoc pekne. Asi to taky udelam ![]()
Tasku do porodnice mam jednu, ke vsemu blbe sbalenou, rucniky a kosile mam dole a nahore blbosti, ktere k porodu asi nebudu ptrebovat. vsechno se mi do ni ale neveslo, takze bokem mam jeste takovou nakupni tasku s napisem ASKO
,kde mam zupan, plenky pro malou, vlozky pro mne..proste ty velke baliky. Tu nechame v aute a necham si ji prinest az porodim. Co se tyka oblecku po porodu, po dobu v porodnice se dostavaji erarni, to nic nemame mit a pak na prevoz domu nic sbaleno nemam…tatinek dle pokynu vi, kde co je a neco vezme dle pocasi.ale vidim to na takovy ten overal s dlouhym rukavkem, pres to zavinovacku a mozna fusak nebo deku, abych mimi prikryla v autosedacce. Z vchodu z porodnice je to do auta tak dvacet kroku a auticko bude snad poradne vyhrate cestou pro mne, tak nevidim duvod nejak navlekat a lamat si hlavu co vzit nebo ne.
@romik0013 a z kosmetiky pro malou do porodnice- zminovane plenky, mydlo a sudocrem, vlhcene ubrousky. To je asi vsechno ![]()
Holky, já tenkrát brala sebou pár svých bodyček, ty erární věci pamatovali snad císaře pána
A plenky na přebalování jsem tenkrát dostala asi 5 a zbytek jsme museli mít vlastní…já nakoupené doma dvojky a nakonec mi tam chlap vezl jednicky, ty se používaly tak 14 dní.
Jedu dom z práce a to je ficak teda
Jsme se s kamarádkou stačily na Doubravce na Kaštanech
a jedu do družiny pro malýho, dneska mi začal kroužek, tak má do 16:30
@sonci82 ja mam jednicky, nebo newborn, zkusila jsem dm a jeste mam na zkousku tesco, to si chvali…holky, skytalo cam mimco casto? Mne tak 3× dennne urcite ![]()
@romik0013 mne hodne zacalo skytat tak pred mesicem-mesicem a pul… asi tak v tydnu tehotenstvi jako jsi nyni ty ![]()
Pry je to v norme, jen nesni skytavka trvat nejak dlouho… treba hodinu
Hodne jsem to vnimala treba vecer u tv, kdyz jsem byla v klidu
@Aniga jo to ne, to je vzdy jen chvili, ja davam casto ruku na bricho, tak cejtim ![]()
Holky, mame Anicku ![]()
3095 g, 51 cm… a uz je v poradku (museli po porodu ji dat kyslik). Stod porodni oddeleni super. Rodila jsem tu sama
. Presne pri uplnku praskla voda, v 21:20 smer porodnice a narozena v 3:51