Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, jak dlouho dopředu se ví, kdy bude odběr? Cca dva, tři dny? Manžel se pořád ptá ![]()
Tak si říkám, jestli i to OCR si nenechám plynule přehoupnout na nemocenskou ![]()
@sonci82 jà myslím, že tak nějak. Ale už je to fakt dlouho.
@Mako17 no jsem spokojena..akorat si nic nepisu, tak snad si neco budu pamatovat????
@romik0013 určitě budeš a během porodu bys to v poznamkach stejně nehledala ![]()
@sonci82 budeš jezdit na kontrolu a včas určo tři dny dopředu budete odběr vědět. Je to fakt rychlý, během 14 odběr a pak za 5 dnů mimi u tebe…
@sonci82 me ceka odber pristi mesic, drzim palce a dej vedet, jak to probihalo ![]()
Pichnuto, ale to byly nervy…ale nic to není, jsem poznala…
Tak snad budu v cajku
@koblizeq jsem byla u ségry, je zdr. sestra, tak kdyby něco, jsem to chtěla mít pod dohledem…sama jsem si pichla…ségra mi říká, tak si to odpocitej-jedna, dva, tři a píchni..tak jsem si takhle počítala asi 3×…spíš jsem si málo zmáčkla to pero, tak se to neodpovídalo a ona si toho všimla, tak jsem musela víc stisknout ten konec…ale to vychytam. Kontrola mi vychází na nedeli. V pátek si tam mám ještě zavolat, kdy přijdu teda.
@romik0013 to teda a úplně vidím jak se tváří na větu " v predporodnim kurzů nám ale říkali " ![]()
@sonci82 určitě jo. Po prvé to je nejhorší. Prostě člověk neví a má strach, že to zvore a bude to bolet. Já se úplně vidím, jak jsem tenkrát seděla v obýváku a odhodlavala se píchnout ( byla to hrozná doba ) nakonec jsem šla za manželem, že si to asi nepichnu a on, že mi to teda píchne sám. Soni, to jsem se tak zdědila, že jsem si to šla hned píchnout sama ![]()
@Mako17 treba tam bude zrovna ta PA, co nam vede kurz
pak si to tam s ni vysvetlim..a reknu jeste "jo a v malych laskach ste to delali tak a tak " ![]()