Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. Ted jsem v prubehu 2.IVF a chci se zeptat, jestli je tu nekdo, kdo to hur snasel? Mam pocit od 3.dne stimulace, ze mi pukne bricho a
. Jinak vsem tehulkam a uz maminkam moc gratuluju
![]()
@sonci82 Michaela Buchtova, minuly tyden byla i v Malych laskach ![]()
@Zikynka ahojky
ja to znasela bez problemu…a co pichas, gonal? Jestli zvracis, tak bych jim asi zavolala…
@romik0013 Picham Decapeptyl a Gonal. Vyslovene nezvracim, ale soufl mi tedy je
Kontrola v poradku, musim to vydrzet, co jinyho.Diky ![]()
@romik0013 jo, tu vím
Ale ta tam tolikrát nebyla
Mne byla sympatická ta Zuzana, Eva a pak ta silnější blondýnka. @Zikynka a kolikátý jsi dneska den v píchání?
@sonci82 Dneska 7.den Gonalu…Ty jsi ted taky zacinala, vid?
@sonci82 At Ti foliky pekne rostou
Mam v pondeli kontrolu a asi ve stredu OPU.Uz se nemuzu dockat, az to bude za mnou.
@Zikynka ahoj, i když už nechodím do natalartu, tak na vaší diskusi chodím, nějaký čas a plno pokusů jsem tam zažila:) každý ty injekce snáší jinak. Já si teď píchám 14 dnů už decapaptyl a poslední dva dny mám pocit na zvracení…
@Zikynka no jsem zvědavá na sebe…kdy to bude…a už aby bylo a povedlo… @koblizeq a jak dlouho ještě budeš pichat?
@Aniga tak co holky, jste doma? Jak se zabydlujete? Snad vás nic moc netrápí.
@sonci82 teprve v neděli začínám s gonalem a luveris.. a odběr někdy kolem 26.10…je to trochu jiná stimulace než v natalartu..včera sem trochu chytla nerva, jestli se to podaří…
@koblizeq ty brdo, to je teda na dlouho…tak hlavně, aby to vyšlo viď, když má člověk takovy trápení
@koblizeq Diky za postreh, asi to fakt bude spojeny s tim Decapeptylem…ale co se divit, ze? Kam jsi presla? Nebylas v Natalu spokojena?
@sonci82 No prave, aby uz to k necemu bylo, kdyz podstupujem takovyhle akce a na konci bylo zdrave mimi ![]()