Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 důležitá je kvalita????a rostou to je paráda…a počet je orientační, najdou ještě další ![]()
Sem zvědavá na nás. Měla sem vždy cca 12-15 foliku. A teď mám vyšší stimulaci…
A to Cetrotide měla jste některá? Je tam aspoň stejna jehla jako u Gonalu? A to před odběrem si budu ještě píchat něco jinýho? To je děs, at už je to za mnou…
@sonci82 centrotide ma vetsi jehlicku, ala de to sni pichat dobre
@sonci82 cetrotide se myslím mixuje, ale nebolí…jeste si 36 hodin před odběrem píchnes pregnyl…a máš clexan?
Já tady koukám na tři injekce, který si mám za chvíli dobnout…
@sonci82 myskim,ze mas pekny pocet foliku, nejdulezitejsi je kvalita a pak staci jen jedno ![]()
Dnes jsem pichala taky 3 a uz se mi do ty posledni teda nechtelo
, ale je tam. Zitra posledni kontrola, tak jsem zvedava. Uz aby to bylo…
@sonci82 nestresuj se????horší je čekání na výsledek…ses tak 5 dnů přede mnou…a budeš na nemocenské?
Mě trápí, aby to klaplo…mám trochu nerviky na pochodu. i když před chvílí za mnou přišel můj chlap a řekl, že se nikdy nevzdáme a klidně dáme i další pokus…
Ja dneska hlavně dopichavala zbytek z jednoho pera a rozdíl z druhého.
@koblizeq planuju byt na nemocenske od odberu vajicek…uvidim, jestli az od soboty tedy, nebo si to necham napsat uz ve stredu, az pujdu na kontrolu.
Tak i Cetrotide dnes pichnuto, ale musela jsem se premlouvat, jsem asi vetsi srab nez jsem si myslela.
@sonci82 máš můj obdiv, já si si za ten rok a půl nedokázala píchnout ani jednu injekci. Naštěstí to s přehledem dává můj přítel
jsem hrozná hajsinka ![]()
@koblizeq to sme na tom stejne.ja sem si taky nepichla ani jednou.vzdy pichal manzel a rikal, aspon nejak si zapicham ![]()
Ahoj, včera jsem byla poprvé v centru a domluvili jsme se, že zkusíme příští měsíc inseminaci. Moc tomu nevěřím, mám endometriózu 1 stupně. Chtěla jsem se zeptat jak to je, když by mi vyšla ovulace třeba na víkend? v pátek by bylo ještě brzo a v pondělí už může být pozdě