Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 Jojo,pichala jsem 2 Ovitrely.Prsa jsem mela pri stimulaci strasne citlivy, to bylo fakt pekelny, ted uz lepsi. Nechci te strasit, ale radi davaj po OPU Clexan…ale asi jak u koho, ja ho mam… ![]()
@Hanka_S_V Zitra drzim palce, at se folik vyviji jak ma pred iui ![]()
@sonci82 na redeni krve, prece je to ivf rizikovy stran trombozy…
@Zikynka a to ti dali až pak? O tom se vůbec nezminoval. A na jak dlouho to máš jako?
@sonci82 Dal mi ho po odberu.ale jak rikam, nemusi to mit kazdy? Pri prvnim ivf jsem ho mela docela dlouho, ale uz fakt nevim…
@Jiřinkka no paráda
Holky, vy fakt víte, jak potěšit
Jsem se radovala, že budu mít po injekcích
![]()
Manžel si šel lehnout a já tu musím čekat, tak jsem si zapla aspoń comp. V telce nic nedávaj, samá volební debata…
Holky tak folikul za dva dny poporostl jen o pul cm
na inseminaci pujdem ve stredu a bud doroste, nebo holt z toho tenhle cyklus nic nebude.
@Hanka_S_V A to je malo jako? Naposledy jsi psala, ze mel 14 mm a ted uz ma celkem skoro 2 cm…To nechapu ![]()
@Hanka_S_V
ahoj, před IUI se nedává něco na podporu ovulace a prasknutí? Mě čeká první IUI, mám přijít 13 DC na ultrazvuk a partner má být připraven, kdyby už folikuly byly narostlé
@Hanka_S_V Jakoze nechapu, proc je to malo? Kazdopadne nezoufej a ver, ze to bude dobre ![]()
@Zikynka jee ja myslela pul mm, ted ma 14.5.
@Kat80 jo dava, ale kdyz neni jistota ze doroste, tak mi to pichnou az ten den.
@Hanka_S_V takže když by zjistili, že ten 13 DC jsou ještě malé, tak mi něco píchnou?