Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 ja kdyz jsem tam byla v patek, tak tam taky bylo hodne nemek.
@sonci82 nn nebyla, ve ctvrtek si jedu pro injekce a na ultrazvuk, o vikendu to mam dostat, tak zacnu pichat, uz aby to bylo…na jednu stranu mam strach a na druhou se tesim, ze uz se neco bude dit a bude vetsi sance na mimco, kdyz IUI 3× nevyslo…jinak ja kdyz byla v lednu na laparce a probudili me po narkoze, tak jsem bulila, asi tim jak jsem litostiva, tak mam obavy, aby se to neopakovalo
me kdyz anesteziolozka napichovala zilu, tak napichla vacek, pak jsem mela ruku od krve a musela hledat jinou zilu…drzim moc palecky at ti vse dobre dopadne a dekuju moc za info ![]()
@Zikynka nebud smutná, důležitý je jedno kvalitní embryjko
ale chápu tě. My neznalý při prvním ivf loni v červnu. Měli jsme 15 vajíček, 12 oplodnili…My hroznou radost a sprcha přišla když sme přišli 5.den na ET, tak bylo jen jedno embryo…musíš jim věřit ????
@Zikynka taky mam odsavacku elektrickou… rucne bych to asi nedala ![]()
@Hanka_S_V ze zacatku jsem vubec nemohla kojit (mala byla na kysliku, zloutenka,…) a kdyz mi ji po x hodinach prinesli, mleko nebylo, tak laktaci jsem si rozjela prave odsavackou… a byla jsem rada, ze i kdyz ma zloutenku, alespon neco vypije z lahve. A nyni uz pije z prsu, ale aby v noci spinkala a chvili nechtela prso (kojim dost casto), tak davame lahev s odstrikem a trochu se alespon vyspime. Stejne kazdy den od 3 do cca 4:30 ma vyspano a zlobi nas ![]()
@Lussyy a tebe poslali na laparku v natalartu? Me nabidly hycosy, ale chci se na tu laparku taky zeptat.
@Aniga aha to jo. Ja prave se ptala proto, ze nocni kojeni je hodne dulezite pro tvorbu mleka, ale kdyz vstava tak brzo, tak to se da brat taky jako nocni. Syn uz ma tri roky a minuly tyden vstaval cely v pet
desim se soupani casu.
@Hanka_S_V nn,na laparku me poslal gyndar, kdyz jsem rekla, ze uz dva roky zkousime a nic, tak mi dal rovnou termin a pritele jsem objednavala na spermio…tam mi bylo taky receno, kdyz si nas doktor zavolal, at na laparku jdu a pak se uvidi co dal…jinak ja mela vse ok, spermio bylo horsi horsi, tak pritel zobal vitaminy…pak kdyz jsme byli na IUI, tak mi dr. rikal, ze spermio pritele celkem dobry, ale stejne se nepovedlo…tak snad se povede ivf a dockame se mimiska ![]()
Holky, ranní vstávání s dětma je mazec
Malej míval období, kdy třeba nespal od jedny do tří…kolem roka… Pak období, kdy ráno vstával v 5…teď je mu 8 a vstává po šestý, když se žádati tak po sedmý. Jen u babiček spí někdy i do osmi
Ale tak je zvyklý chodit brzo spát, při škole v 8 a ó víkendu tak nejdýl v 9.
Tak máme 1 embryo…uvidí se zdá vydrží do zítra…a taky jestli se u ostatních nestane zázrak…transfer by byl v úterý…uvidím co zítra se dozvím…
@sonci82 drzim palce at vydrzi, snad to bude ten spravny bojovnik
jinak holky, jak dlouho jste pred ivf stimulovaly?
@Lussyy já měla Gonal 8 dni..6.,7.,8.den i Cetrotide a 9.den 2 balení Ovitrelle
@sonci82 no to jsem na to zvedava, me zatim dr. rikal, ze si sebou mam vzit zatim ve ctvrtek 1500 kc a pak se uvidi…
@Lussyy Ahoj
Ja mela dlouhy protokol, takze jsem nejdriv pichala 14 dni Decapeptyl a pak k tomu jeste 10 dni Gonal. Na konec Ovitrele.
@sonci82 Drzim vsechny palce, aby to bylo osudove embryjko! Ostatni to muzou jeste dohnat ![]()