NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
20.10.17 13:19

@Kat80 ne, pregnyl se píchá až kolem 20 mm, po něm pak dojde k ovulaci za cca 36 hodin. Když jsou malé tak nemá cenu ho píchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
20.10.17 13:23

@Hanka_S_V vím, měla jsem ho dvakrát, ale k tomu jsem měla clostylbegyt. Mě spíš zajímá, když teď půjdu 13 DC na ultrazvuk a budou malé, tak asi nemá význam IUI dělat, myslela jsem, že taky dostanu něco na podporu a pak IUI, ale úplně jsem se zapomněla zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.10.17 13:29

Holky, tak zatim nam drzi 7 embryek :dance: Mame prodlouzenou kultivaci, tak doufam, ze jich do pondelka co nejvic vydrzi…a taky mam nervy na pochodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.10.17 13:33

@Hanka_S_V Aha…treba se jeste zmotori folik jeden. Co horsiho se muze stat, nez se se to o jeden mesic posune? Vy na to extra nejak spechate? Chapu ale, ze uz se clovek tesi, ze se bude neco dit a ted tohle, to je vzdycky cara pres rozpocet. Nebuj a vydrz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.10.17 15:56

@Zikynka uz to melo byt treti a posledni. Clostilbegyt nemuzu brat dlouhodobe, ted ho na par mesicu vysadim a zkusime zkontrolovat pruchodnost. Pak asi jeste jedno iui a pak ivf…
@Kat80 oni si te pozvou jeste za tyden a kdyz nic neporoste, tak ti clostil priste napisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
20.10.17 18:28

@Zikynka ty jo, to máš dobrý počet, tak tfuj tfuj…

Já dneska litala sem a tam, a už jsem doma, malý u babi a pohoda. Čekám na muze, půjdem volit a budem pak na něco koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.10.17 18:41

@sonci82 a zítra te čeká odběr?
Já dnes byla na kontrole, na už viděla cca 12 foliku, v pondělí další kontrola a ve čtvrtek asi odběr…nerviky pracuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.10.17 18:52

@Zikynka drzim palce, to je hezky pocet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
20.10.17 19:34

@koblizeq tak držím palečky, ať pěkně rostou! Jojo, zítra odběr…mám drobet Nerva no

@Hanka_S_V tak snad se tento měsíc zadari :) pak už teda ivf, pripadne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.10.17 20:03

@sonci82 no nevím, spíš se bojím že folikul nevyroste, sice mi rostli vždycky pomalu, ale ne tolik, je to divný tenhle měsíc. Ivf kdyžtak pak na jaře, do práce se vracím v prosinci, tak až pak zvládnem něco našetřit. Teď se zkusí průchodnost a pak kdyžtak ještě jedno iui před ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
20.10.17 20:34

@Hanka_S_V nejhorsi u toho iui je ta ztrata casu, ze chodit tam jeden den, druhy…ja ani nevim, kolik jsem mela folik na iui… a radsi jsme zvolili rovnou ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.10.17 20:46

@sonci82 tak ono na ivf taky musíš jezdit několikrát na kontrolní utz ne? Kdybych věděla jak se to potáhne, tak asi do ivf taky jdem hned. ono když spočteš to dojíždění a to co jsme vždycky navíc ještě utratili na nákupech, tak by za to to ivf taky bylo. ale když první dítě šlo i bez caru, tak jsem myslela, že iui bude stačit :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.10.17 20:49

@sonci82 At Ti to zitra vsechno dobre probehne a mas pekna a kvalitni vajucha ;)
@koblizeq Pekny pocet! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
20.10.17 20:50

@Hanka_S_V proc jedno dite jde v pohode a druhy ne, vid? :( Ja s ex tenkrat taky zkousela druhy a po 5ti mes nic, ale pak jsme stejne sli od sebe, tak jeste ze se nepovedlo :D

Muj bratranek se zenou byli na 2 iui a vzdy jim to vyslo…asi zazrak, protoze moc lidi neznam, co se jim iui povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.10.17 20:52

@Hanka_S_V Dekuju! Ono si clovek nevybere…vse je to tu na dlouhou trat, zvlast, kdyz to nevyjde hned na poprve a jeste se to treba nejak zkomplikuje(znam ze svy zkusenosti) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí