Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zikynka se to lepsi
pres den se snazim kojit, v noci a na noc dostava Anicka odstrikane mleko, aby byla hezky napapana a spinkala
…ale to odsrikavani mne hrozne zdrzuje, to bych chtela nejak odbourat.
@Aniga Ja mela elektrickou odsavacku a s ni to pekne odsejpalo
Ale fajn je, ze ma matersky mliko a je fuk, jestli z prsu nebo flasky ![]()
Holky, nesla jste nektera na ivf v prosinci? premyslim, kdy jit. nekdy v listopadu pujdeme na spermiogram a pak se uvidi, jestli budou spermie, tak by sme sli do ivf, ale uz by sme nestihli jit v listopadu, ale az v prosinci.tak jestli tam maji od vanoc do novyho roku zavreno nebo jak to maji
@Jiřinkka Minuly rok jsme meli jit na prelomu prosince a ledna na KET a prave meli prvni tyden v lednu zavrenouzavrenou laborator kvuli kontrolam ze SUKLu. Takze jsme museli odlozit. Ordinace asi fungovaly, ale to nevim jiste.
@Zikynka co tak koukam, tak bych mela mit ovulaci okolo 28.12.coz pak asi nestihneme vlozeni. uvidime az tam pojedeme a budeme se domlouvat
@Zikynka máme všechny vyšetření a na nic nepřišli…tak uvidíme..a jak se vyvíjí embryjka? Volala si tam?
@Aniga a proc v noci nekojis? to jsem nejak prehledla, jestlis to psala ![]()
@sonci82 tak to mas za sebou
a jak se citis? Jak to probihalo? Taky me to pristi mesic ceka ![]()
Holky, tak mame 2 ukazkova embrya, ostatni jsou trochu zpozdena
Jsem. z toho trochu smutna. Navic na transfer jdu v pondeli v 7 rano, to mi asi zabije.Maj tak strasne vykonu, ze to jinak nedaj. ![]()
@sonci82 To je jeste lepsi, nez byl pocet na sonu! Supeeer!
At bobci pekne prosperujou!
@Zikynka ty jo, v sedm ráno? No pěkný…my budem mít úterý nebo čtvrtek…
Jako my tam byly na pokoji 4,chlapi tam taky byli…akorát ty tři byly zřejmě na ET…jsem tam pochopila. A pak i ona jeenoluzaky byly plné, tam byly Němky.
@Lussyy a tys na tom ještě nebyla? Jo docela dobrý to je. Bohužel mám asi blbě žíly a anesteziolozce nesla napíchnout, tak to mám na 2×, celá ruka mi bolí
Jsem tam ležela a pořád čekala, kdy jako usnu a pak ani nevím, že jsem usnula…jen pak vím, že říkala, vstáváme, už to máte za sebou a že si mám sednout a obout do pantoflí a pak ani nevím, že jsem došla a Lehla do postele…manžel mi říkal, že jsem se furt tlemila…a tak hodinu mi trvalo, než jsem se probrala, jsem furt ležela a zavřený oči…jen jedna holka tam sebou měla chlapecka, tak ani ne dvouletyho, tak sice byl hodny, jen ona byla ujecenejsi…
a vím, že ta tam byla s náma v červenci i na iui ![]()