Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 tak jeste 2 dni pockej a pak jim zavolej, ze ti to meska, tehotensky test negativni, jestli teda mas cekat, nebo jit na vyvolavacku..nebo co ![]()
@romik0013 tak už
takže tam můžu zavolat, že od zítra si budu píchat ![]()
A to jsem byla rano s malym u doktorky, tak mam napsane OČR a budem doma aspon. To budu muset teda v nedeli na kontrolu do Natu. A jeste zavolam segre, ze zitra si prijedu pichnout k ni ![]()
@sonci82 tak to v tom pojedem spolu:) já s gonalem začínám v neděli:)
Ahoj holky, tak dnes jsem po kontrole. Malý byl pořád o týden větší a dnes na kontrole byl o týden menší. Ale prý je to v pohodě. Mrňousek má 1460g(30+4tt) a hlavičkou už je dolů. Jinak placenta je pořád hodně nízko. Ale naštěstí to není vcestne lůžko je 10mm od vnitřní branky. Takže mám klidovy režim.
@Mako17 tak to je dobre
ja dnes taky byla a docela jsem v soku
mala je o tyden napred a ma 2050gramu
32+0..neni to moc??
@romik0013 neboj není. Mě teď doktor řekl, že jsou to pořád jen tabulky. Taky jsem byla v šoku
hlavní je, že morfologie je v pořádku! Dnes mi PA říkala, že USG je vlastně jen porovnani s odchylkou 15-20%… a kdy ti vlastně začíná ten porodní kurz? Teď už někdy by měl ne?
@Mako17 jojo,uz chodim, v piatok 3 hodina
aspon se neco dovim, treba jak rozeznam poslicky od kontrakci
a maj tam k dispozicii docela dost tlmicich oblbovaku
tak se tesimaz se sjedu ![]()
Manzela nakonec sebou neberu..podle mne se tam teda chlapi moc nedovi, je to vse o porodu, oni stejne rodit nebudou
a kdyz vidim jsk to tam ty chlapi nebavi, nebudu ho tam tahat..ja mu kdyztak pak dam instrukce ![]()
Pekne vám ty dětičky rostou ![]()
Ono stejně u porodu ten chlap pořádně neví, co má dělat…ten můj tvrdí, že se bude koukat, jak poleze hlavička
hahaha Ten omdliva i když mu berou krev, ale že prý cizí krev mu nevadí:) Tak za pár hodin budu píchat
Bože, mazec…jsem si myslela, že mě tohle nikdy nepotkaa
@romik0013 já taky chodila sama
A všichni tam ty manžele…Takže je to dobré jo? Tak se to evidentně zlepšilo ![]()
@sonci82 taky ti to uteklo. Párkrát pichnes do břicha a šup na odběry. Teď už to bude rychlé.