NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
7.10.17 12:49

@Aniga nic si z toho nedělej a hlavně se nenervuj. Já odcházela s malým z porodnice úplně bez mléka a první cesta byla do lékárny pro umělé. Krmila jsem přes strikacku a pořád se snažila. Malej nechtěl pít, hned u prsu usnul. Prolevala jsem se kojicim čajem a carem, nahrivala a dělala všechno možné. Mléko se mi udělalo až osmý den! A malej stejně nechtěl a spal. Vyfasovala jsem váhu a nakojila, zvážila a dokrmila umělým. Byla jsem z toho psychicky úplně vyřízena. Připadala jsem si totálně neschopná. Pak jsem dostala zánět a antibiotika, a to byla poslední kapka. Takhle jsem to vydržela 2,5 měsíce. Pak už jen umělé. A čímž jsem se fakt špatně smirovala. Asi hormony :jazyk: A závěr? Než zase takové peklo, tak tu láhev a umělé vytáhnu hned. Opravdu nejsem horší maminka než ta, která koji rok. Jen tenkrát jsem to neviděla a vytvářela na sebe tlak a nebyla jsem v pohodě a to se odrazilo na malým. Lepší být v klidu a usměvavá s um než vystresovana pokousejici se kojit. Tak se drž a nedělej si z toho hlavu. Buď se to rozjede a budeš kojit a nebo ne, ale rozhodně to není žádná tragédie ;) držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.10.17 13:08

@Mako17 souhlasim. Jsem pro kojeni, ale ne za kazdou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
7.10.17 21:15

@Aniga wau, moc gratuluju, to jsi mela teda rychlovku… ja měla dlouhých 15hod. a kdo Tě rodil? JInak mala je krasna, uzivej si to a preju zdravi obema a at vam mala dela jen radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
7.10.17 21:18

Jee, koukam, ze maji holky temer stejne porodni miry, Adelka mela 51cm a 3220g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
8.10.17 07:10

Kojení není všechno, takže pokud ti to nepůjde, neves hlavu ;)
Já vím sama, jak je to náročný, hlavně ty první dny v porodce, při kazdym přisátí mi tekly slzy, bradavky rozpraskaný.. :( nakonec jsem malého 6 měsíců jen kojila a v deseti jsem pak přestala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
8.10.17 07:11

No a já tu pořád čekám na MS, už jsem 30dc…kdyžtak zítra testuju…už nemám Nerva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
8.10.17 20:09

Nevydržela jsem a testovala a sněhobílo…asi jsem nervní z toho píchání a proto ms nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.10.17 10:01

Holky byla jste nektera na Hycosy? Jak to probihalo a kolik jste doplacely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
9.10.17 20:06

@sonci82 už dorazila?
@Hanka_S_V já byla na laparoskopii a to se dalo zvládnout v pohodě!!! Mám dvě kamarádky, jedná na hycosy byla a v pohodě to zvládla. Druhá řekla, že nikdy víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
9.10.17 20:12

@koblizeq stále čekám a čekám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.10.17 20:18

@koblizeq no co tak procitam ty diskuze se zkusenostmi, tak se asi zkusim zeptat ns tu laparoskopii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
9.10.17 20:25

@Hanka_S_V takze iui se nepovedlo? :(

Holky a jak bych dlouho mela cekat, nez prijde ms, kdyz si mam zacit pichat, nebo je to jedno? Nebo mam pockat, az bude treba tyden zpozdeni? Dekuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.10.17 20:36

@Hanka_S_V ani nevim co to je :nevim: @sonci82 a co mas zacit pichat? Na ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.10.17 20:39

@sonci82 ne, jeste zkusime treti a pak tu pruchodnost, at vime jestli ma cenu zkouset to dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
9.10.17 21:16

@romik0013 jj,mám doma Gonal a čekám na menses, abych začla pak druhý den ms píchat. Ale mám už 4 dny zpoždění. Ale možná to bude nervama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí