Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik já vím na penězích nám nezáleží počítaly jsme s tím že to něco stát bude hlavně aby nám pomohly.
@KristýnaTyna1 Ahojky, v kvetnu to bude treti rok… Bohuzel v sobotu jsem mela 5 embriek a v nedeli uz prezilo jen jedno.. Takze dnes mi zavedli toho jednoho bojovnika ![]()
@KristýnaTyna1 pocitej 20 tisic+3 za leky. Ale nakonec muzes platit mnohem min jako ja
![]()
@Safrik no tak doufám že to bude úspěšný pokus a že ten mrňous se nedá a probojuje se az do cíle 😊
@KristýnaTyna1 Rokyta. A k jinymu bych nesla, je uzasnej. Jak mluvi, furt se usmiva, jeden z mala doktoru kvuli kterym sem se tam i tesila
@KristýnaTyna1 Nepreju si nic jinyho, a kdyz to nevzdal tam, tak ted uz vim ze to zvladne
![]()
@Safrik určitě moc děkuji za info. Mě šlo hlavně o to jak se co může platit aby jsme nechodily s 20 000 v kapse 😂
@KristýnaTyna1 nene, on ti rekne dopredu kolik bude chtit za leky a po embriotransferu zaplatis za to co si vyuzila. Preju uspesne ivf! Stoji ta cesta za to ![]()
@Safrik také jsem slyšela chválu na dr. Rokytu. No my zatím z druhé návštěvy jsme spokojený i s dr. Bouše no uvidíme co nás bude čekat při další návštěvě s vysledkami z genetiky. Přesně tak ten mrnousek to zvládne 😊 😊 😊
@Safrik děkuji i tobě přeji ty krásné dvě čárky na TT a určitě dej vědět že se zadarilo at me má co hnát dopředu 😊
Ahoj holky někdy v půlce roku nás čeká ivf chtěla bych se zeptat na postup ivf mám z toho hrozný strach největší strach mám z odběru a narkozy děkuji
@martina258 ahoj, bohuzel ten odber vajicek je na tom vsem to nejhorsi.
@Safrik je mi jasné že po tom odběru bude nějaká bolest protože to vlastně z těla odtrhavaji ale jak to všechno postupuje?
@martina258 no nic neodtrhavaji, injekci vajicka odsaji. A ano po tom zakroku je bricho dost citit. Zacnes pichat hormony, ja pichala 8 dni. Mezi tim jsem byla dvakrat na ultrazvuku. Na poslednim ult ti rekne kdy bude odber vajicek. Ten den prijdes na lacno a na pokoji budes cekat nez pro tebe přijde. Pujdes na sal uspi te, vezmou vajicka, vzbudi te a odvedou na pokoj. Tak dve hodiny odpocivas a pak jdes domu, nasledujici dny si tam volas a rikaji ti jak si miminka vedou, jak se vyvyji atd.. 3 nebo 5 den po odberu te ceka ET-embryotransfer, daj ti tam embrijko, to nebo li ani o tom nevis, je to jak klasicky vysetreni u gymdare. Preju hodne štěstí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.