Náušnice a tělocvik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.12.18 18:54

Neoficiální zdůvodnění, které se mi doneslo (protože jsem se pochopitelně doptávala, proč nevadí že syn náušnice dva roky na tělocvik měl, stejně jako ostatní ve třídě, a najednou to třetí rok vadí), že loni měl někdo na tělocviku nějaký vážný (naprosto nesouvisející) úraz, a tak teď radši škola plní všechno na 120%, protože tam byly nějaké nedostatky. To je fakt řešení :-(

• Citovat
  • Upravit
37131
29.12.18 18:54
@krukynka píše:
Po tejpu lepidlo nezůstane, je dělané pro lepení na kůži

Zůstane, náplast je taky dělaná na lepení na kůži. Já si tejpuju záda a pak mám co dělat to smýt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.12.18 18:57
@Anonymní píše:
Neoficiální zdůvodnění, které se mi doneslo (protože jsem se pochopitelně doptávala, proč nevadí že syn náušnice dva roky na tělocvik měl, stejně jako ostatní ve třídě, a najednou to třetí rok vadí), že loni měl někdo na tělocviku nějaký vážný (naprosto nesouvisející) úraz, a tak teď radši škola plní všechno na 120%, protože tam byly nějaké nedostatky. To je fakt řešení :-(

Tak ať zruší tělocvik a nikomu se nic nestane :zed: Nebo rovnou zavřou školu aby náhodou někdo neupadl na chodbě :roll: no prostě nesundala, ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.12.18 18:58

Pořídila bych klasické náušnice na šroub nebo zapínání vzadu a na ty dva dny sundavala. Holt je to jednou pravidlo, tak bych ho respektovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.12.18 18:58

U dcery ve škole se toto nezmiňovalo. Asi bych s tím nesouhlasila a napsala bych papír o mé zodpovědnosti a ponechání náušnic v uchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 19:01

@Tichošlápek zrovna pro kluky ten výběr náušnic až tak velký není, jsme rádi že má takové, co se mu líbí, neřešíme žádné alergie na materiál apod… asi to znáte od dětí taky…

• Citovat
  • Upravit
21311
29.12.18 19:03
@Anonymní píše:
@Tichošlápek zrovna pro kluky ten výběr náušnic až tak velký není, jsme rádi že má takové, co se mu líbí, neřešíme žádné alergie na materiál apod… asi to znáte od dětí taky…

Neznám, moji kluci náušnice nenosí ;) ale zkusila bych proste volit rozumný přístup. Az pak jednou bude ve škole skutečný problém, tak ať nejste zapsaní jako potiziste. Byť chápu, ze je to nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 19:06

@Tichošlápek myslela jsem třeba od holek ;-) Diskuzí o hnisání po některých materiálech je tu hromada, my do nich radši investovali víc, aby vydržely aspoň do 10-12 let jak velikostí, tak materiálem, takže měnit je za nějaké jiné kvůli ředitelce se nám teď fakt nechce…

Zkusíme nějaké to prohlášení, díky za tip, jak říkám, nelíbilo se to z rodičů nikomu, takže to není jen o tom, že bych dělala nějakou bouři ve sklenici vody…

• Citovat
  • Upravit
3155
29.12.18 19:21

U nás se náušnice musely sundávat i na střední. Nebo zalepit náplastí. Já na tom nevidím nic spekulativního. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.12.18 19:23
@Petula306 píše:
U nás se náušnice musely sundávat i na střední. Nebo zalepit náplastí. Já na tom nevidím nic spekulativního. :nevim:

Na střední je asi nemáš zamčený od zlatníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 19:23

@Petula306 dobře, ale jaké jste sundávali na střední? my na střední nosily všemožné barevné kruhy, měli v uších x dírek, …

Tady se bavíme o prvňačce a třeťákovi, dětských náušnicích co se zapínají zepředu… nadto celkem běžně „utažených“ tak, aby se jen tak nerozeply a neztratily. Taky s nima ty děti tráví mnoho let od plavání po kroužky a spánek, jen tak by se rozepnout prostě neměly.

Jako dospělí si taky sundáváme náušnice na noc, a děti s nimi normálně spí…

• Citovat
  • Upravit
30408
29.12.18 19:25
@vokishka píše:
Je to pochopitelné a platí to všude, jen se to většinou nedodržuje. Dokud nedojde k nějakému úrazu. Zkuste přelepit na tělocvik náplastí.

Takový nesmysl rozhodně není ani pochopitelný a ani neplatí všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
29.12.18 19:25

Já měla donedávna zlaté a zamčené od zlatníka a to chodím na střední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.12.18 19:27
@Jeanny21 píše:
Já měla donedávna zlaté a zamčené od zlatníka a to chodím na střední

A taky sis je musela sundavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
29.12.18 19:28

To já nevím jak se zamykají náušnice u zlatníka. Takže do toho asi mluvit nemohu. Mě se u miminek náušnice nelíbí a pro staršíh bych koupila třeba nějaké pěkné stříbrné a spoléhala, že je neztratí a když tak se nezblázním. Ale asi je to tím, že mě se ty dětské náušnice nelíbí, tak bych je pro své dítě nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin