Naušničky - nastřelit či propíchnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
22.7.11 19:35

Nastřelovali jsme a nelituju. Nehnisalo to, nebolelo to. Brečela pak jen půl minuty a to spíš z leknutí bych řekla.

• Citovat
  • Upravit
588
22.7.11 20:30

za ě teda nastřelit! Jsem zdr.sestra a už jsem se několik uší napíchala a u takhle malých dětí se mi opravdu osvědčilo nastřelení naušnic. terezce sem je nechala nastřelit přesně ve 3.měsících a musím říct,že ani nezabrečela a jak je to rychle udělané,tak opravdu o něčem pomalu nevěděla.Takže mohu jen doporučit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.7.11 15:28

Ahojky, naší malé její pediatr ve čtyřech měsících náušničky nastřelil, říkal, že je to šetrnější a méně bolestivé. Náušničky jsme si mohli vybrat, měla je asi 4 měsíce ( jsou jen dočasné) a pak jsme jí koupili malé zlaté kuličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.7.11 15:41
Michaelakkk píše:
kattkka píše:
Holky co nechali nastrelit zadny problem co nechali promichnout tak silene.Hnisani jedna vys a jedna niz.Proste hruza.
No tak to to ta doktorka neuměla a ne každá doktorka to umí. Lidé co pracují v piercingových salonech jsou na toto školení, enní to jen tak někdo! Kdyby se to nechalo propíchnout v salonu, kde jsou také sterilní podmínky! bylo by to bezbolestně rychle a tuším že maximálně za 200kč s vlastní naušnicí. :-)

Já myslím, že píchnutí je taky ok, ted druhé dceři jsme nechala náušnici píchnout, u nás to žádný doktor nenastřeluje a je to v pořádku…První dceři jsme dala také píchnout a náušnice jsme museli vyndat.....Takže myslím, že to není tím, že jsme nenechali nastřelit, ale kožař mi řekl, že to byla alergická reakce.

• Citovat
  • Upravit
25
25.7.11 14:36

Já jsem nechala nastřelovat a byla jsem moc spokojená, za minutu bylo po všem, i po pláči, spíš plakala z toho, že jsem ji držela hlavičku…Ale pro mě osobně je to lepší, nedovedu si představit to píchání jehlou…brrrr :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
25.7.11 17:34
Jocelyn píše:
Já jsem nechala nastřelovat a byla jsem moc spokojená, za minutu bylo po všem, i po pláči, spíš plakala z toho, že jsem ji držela hlavičku…Ale pro mě osobně je to lepší, nedovedu si představit to píchání jehlou…brrrr :dance:

Jsem pro nastřelení. My nechávali malé naušničky píchat, protože tady není nikdo, kdo nastřeluje. Malá plakala a hodně, já i můj jsme trpěli s ní. Tekla jí dost krev a jedno ouško hnísalo. Čistila jsem několikrát denně a natírala framykoinem. Za 14 dní byly ouška v pořádku. Ale i tak jsem pro nastřelení, je to šetrnější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure