Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
za ě teda nastřelit! Jsem zdr.sestra a už jsem se několik uší napíchala a u takhle malých dětí se mi opravdu osvědčilo nastřelení naušnic. terezce sem je nechala nastřelit přesně ve 3.měsících a musím říct,že ani nezabrečela a jak je to rychle udělané,tak opravdu o něčem pomalu nevěděla.Takže mohu jen doporučit:-)
Ahojky, naší malé její pediatr ve čtyřech měsících náušničky nastřelil, říkal, že je to šetrnější a méně bolestivé. Náušničky jsme si mohli vybrat, měla je asi 4 měsíce ( jsou jen dočasné) a pak jsme jí koupili malé zlaté kuličky.
Michaelakkk píše:kattkka píše:No tak to to ta doktorka neuměla a ne každá doktorka to umí. Lidé co pracují v piercingových salonech jsou na toto školení, enní to jen tak někdo! Kdyby se to nechalo propíchnout v salonu, kde jsou také sterilní podmínky! bylo by to bezbolestně rychle a tuším že maximálně za 200kč s vlastní naušnicí.
Holky co nechali nastrelit zadny problem co nechali promichnout tak silene.Hnisani jedna vys a jedna niz.Proste hruza.
Já myslím, že píchnutí je taky ok, ted druhé dceři jsme nechala náušnici píchnout, u nás to žádný doktor nenastřeluje a je to v pořádku…První dceři jsme dala také píchnout a náušnice jsme museli vyndat.....Takže myslím, že to není tím, že jsme nenechali nastřelit, ale kožař mi řekl, že to byla alergická reakce.
Já jsem nechala nastřelovat a byla jsem moc spokojená, za minutu bylo po všem, i po pláči, spíš plakala z toho, že jsem ji držela hlavičku…Ale pro mě osobně je to lepší, nedovedu si představit to píchání jehlou…brrrr ![]()
Jocelyn píše:
Já jsem nechala nastřelovat a byla jsem moc spokojená, za minutu bylo po všem, i po pláči, spíš plakala z toho, že jsem ji držela hlavičku…Ale pro mě osobně je to lepší, nedovedu si představit to píchání jehlou…brrrr
Jsem pro nastřelení. My nechávali malé naušničky píchat, protože tady není nikdo, kdo nastřeluje. Malá plakala a hodně, já i můj jsme trpěli s ní. Tekla jí dost krev a jedno ouško hnísalo. Čistila jsem několikrát denně a natírala framykoinem. Za 14 dní byly ouška v pořádku. Ale i tak jsem pro nastřelení, je to šetrnější.
Nastřelovali jsme a nelituju. Nehnisalo to, nebolelo to. Brečela pak jen půl minuty a to spíš z leknutí bych řekla.