Návleky na nožičky

954
3.5.10 13:38

Návleky na nožičky

Prosím o radu, kdo používáte návleky. Objednala jsem návleky Design Socks - údajně mají být použitelné od narození do deseti let. Ale Adélce je šest měsíců a je po nich otlačená na stehýnkách a to nějak extra stehýnkovatá není :-)
Co do funkce se mi líbí moc, zvlášť teď v tomhle měnícím se počasí je vozívám všude s sebou a navlíkám a svlíkám, ale s tím otlačením si nevím rady. Máte to taky? Nebo je to jen problém téhle levnější značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1214
3.5.10 13:43

Ahoj, my máme Babylegs a je to stejné, pokud jí návleky vytáhnu až do půli stehýnek. Když je ale nechám lehce nad koleny, tak je to v pohodě.
A to je dcerka poměrně hubeňour.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.5.10 13:51

Mame oboje, a musim rict, ze ty drazsi Babylegs jsou znatelne mekci, elasticejsi, Des.socks jsem pak pouzivala jen po kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
3.5.10 14:07

Já mám doma cvaldu, 9 kg v 6,5 měsících, nohy jak sumo zápasní a nejsou mu žádné návleky. Dávám je těsně nad kolínka, trochu to má otlačené stejně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10170
3.5.10 14:26

Tak design Sock nás tlačily taky. Teď mám návleky Alice (http://www.branakdetem.cz/…ky-alice.htm) A ty jsou krásně měkoučké a netlačí. Ale zase jsou kratší, na délku mají 22cm. Na mimčo OK, ale pro větší děti už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
3.5.10 14:32
Achdarek píše:
Tak design Sock nás tlačily taky. Teď mám návleky Alice (http://www.branakdetem.cz/…ky-alice.htm) A ty jsou krásně měkoučké a netlačí. Ale zase jsou kratší, na délku mají 22cm. Na mimčo OK, ale pro větší děti už ne.

bezva, koupím.
Náhodou něco slabšího na jaro a léto by nebylo? Přeci jen na jaro ¨vypadají už dost teple a na podzim bude klukovi už přes rok a asi budou krátké. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10170
3.5.10 15:27
neczuz píše:
Achdarek píše:
Tak design Sock nás tlačily taky. Teď mám návleky Alice (http://www.branakdetem.cz/…ky-alice.htm) A ty jsou krásně měkoučké a netlačí. Ale zase jsou kratší, na délku mají 22cm. Na mimčo OK, ale pro větší děti už ne.
bezva, koupím.
Náhodou něco slabšího na jaro a léto by nebylo? Přeci jen na jaro ¨vypadají už dost teple a na podzim bude klukovi už přes rok a asi budou krátké. :nevim:

Jsou vlněné. Vlna v létě chladí, v zimě hřeje. Mám je od ledna. Takže také ještě nevím, jak budou v létě fungovat. Ale myslím si, že to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
4.5.10 12:10

Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama. Budu je dávat Aduš jen nad kolínka. Achdarku díky za tip na Alici, to vypadá slibně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.5.10 12:15
Achdarek píše:
Jsou vlněné. Vlna v létě chladí, v zimě hřeje. Mám je od ledna. Takže také ještě nevím, jak budou v létě fungovat. Ale myslím si, že to bude OK.

No, já tomu až zas tak nevěřím. Prostě když je horko tak si vlněný svetr nevemu, za to bavlněné triko jo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4