Návrat k plenkám?

50
25.9.15 09:21

návrat k plenkam?

Zkušené maminky prosím o radu. Dcera 20mesicu je asi uz 10 dni bez plenky ve smyslu, ze si říká, když potřebuje curat nebo kakat.Na spaní plenu ma.Ted z ničeho nic uz druhý den si přestala říkat včas a je vždy uz pozdě… Dám ji rano na nocnik, nevycura se, tak se prevleknem a za 2minuty se pocura. Nevim, jestli je to schválně… Je to běžné chování? Nechce se mi vracet k pline. Nemocná není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7552
25.9.15 09:30

@kacuch já bych setrvala a byla rázná. ono to půjde však se teprve učí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.15 09:30

Naší je 23.měs. a teď máme taky podobný obdobý, když jsem to řekla v v příbuzenstvu tak mi bylo řečeno, že je ještě malá, že se to naučí.

• Citovat
  • Upravit
4367
25.9.15 09:48

Připravila bych hodně oblečení na výměnu a k plenkám bych se nevracela. Ono to nebude ze dne na den, bude ještě pár nehod, ale srovná se to ;) Plena by byl krok zpět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.15 09:51

@kacuch je to normální. Mohla takhle zareagovat na jakoukoliv změnu, nebo nemocná teprve bude. Vytrvej ;) ale hlavně se nezlobit, netrestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
25.9.15 10:30

Vydržet, nedělat krok zpátky :), i když to je o nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.9.15 11:08
@Halamka píše:
Připravila bych hodně oblečení na výměnu a k plenkám bych se nevracela. Ono to nebude ze dne na den, bude ještě pár nehod, ale srovná se to ;) Plena by byl krok zpět :kytka:

Tak můj starší syn se odplenkoval sám a ze dne na den to bylo. Nehody jen výjimečně, když byl třeba zabraný do hry. Ale přestala jsem si dělat iluze, že to tak snadno půjde i s tím druhým kouskem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
25.9.15 13:45

Ahoj, dcera ted 25 mesicu mela několik takových období. Bez plen byla od cca 20 měsíců, říkat si začala od cca 15 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze