Návrat k plenkám?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
návrat k plenkam?
Zkušené maminky prosím o radu. Dcera 20mesicu je asi uz 10 dni bez plenky ve smyslu, ze si říká, když potřebuje curat nebo kakat.Na spaní plenu ma.Ted z ničeho nic uz druhý den si přestala říkat včas a je vždy uz pozdě… Dám ji rano na nocnik, nevycura se, tak se prevleknem a za 2minuty se pocura. Nevim, jestli je to schválně… Je to běžné chování? Nechce se mi vracet k pline. Nemocná není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kacuch já bych setrvala a byla rázná. ono to půjde však se teprve učí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naší je 23.měs. a teď máme taky podobný obdobý, když jsem to řekla v v příbuzenstvu tak mi bylo řečeno, že je ještě malá, že se to naučí.
- Citovat
- Upravit
Připravila bych hodně oblečení na výměnu a k plenkám bych se nevracela. Ono to nebude ze dne na den, bude ještě pár nehod, ale srovná se to
Plena by byl krok zpět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacuch je to normální. Mohla takhle zareagovat na jakoukoliv změnu, nebo nemocná teprve bude. Vytrvej
ale hlavně se nezlobit, netrestat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka píše:
Připravila bych hodně oblečení na výměnu a k plenkám bych se nevracela. Ono to nebude ze dne na den, bude ještě pár nehod, ale srovná se toPlena by byl krok zpět
Tak můj starší syn se odplenkoval sám a ze dne na den to bylo. Nehody jen výjimečně, když byl třeba zabraný do hry. Ale přestala jsem si dělat iluze, že to tak snadno půjde i s tím druhým kouskem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dcera ted 25 mesicu mela několik takových období. Bez plen byla od cca 20 měsíců, říkat si začala od cca 15 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit