Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jedna známá je zdravotní sestra a říkala že tam přišla suverénní matka a dala ji vajíčko s dítětem na stůl ať se stará… Tak to sundala na zem a celou dobu vyšetření ho nechala řvát. U pokorných maminek, který se omluví, že nesehnali hlídání jim naopak ráda pomůže. Je to o komunikaci
Já teda s sebou nikdy dítě nebrala, přijde mi to blbé dát ho sestřičce ať se stará, většinou tam má další pacientku… není pro mě ale problém říct někomu z rodiny nebo některé kamarádce ať jdou se mnou, mám jich dost… ani jsem tam nikdy žádné dítě neviděla
Ja parkrat dite vzala. Ale jen na gyndu. Ono to jinam neni technicky mozne (schody).
Byl se mnou v ordinaci prikurtovany v kocare. Trochu rval, ale doktorka to vzala dobře. Jinak mam nastesti funkcni moji babicku. Pripadne obstarali moji rodice. Sem tam maji pokrokove detske koutky s hlidanim
Když nemám jinou možnost, beru děti všude, nikomu zatím nevadily, ale jsou oba hodní. Zabalila bych si nějakou svačinku, pár hraček, do telefonu pohádku a to by jí mělo na chvilku zabavit ![]()
Zalezi kam jdes, treba na gyndu malyho klidne vezmu, tam sestra ani neni v ordinaci a akorat papiruje vedle a malyho rada chvilku ohlida, je zvykla chodi jim tam hodne mamin s detma. Ale treba k zubari, kde sestra musi asistovat bych se radsi preobjednala, stejne tak k praktickymu, tam bych se zas bala, ze dite neco chytne v cekarne…
V kterym svete nejsou deti pro vetsinu lidi neco jako obtiznej hmyz? Chci souradnice, stehuju se
![]()
@Rive děti jsem sebou nikdy nebrala. Měla jsem jich více, vůbec by to nešlo… Navíc by mohly i někde něco chytit
.
Ja je beru všude. Batole a deset měsíců. Hlídání nemám. U nás funguje jídlo. Dostanou ho těsně před vstupem k dr. Jinak do poradny se mnou tehdy chodil mladší syn v cca tom roce a půl a výše - ale věděla jsem kdy spí a objednavala se na tu dobu. Vyšlo to vždy az na jednu návštěvu, kdy si ho vzala sestřička a hopsala s nim po chodbě. Zatím nikdo nic neříkal - spíše si sestřičky ňuchmají mimino
@Tarjei píše:
V kterym svete nejsou deti pro vetsinu lidi neco jako obtiznej hmyz? Chci souradnice, stehuju se![]()
![]()
Tak já jsem skutečně brala dítě s sebou všude, i do školy na zkoušky! V kočárku dítě rok a půl sedělo v koutě a já jsem mluvila. Když to jinak nešlo, tak co se dá dělat!
@Tichošlápek Tak jídlo mě napadlo nedávno, šla jsem s prostřední k doktorovi, vzala jsem i 18 měs. nejmladšího a dala mu do ruky už zmíněné lízátko. V ordinaci mě sestra hnala, že jídlo ne. A to i když jsem jí řekla, že je to na zabavení, aby byl klid - a byla to dětská ambulance. Tak nevím ![]()
Já brala dceru do dvou let s sebou, asi v roce a půl byla se mnou na neurologii, kdy mi dr. vyšetřovala záda a držela jsem dceru při tom v ruce, páč se tam bála a brečela. A úplně v pohodě…až na ten zablokovaný krk. Při odběrech krve vždycky vše sledovala, u praktického taky pozorovala.. nikdy bych ji teda nenechala v kočárku sestře někde, kde bych na ni neviděla.. ale u nás kočárek moc nehrozil
takže všude se mnou a od dvou a čtvrt je „hlídatelná“ tchýní. Dcera je ale docela bezproblémová a vydrží nedělat bugr, v čekárně i dvě hodiny se mnou pravidelně čekala a četly jsme si, omalovánky a tak. Mám zkušenost, že dítě naopak „nemocné“ v dobrém spíš rozptýlí a zvedne náladu a je to příjemné oživení.. kolikrát mi sestřičky říkají, kde mám dceru, že se na ni tak těšily ![]()
@nettie aha s tím jsem se ještě nesetkala. Ale na druhou stranu praktikuji to v ordinacích typu zubař, gynda, kardio. Možná s tím mají problém v tech potenciálně infekčních místech
Beru dite i na gynekologii, pri vysetreni mi sedi na brise. Nikomu to nevadilo.
@Bela111 s tim rozptylenim si nejsem jista, to musi byt jo hodny dite, ja naposled cekala na chirurgii s bolestivou zlomenilou a v cekarne maminka s uknouranym ditkem, cekali asi hodinu dite nervni jecelo porad nekam utikalo a vsichni v cekarne z toho byli dost rozmrzeli, ja mam deti rada, obvykle mi nevadi, ale kdyz cloveku neni dobre, ma bolesti tak neni nejlepsi, kdyz ho jeste tresti hlava z kriku ciziho ditete ![]()